Söndag :(

Efter jobb idag kom Alex och hämtade mig. Sedan körde vi och hämtade Lars och sedan körde vi ut till små båts hamnen och så käkade vi tre middag. Mycket mysigt och bra avslut på veckan.
Alex är nu påväg till Kalmar och jag kommer inte att få träffa honom på 2 och en halv vecka.. Fy fan. Aja, bara till att bita i det sura äpplet.


Uppdrag: MATT

Fick en fråga för ett tag sedan vilka produkter jag använder för att hålla min hy matt. Och jag ska säga er att det är inte det lättaste, känns som jag har den glansigaste huden i världen. Men jag har hittat lite olika produkter som hjälper mig på vägen.
Först lägger jag en dag kräm i ansiktet från "La roche posay" som är matt görande, sedan lägger jag en primer från Lancome som heter la base som gör så att sminket sitter bättre. Min fondation kommer från clinque, jag har en som heter "acne solution" som jag använder om jag har mycket utslag och en som heter "stay matt", båda är bra om man lätt blir glansig i ansiktet.
Det sista jag gör är att jag lägger ett matt görande puder från M.a.c.


Varm choklad på en regnig dag


Lördag

Jag och Alex åkte hem till fille på kvällen. Satt där hemma och chillade, åt massa choklad och kollade film. Men jag såg nog 5 minuter av filmen sedan slockande jag och tydligen hade fille och Alex också gjort det. Jag vaknade halv ett och ville hem. Så corre kom och hämtade oss, körde inom donken för att jag var så jävla hungrig!
Sitter nu på jobb, lagom trött men what to do?

Idag är det 90 dagar till skidresan!


Fredag

Imorse var jag och Alex och tränade. Blev cirkelgym idag och fy fan vad jobbigt det var. Men så skönt efteråt. När vi hade duschat körde vi ut och tog varsin falafel och efter det följde jag med Alex till frisören.
Nu är vi på väg till Burlöv center för att se om vi hittar något roligt.


Make up store

Var inne på make up store och handlade en ny puder borste, eller solpuder borste för att vara mer exakt. Min gamla var gjord av oäkta hår och har förstörts efter tiden och av alla tvättar. Det har blivit precis som små kala fläckar i borsten. Den nya borsten kostade 235 kr.
Nu bloggar jag från mobilen och när jag laddar upp bildens så kan de komma huller som buller, men ni fattar nog vilka bilder som egentligen ska vara efter varandra!


Godmorgon sunshines!

Fast att jag har sovit skit dåligt på jobb, är fortfarande kvar på jobb, vill hem och sova NU är jag på underbart humör idag. För det första kommer min andra halva hem idag och för det andra är det ridning idag! Tänkte bara försöka att få över lite av mitt underbara humör till er så att ni också mår bra och är lyckliga!
Ha en underbar dag!


INSPO


No life

Detta är min jobba-varje-dag vecka. Så det är lite svårt att slänga upp något inlägg när varje dag ser typ lika dan ut. Träna, jobba, sova går på repit denna veckan. Började kl 15 idag och slutar kl 15 imorgon..
Jag fick reda på något underbart igår. Mitt hjärta kommer hem imorgon istället för på fredag. En dag extra gör så himla mycket <3.


träning.

var och körde ett cirkelgym/IW pass och fyfan vad jobbigt det var. kommer knappt ihåg när jag var på gymmet sist, så efter cirkelgymmet var jag helt slut och när vi sedan körde IW efter det trodde jag att mina ben skulle vika sig. men nu efter är det såklart skönt. ligger nu i sängen och bara njuter.
 
men jag det lärde mig av detta passet att jag måste gå till gymmet och lyfta lite skrot,.skit var mycket styrka jag har tappat!
 
later

Lunch

Jag och mamma var och käkade lunch med Jessica på jessicas jobb. Lite kvalitets tid skadar aldrig. Nu ska jag chilla en timme eller två, sedan blir det träning kl 16.
Körde på en maffig hamburgare tallrik :).


Bra början

Imorse fick jag ett mejl från min handläggare på jobb att min semester till nyår är beviljad!! Italy here we come!


