För goda :D


Aj!

Igår var jag på ett cirkelfys pass och fy fan vad otränad jag är. Man kör tre varv och det första varvet är uppvärmnings varv, efter halva det varvet var jag DÖD så ni kan ju föreställa er hur det var efter tre...

Tyckte synd om mig, så efter passet cyklade jag till maxi och köpte en chips påse och ett choklad som jag mumsade på under kvällen :) hehe..

Träningsvärken jag har idag är utom denna värld. Minsta lilla rörelse av min överkroppen gör ont. Hur fan ska jag kunna rida ikväll?!


Wantis from asos.com


Long time no see

Idag var jag någonstans jag inte har varit på vääldigt länge, gymmet! Var och köpte ett kombi kort på Friskis och tog en liten runda på gymmet, men jag mjuk startade idag eftersom att det är 4 (!!!!) månader sen jag tränade sist (förutom de 3 dagarna jag åkte skidor i Italien)

Btw, jag brände min granola så den fick tyvärr åka rätt ner i soporna :( och nästa gång ska jag inre ha russin i. För de blev som små stenar.


Home made

Håller nu på att testa på att göra hemma lagad granola för första gången. För er som inte vet vad granola är så är det ugnsbakad müsli dvs knaprigare och saftigare. Får nu hoppas att min också blir så god som de olika granola jag har smakat.

Ni får recept om den blir lyckad :kr


Gisele Bundchen


Vänner❤

Ni är så fina och ni är guld värda!


Girls nigth

ikväll blir det tjej kväll rätt igenom.. amanda kom hem från thailand igår, så ikväll ska tjejerna (amanda, diddi, jag, josse, emelie och sally) samlas hos sally för tacos, snack och mys. ska bli underbart att träffa alla igen. det är tyvärr inte så jätte ofta vi ses allesammans..
 
 
 

Skidor

Är just nu på väg till isaberg (ligger i höjd med Göteborg fast inne i landet) för att åka skidor med Jessica, Alex och Lars. Vi stannar tills imorgon, ska bli så jävla kul :). Håller tummarna att det inte blir några brutna ben!


Leverans

Beställde hem sakerna från kicks.se igår och idag fick jag ett sms från posten att jag hade ett paket och hämta ut, snacka om snabb leverans! I like :)


Make up

jag är en person som inte tycker om att handla saker jag som behöver.. men man måste ju.
 
min primer är snart slut och jag behövde även nytt puder. jag har ett puder i min väska som jag har med mig när jag är ute och ränner. men jag vill ha ett i min smink väska här hemma också. varje gång jag sminkar mig hemma så måste jag springa och hämta min väska för att ta mitt puder och sedan komma ihåg att lägga tillbaka det, jag vet, världens i-landsproblmen..
 
så var inne på kicks.se och beställde hem en primer och ett puder från märket too faced. är det någon som har provat det märket? jag har läst/hört ganska mycket om det att det ska vara jätte bra så jag testar det nu.
återkommer med hur jag tyckte det var.
 
 
 

Go fika

Måste tipsa: Jag och Alex var på emporia i fredags, innan vi började med shopping åkte vi upp på högsta våningen och satte och och tog varsin crepa med nutella. Det är faktiskt en av de godaste sakerna jag vet!

Efter någon timmes shopping satte vi oss på första shopping våningen och tog varsin frozen yogurt och den var liksom crepan också galet god.

Bara lite fika tips och ni befinner er på emporia :). (Min frozen yogurt är den utan choklad)


I love you so much


Flower power

Blommorna jag fick av Alex har nu slagit ut. Så fina :)!


Innan jag säger godnatt..

måste jag bara be er att ägna 1 h och 30 minuter åt att kolla på Beyonces dokumentär som sändes i USA igår. det är inte så bra kvalité men ändå helt okej, man ser vad som händer och man hör vad de säger.
 
denna kvinnan inspererar mig, imponerar på mig och vilken förebild hon är!
 
http://www.youtube.com/watch?v=8YGG-ul_v2g
 
 
 

Garderobs rensning!

Fick ett ryck och började rensa lite i mina garderober och tro mig det behövdes. Mina vänner får först kolla om de hittar ngt de vill ha, annars så skänker jag bort det.