Lycka

Jag har nämnt skidresan till Italien men det var inte helt hundra på om jag kunde åka eftersom jag inte har fått reda på om jag kunde få semester. Mejlade min handläggare förra vecka men fick inget svar. Så idag ringde jag henne och hon sa att om jag får in folk på mina pass så kan jag få semester. Hela em har jag ringt runt som en galning till varenda människa som jobbar här och frågar om de kan jobba. Och efter mycket om och men har jag nu lyckats att få in folk på alla pass!! Åh så lycklig! Nu hoppas jag att det inte blir fler käppar i hjulet.


Proactiv

jag har nu användt proactiv i flera månader och jag tycker faktsikt inte att det var super. absolut inte det sämsta jag jag har provat men det var inte en mirakel produkt som de vill framstå sig som.
 
det possitva med proactiv är att man kände sig väldigt fräsh i ansiktet när man hade tvättat sig. sen är det jätte skönt att få produkterna hem skickade så man slipper springa och köpa och så våldsamt dyrt var det heller inte.
 
men jag ringde precis och avslutade min prenumeration för att jag vill hitta något bättre för min hud. och hittar jag inget så kan man alltid återgå till proactiv.
 

Kväll

Blev middag hos Anastasia ikväll och corre hade gjort en sjuk efterrätt. Hon är helt galen på efterrätter och jag tror med handen på hjärtat att hon hade kunnat göra karriär på efterrätter!
Alex är nu på väg till Kalmar och jag sitter i sängen med lösgodis och x-factor på Tv. UNDERBAR HELG!


Roligaste kvällen på länge!

Jag vet inte ens hur jag ska sammanfatta går dagen, jag hade så jävla roligt! Började med att vi träffades på kronprinsen och handlade mat. Gick sedan hem till Viktor och lagade maten, blev hemma lagade hamburgare och chokladtårta med glass till efterrätt. Efter att vi hade käkat spelade vi lite alias och det var en upplevelse. 8 personer som är sjukt tävlingsinriktade så det blev en hel del höjda röster men också en himla mycket skratt!
Vid halv ett kände vi att det var dags att bege sig mot... hör och häpna KB. Jag har sagt att jag aldrig mer ska sätta min fot där men alla andra ville dit, so what to do? Men jag hade det så jävla roligt där inne, de flesta av grabbarna kom också dit så det var skit kul att där var så mycket folk man kände. Och det roligaste var att Felicia var med! Som jag har saknat den människan! Och nu kommer hon nog att flytta tillbaka från Berlin :D.
Vi var där tills de stängde, då tog jag, Alex och Emil taxi hem hit till pappa. Satte oss på terassen och fortsatte att dricka lite. Jag och Alex kom i säng vid halv 7.


Partey

Nu bär det av till Viktor för middag och fest. Ha en bra lördag kväll för det kommer jag ha! And this is how I look.


Lördag

Härlig helg fm. Började dagen med en 6 km jogging runda, sedan dusch och till slut en god lång helg frukost :). Nu sitter vi i bilen och ska fixa lite ärende. Detta kommer att bli en bra dag. Idag har jag på mig en ny tröja från USA. Köpte den inne på forever 21, älskar ryggen. Ska egentligen ha en rygglös bh men hade tyvärr ingen hemma.


Natt

Klockan är tjugo över 2 och jag är inte det minsta trött. Alex ligger bredvid mig och har redan somnat. Blev en lugn kväll ikväll. Jag lagade middag till mig och Alex. Blev en av mina favorit rätter som det var flera år sedan jag åt, nämligen flygande Jacob. Så gott! Till efterrätt hade jag fixat paj med glass :). Emil kom också hit mot kvällen. Har bara chillat ätit en massa chips och godis, är propp mätt nu och anledningen till att jag inte kan somna är antagen allt mitt socker som simmar runt i min kropp nu. Men ska ge ett försök till att sova nu. Godnatt!


wonderful day

idag vaknade jag upp på världens härligaste humör. fråga mig inte varför men det kan bero på många saker. fredag och ledig helg framför sig, mitt hjärta kommer hem ikväll eller att jag kommer få bättre lön än vad jag hade räknat med (dock inte super bra, men mycket bättre än vad jag trodde). ska inte frågesätta mitt humör utan bara njuta av det.
 
suger dock att det regnar, hösten är här på riktigt. jag vill investera i ett par ordentliga gummistövlar och regnjacka. men det har jag inga pengar till :(.
 

Jumping jumping

torsdag= ridning och idag hade vi hoppning. herreguuud, jag kommer inte ens ihåg sist jag hoppade och HERREGUD så mycket jag har saknat det.
hoppning tycker jag är det absolut roligaste som finns. valde näst sist ocg fick/tog en ny häst (ny för mig) som hette.. ja du, nu har jag tappat det namnet igen, men något maqu, miquel? och jag kan säga med handen på hjärtat att jag aldrig någonsin har suttit på en slöare häst.. idag fick man verkligen jobba för pengarna. det gick sådär, jag kom iaf över hindrerna, utan stop eller rivning :)
 
nu ligger jagny duschad och helt död i sängen och farar inför träningsverken imorgon..
 
later

Torsdag

Målade mina redan silvriga naglar metallic silver igår kväll. Blev jävligt nöjd! Älskar att ha byggda naglar, ser så mycket fräschare och snyggare ut :)


INSPO


det blåser i malmö

efter att jag publicerade det förra inlägget kom jag på att jag hade glömt skriva var det var jag skulle. jag skulle upp till stan och träffa josse. var ett tag sedan vi sågs så det var mysigt. kollade runt lite i affärer. guud vad mycket fint det finns nu. men jag måste spara så mycket pengar jag bara kan. och ska jag vara helt ärig så behöver jag inte kläder efter vår NYC resa.. och inom ett år ska jag till italien, paris och grekland. så jag behöver varenda krona!
 
efter några rundor i affärerna var jag så sugen på ett glas vin. eller var jag bara rök sugen? jag får ju bara röka när jag dricker. men what ever. så vi satte oss på lilla och tog varsitt glas vin. sedan var det dags att åka hem. nu ligger jag i sängen, fortfarande frusen och försöker så upp värmen.
 
later
 

Höst

Ush, idag känns det verkligen som höst. Därav har jag på mig min första höst outfit för året. Tröja USA, kjol HM, jacka JC, mössa hm och skor converse USA


Lyckorus

Igår bokade vi skidresan! Det blir till Canazie i Italien. Vi åker den 28 december och kommer alltså att fira nyår i Italien. Så underbaaart, fan vad jag längtar. Vet ni vad det sjuka är? Att idag är det exakt 100 dagar tills vi åker :). Ja, jag och mina nedräkningar..


Ett nytt liv, här och nu!

Igår gick jag och la mig som en person och idag vaknar jag upp som en helt annan. Jag är trött på allt skit och allt det negativa i mitt liv så en gång för alla har jag bestämt mig för att lämna allt det bakom mig. Jag orkar inte mer, jag är 22 år gammal och blir inte yngre. Det är dags ärr börja leva MITT liv så som jag vill ha det. Det känns som 20 kg har släppts från mina axlar. <3


Skor

Jag har helt kommit av mig att visa er saker som jag köpte i NYC. Här kommer alla skorna jag köpte där, förutom två par converse, men de har jag för mig att jag redan har visat er.


Måndag.

Inget bloggande idag för att inget spec har hänt. Tog igen förlorad sömn från helgen, STÄDAT, tränat och lite sånt smått och gott. ELLE kom även idag så har legat och slö läst och druckit te. Underbart. Min syster kom hit vid 19. Då kollade vi lite på skidresor, vill åka nu!


Nails

Idag var det dags att fixa naglarna. Hade de förra i fem veckor och bröt bara en vilket är himla bra. Idag valde jag att ta neutrala med ett silvrigt lack och jag blev super duper nöjd!