För en gångs skull finns det tomma hängare, så nu har jag något att skylla på om jag "råkar" shoppa hem ngt ;)


I made it.

första veckan som en arbetande människa är över och jag överlevde. var lite omställning att gå från att sitta hemma i nästan två månader till att jobba 6 dagar på en vecka, ingen mjukstart iaf. men det känns så bra att vara tillbaka, höll som sagt på att klättra på väggarna sista veckan.
 
I´m back.

Kexet

Alex och jag ska snart hem till Kicki aka kexet. Blir vin och Taco mys där hemma :). Viktor ska också komma och sedan när Sofia slutar kommer hon också förbi.

Är på små konstigt humör idag, små irriterad och känner mig allmänt konstig. Har varit en hektiskt dag idag på jobb, så jag tror att det beror på det. Hoppas att det går över under kvällen.


Lovely

Hade en helt underbar dag/kväll igår med mannen i mitt liv. Han kom hem vid 19 tiden och då hade jag köpt Cava (champagne, fast det får inte kallas champagne eftersom att det kommer från Spanien) och jordgubbar :). Alex fick även lite presenter av mig. En stor fotoram som man sätter massa små foton i och 4 ramar med foton i.

Satt hemma och drack lite skumpa sedan tog vi bussen till elysee så åt vi foundue och drack vin. Till efterrätt delade vi på en cheesecake och en marängswiss. En helt underbar kväll!
Men gaaad vad mätta vi var när vi var färdiga!

Kolla in vilken bukett jag fick av Alex!! ❤

https://cdn2.cdnme.se/2193101/7-3/pic_511e0369e087c3382bf4b0d7.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/2193101/7-3/pic_511e037b9606ee2d3be26fa9.jpg" class="image">


Hjärta

Ville bara önska alla mina nära och kära en glad alla hjärtans dag! Jag älskar er och jag hoppas att ni vet att jag uppskattar er alla så mycket! Ni är guld värda :).

Har ni några planer idag? Själv så jobbar jag till 15, sedan kommer Alex hem vid 19 tiden idag. Vi ska ut och käka ikväll och det är det ända han tror att vi ska göra. Men jag har faktiskt små överraskningar till honom. Kan inte skriva de här iaf han skulle läsa detta. Det är inte något speciellt, bara några små saker. Han gör alltid allting för mig. Ställer upp i alla lägen, älskar mig när jag inre förtjänar det, hjälper mig om jag behöver hjälp, lånar ut sin famn om jag behöver kärlek, en axel om jag behöver gråta osv. Nu är det min tur att göra ngt speciellt för honom :). Jag älskar dug Alexander. Mer än du någonsin kommer att förstå.


Promenad

Blev en timmes promenad idag och naturen såg ut som det var bilder från narnia (stavas?). Så vackert och så friskt luft. Perfekt start på dagen :).


Över 12

Klockan är över 12. Det betyder att det är den trettonde och det betyder att jag och Alex har varit tillsammans i 4 år och 8 månader. Love, love, love you!


Piano black

Var och fixade naglarna idag och idag blev de svarta som natten. Love it!


Sick

Detta är ett smak prov på hur det ser ut i min kamerarulle idag:

MEN hade så jävla kul igår! Tack min underbara!


Snart är verkligheten ikapp mig

sista dagarna nu i kalmar. vi åker tillbaka till malmö på fredag, har sedan en ledig helg sedan är verkligheten ikapp mig.
det har varit skönt att vara här i kalmar med min älskling, men om jag ska vara ärlig håller jag på att klättra på väggarna här hemma. och det var så längesedan jag jobbade så det ska bli skönt att komma tillbaka till jobb och allt annat som ingår i min vardag.
 
en sak som ska bli extra skönt är att komma igång att röra på sig igen. helt ärligt kommer jag inte ihåg när jag tränade sist, eller tränade och tränade, kommer inte ens ihåg sist jag gick en ordentlig promenad.
 
och en annan sak som jag abslout inte får missa att nämna är mina vänner som jag saknar så! visst, jag träffade de flesta av de på mig födelsedags fest, men det var bara ett par timmar och det är ju inte så att man "umgås" på en fest.
 
ska njuta av de sista dagarna här i min isolerade värld med alex, sedan är det "Hello world".
 
later

Dream come true

Vaknade imorse av ett ryck i kroppen "idag släpps biljetterna till de som är medlemmar i beyonces fanclub". Gick in på hennes hemsida och klickade fram till Köpenhamn konserten, när jag skulle slutföra köpet kommer det fram "biljetterna är slut". Ville gråta, men tryckte vidare för konserten i Stockholm istället och där fanns det kvar!!