INSPO


Söndag

Vet ni en sjuk sak?! Efter att jag skrev det inlägget om hur dåligt jag mådde mådde jag helt plötsligt hur bra som helst =/, mycket märkligt!
Hade isf sjukt roligt igår. Kate hade ordnat det jätte fint och bjöd på mat och hela köret. Hon hade t.o.m bakat sitt eget bröd! När de andra stack ut vid ett så gick jag två trappor upp och la mig. Sjukt smidigt att någon har fest i sitt eget hem. Ännu ett stort tack till dig Kate för en jätte rolig fest!


Why?

Fast att detta är min jobb helg har jag ändå längtat tills idag. För idag ska jag och Alex på Kates "23" års fest. Kate är Jessicas kompis men hon har flyttat in i pappas källare och vi har umgåtts ganska mycket med henne under sommaren och jag tycker hon är en underbar person. Men idag när jag vaknade så kände jag mig jätte konstig. Men trodde först att jag var lite halv bakis för det blev några glas vin igår. Men desto längre dagen har gått har jag nu förstått att jag är på väg att bli sjuk.. Har haft lite feber frossa och känt mig allmänt seg. Men jag känner att jag klarar av ikväll, Ipren och te får bli min räddning. Och sedan får jag väl ta smällen imorgon :(. Köpte ett BK meal till lunch idag för att jag tyckte synd om mig själv ;).


Skönhetstips

Jag har väldigt lätt att bli glansig i huden under dagen. Därför använder jag alltid ner mattande produkter och dessa produkter kan även vara uttorkade för huden och då reagerar huden och producerar mer fukt/olja så det blir som en ond spiral. Jag har därför köpt en återfuktande ansiktmask från Clarins som ska tillföra den fukt som ansiktet behöver. Har bara testat den en gång och då kändes den jätte behaglig på huden. Denna är såklart även jätte bra för normal/torra hud typer då huden alltid mår bra av fukt. Speciellt nu när det går mot kallare tider då huden behöver ännu mer fukt. Köpte den på kicks och den kostade 400 kr.


Fredag 14/9-2012

fy fan vad roligt och underbart det var att få rida igen. jag hade Varo och det gick bättre än vad jag trodde. efter ca 20 minuter var det som att pusselbitarna föll på plats igen. idag känns det som att min kropp har varit i slagsmål. varenda centimeter av mina ben gör ont. tänk att dessa muskler inte har arbetat på 2 år och igår var det bara pang bom! längtar redan till nästa torsdag :).
 
efter ridningen igår hoppade jag in i duschen fixade en kopp te, gjorde ansiksmask och la mig sedan i sängen och läste på min nya bok. perfekt kväll helt enkelt.
 
om någon timme kommer min honeybo hem. längtar.
 
bilden är ej från igår
 
later
 

Äntligen!

I så många dagar, veckor, månader och år har längtat efter just denna dagen! Idag ska jag tillbaka till ÖRS. Jepp, ni läste rätt. Idag börjar jag rida igen. Har saknat det varje dag sen jag slutade. Kommer inte ihåg exakt men jag tror att det är ca 2 år sedan jag red. Har suttit på en hästrygg en gång efter jag slutade. Och idag ska jag alltså börja i min nya grupp, en 4a för Eva. Kommer gå as dåligt det vet jag redan. Det kommer ta några månader innan man är tillbaka. Men det skiter jag i för jag är så lycklig!


Torsdag.

Idag är det 4 år och 3 månader sedan jag blev tillsammans med den snyggaste, underbaraste, vackraste människan jag någonsin har stött på. Jag älskar dig över hela mitt hjärta!


new day, new girl

gud vad mycket sömn kan göra. idag känner jag mig som en helt annan människa. vaknade vid halv 9 men låg kvar och drog mig i sängen, så skönt! var på ett IW pass idag kl 11 och satan vad härligt det var.
nu sitter jag här ny tränad, ny duschad, mat i magen och har hela dagen framför mig :).
 
 
later

seg-tisdag

herregud vilken slapp dag. sov sjukt dåligt på jobb i natt som jag tyvärr brukar göra på jobb. orkade iaf ta mig till friskis för ett IW pass. men efter att jag har kommit hem och duschat, käkat lunch och så sa kroppen ifrån och skrek efter vila. sedan har jag bara legat och sovit fram och tillbaka, slö kollat på TV, läst. ja haft en riktigt seg-tisdag. hämtade min syster, körde inom MAXI och handlade godis och chips för 115 kr. nu ligger det bara få äckliga bitar kvar i skålen. hur kan det alltid göra det fast att det är man själv som plockar godiset?!
 
nej nu ska jag lägga mig och försöka sova, hoppas det går efter hur mycket jag har sovit under dagen..
 
 
 
 
 

Stress

Pow vilken måndag detta har varit (eller är). Vaknade kl 8 men låg kvar i sängen till kl 10. Sååå härligt (varför var inte du med mig och myste Alex :(). Stack sedan och tränade. Efter Friskis var jag tvungen att åka inom maxi för att handla. När jag sedan kom hem hoppade jag in i duschen, när jag kom ut upptäckte jag att klockan var två!! Skulle ta bussen halv 3 och jag var tvungen att äta innan jag stack till jobb. Som tur var hann jag med bussen. Nu sitter jag och andas ut på jobb. Stress-måndag!


Helg

Anledningen till att jag inte har bloggat i helgen är för att jag inte har hunnit! Helgen var verkligen gått i ett. I fredags träffade jag josse i stan. Gick runt lite, drack kaffe och hade det allmänt mysigt. Alex kom även hem i fredags. På kvällen åkte jag och Alex hem till Elisabeth och sedan åkte vi till lilla torg. Blev ganska sent och skulle upp tidigt i lördags. Jag, Alex och Anastasia åkte in till Köpenhamn, åkte till fisketorget, gick runt och kollade och käkade lunch. Sedan hämtade vi Alex mormor och morfar på Kastrup. På kvällen blev det middag på greekway sedan lilla torg på kvällen igen. I söndags var det sov morgon, gick väl upp vid 12. Jag och Alex åkte upp till stan för att hämta en klocka och för att luncha. Alex åkte upp till Kalmar vid 18. Sedan kom min syster hit så kollade vi på film. Ja som ni märker har helgen gått i ETT!


fredag

tanken idag var egentligen att jag skulle träna kl 12 (skivstång/intervall) men eftersom att det blev en hel del vin igår avbokade jag passet innan jag gick och la mig. sprit+träning=BAD! tänk på det om ni har druckigt dagen innan att avstå från träningen, det kan rent av vara farligt för kroppen.
 
så istället för träning har jag pysslat om mig. jag har färgat ögonbrynen, duschat, gjort hårinpackning, rakat mig, smörjt in mig med brun utan sol. så nu känner jag mig fräsh och redo för helgen!
 
idag kommer även min bubi hem<3
 
later

torsdag

idag har jag jobbat mellan 9-15 sedan var det bara hem och chilla för hela slanten. kl 20 (ungefär) kom min syster och kate. satte på terassen och drack vin, rökte, och snacka en  massa skit snack. har inte rökt på 5 dagar. känner mig stolt över mig själv. men idag när vinet kom fram kom även ciggen fram. jag får lov att röka när jag dricker, det är avtalet. och jag tror faktiskt att jag kommer att klara det galant. för dessa dagar då jag inte har rökt har jag inte varit sugen på cigg.
 
nog om det. nu sitter jag med ansiktsmask lite för berusad för att vara en torsdagkväll, men jag är ledig fredag, lördag och söndag så vad gör det?
 
later

Bästa mellanmålet.

Jag har en förälskelse för majskolvar. Och har nu upptäckt att man INTE måste grilla de utan det går lika bra att slänga in de i micron, högsta nivån och en och en halv minut sen är det bara att salta och njuta! I love it!


why me?

jag är så trött på detta. efter så många jävla år kan jag inte bara få ett stop för det? så många gånger jag har gråtit, stannat hemma med täcket över huvudet för att jag inte vill, jag vill inte mer. jag är fan 22 år nu. kan jag inte bara få ett stop för det. slippa skämmas, sluta hata och få börja leva.
 
-trött tjej
 


Happy B-day B!