Så den 29e maj ska jag, Alex, josse, Jessica och corre se Beyonce i Globen! Ååh, jag är så jävla lycklig så jag vill spricka!


Please God

jag har sagt att någon gång i mitt liv måste jag se Beyonce live. och idag släpptes nyheten att hon ska ut på en ny världstunering, det har ryktas om detta ett tag och jag har såklart hållt tummarna på att det skulle vara sant. men idag blev det officelt att hon ska göra en ny världstunering och den startar redan nu till våren.
 
jag håller alla tummar, tår och allt annat att jag lyckas få biljetter till någon av hennes konserter i europa. helst vill jag såklart se henne i antingen köpenhamn, stockholm eller oslo, men måste jag åka någon annanstans så gör jag det.
 
det var tre år sedan hon var ute på hennes världstunering och efter denna kanske det dröjer tre år till och jag vet inte hur mitt liv ser ut om tre år. men nu vet jag och det passar mig perfekt nu och se min idol till våren. snälla, snälla, snälla håll nu tummarna att jag kommer vara en av de lyckliga som får se henne live.
 
 
 

Lancome

Köpte en ny ansiktsmask för någon vecka sedan. Det är en återfuktande mask från Lancome. Har nu provat den två gånger och jag gillar den skarpt. Direkt när man tar på sig den får man en kylande känsla och man känner riktigt hur den går in i huden och återfuktar. Efter att man har använt den känns huden direkt mycket friskare.

Fast det finns två negativa saker med den, för det första är den är ganska dyr, kostar 400 kr och sedan vet jag inte riktigt hur man ska ta av den.. Det står både på kicks hemsida och på flaskan att man inte ska skölja av den utan att man ska torka av den med en "tissue". Jag testade först med en torr servett men då fastande servetten i ansiktet så nu blöter jag pads med ljummet vatten och torkar av den. Men vad är då skillnaden och jag torkar av den med våta pads eller om jag sköljer av den?
Aja, förutom de små i-lands problemen får den en stor tumme upp :).


Last nigth

Igår var vi ett gäng på 6 pers som käkade middag tillsammans hemma hos Martin och staaf. De hade verkligen gjort det jätte fint med tre rätters, olika viner till de olika maträtterna och hela baletten. Till förrätt fick vi pilgrims musslor, knaper stekt bacon och ruccola sallad. Första gången jag äter pilgrims musslor och som ni flesta vet tycker jag inte om någonting från havet, men dessa gick ner. Fick ta en bit mussla med massa bacon ;).
Till huvud rätt var det hel grillad revbensspjäll med ugnsstekta potatisar, sallad och chilisås och det var så sjukt gott! Revbenen var så saftiga och bara trillade av benen. Till efterrätt blev det blåbär/vanilj glass :)

Det blev att vi stannade där hemma hela kvällen och det tackar jag för. Vi hade det så jävla roligt och timmarna bara sprang förbi. Vi drack en himla massa vin, gjorde lite irish coffee, spelade lite gitarr, snackade och skrattade tillsammans.
Helt plötsligt var klockan halv 5 och vi kände att det var dags att ta taxi hem.

Tyvärr glömde jag bort att fota under kvällen, men två bilder lyckades jag knäppa.


Längesedan, but here we go, INSPO


Off to play some pool

Nu ska jag och Alex möta upp några från Alex klass och spela lite biljard. Ska bli skönt att lämna lägenheten lite, sitter ju mest här inne när Alex är i skolan. Dels för att jag inte känner någon här och dels för att jag inte hittar här.

Har faktiskt nya kläder på mig, eller nya och nya. Jag har aldrig använt de rättare sagt.
Skjortan är från bikbok och jeansen från Gina.


Film kväll

Blev film kväll här hemma för mig och Alex. Spelade in en film igår som vi inte orkade se. Så idag körde vi till maxi, handlade massa lösgodis (var sjukt längesedan jag åt lösgodis!) och chips. Körde sedan hem och dukade upp och kollade på filmen som hette The rock.

Kan faktiskt rekommendera filmen, det är en gammal film med massa bra skådespelare i. Det är en action thriller men den var inte alls läskig men väldigt spännande. Se den!

Mitt hjärta ligger redan och snarkar bredvid mig, jag ska också snart stänga ögonen fast att jag inte är speciellt trött (sugar rush..) Godnatt!


RSS 2.0