Ny favorit

Jag har som en liten tradition att jag handlar en ny parfym när jag är i väg och reser. Denna gången blev det Coco Mademoiselle från Chanel. Jag fullkomligt älskar den och den blev snabbt en ny favorit. Har fått jätte många komplimanger när jag har haft den på mig. Tänk på att en parfym kan lukta något på en person och sedan något helt annat. Det beror på att alla människor har en speciell lukt och när den lukten blandas med en parfym så kan det antingen bli perfekt match eller inte lika så bra. Ibland kan t.o.m sin egen doft stöta bort parfymen. Men jag har tydligen hittat en perfekt match :)


Stan

Har strosat runt i stan med josse idag. Köpte handkräm och body butter på body shop. Har ni testat body shops hempa handkräm? Den bästa av den bästa!!
Efter en runda på stan gick vi hem till Sara för en kopp kaffe. Åkte sedan hem och tog bilen och hulken. Körde inom
Jägersro center för att jag behöver en hårinpackning (den var slut över allt i stan). Så klart var den slut på jägers med. Jag och josse tog istället en glass och körde sedan hem till henne. Kollade film men pausade för mat. När vi nu kom tillbaka får vi inte igång filmen.. Störigt!


Måndag

Idag är det måndag och idag ska jag träna för första gången på flera månader. Köpte nya tränings kläder i NYC och det får en faktiskt mer motiverad. Det är sant, desto finare tränings kläder man har desto roligare blir det att träna. Så investera i tränings kläder ni som har en si så där syn på träning! Det högra linnet på sängen har en inbyggd sportBH och kommer från reebok, det andra är från adidas. Träningslinnet jag har på mig kommer också från adidas. Träningsbyxorna och sportBHn kommer från reebok.


bilder

nu är äntligen NYC bilderna uppe på facebook! (börjar nästan böla när jag kollar på de!)
 
later

kväll.

första jobb helgen på över en månad är över. kändes inte alls konstigt att jobba igen, det ända som var konstigt var att man skulle ställa klocka på morgonen, det var jag inte van vid!
 
efter jobb idag åkte jag och alex hem till min syster som kom hem från New York idag. även hon är helt förälskad i staden! mamma och pappa kom också förbi. käkade pizza och kollade på bilder och shoppin från NY. men nu är jag hemma igen.
 
imorgon är jag ledig, denna veckan som kommer är det skit chill med jobb. mjuk start deluxe!
imorgon händer även någon som inte har hänt på hela sommaren. jag ska träna. haha det kommer verkligen inte gå bra. jag och alex cyklade till slottsstaden i fredags och det kändes som mina lugnor började brinna. men nu när jag ska dra ner på rökningen och komma igång med träningen ingen hoppas jag att konditionen kommer tillbaka snabbt.
 
höll på att lägga upp bilder från resan på facebook. gick bra så där 8 bilder sedan ballade det ur. VARFÖR?!
 
later

Söndag.

Inget bloggande igår em. För igår efter jobb passade jag på att mysa med min favorit. Vi grillande, drack lite vin, kolla film. Ja, hade en sådan mysig underbar kväll. Kommer kännas konstigt att inte somna med Alex. Har varit med honom konstant i tre veckor och nu åker han upp till Kalmar.. Hatar det!


Röka?

Idag är inte bara dagen då jag börjar jobba utan även dagen då vardags rökningen slutar. Ska verkligen försöka och göra allt i min makt för att försöka klara det! Fest rökningen är fortfarande tillåten!


Tillbaka till verkligheten.

Jaha, då sitter man här på jobb igen. Det var en månad sedan jag var här sist och jag har hunnit med att göra mycket på den månaden. Men nu när man sitter här igen så känns det som det var igår! Känns faktiskt inte så för jävligt att vara tillbaka på jobb. Alla ens vänner har antingen börjat jobba eller börjat skolan. Så då finns det inte så stor anledning till att gå runt hemma. Att jag började jobba en helg var för att jag ville ha helgen undanstökat så fort som möjligt plus att det är sjukt bra OB jag missar under helgen. I'm back on track!


RSS 2.0