Min dag före doppare dan.

Pirret i magen inför morgondagen är enormt, julafton släng dig i väggen jag vill ha imorgon mest i hela världen. För imorgon kommer min Alex äntligen hem efter 5 veckor till sjöss. 
Då känner jag att julen börjar på riktigt, för vad är julen utan att få spendera den med den personen man älskar mest i hela världen? 
Han kommer hem sent imorgon, natten till onsdag, men bara att veta att han kommer hem är underbart. Det har varit många veckor utan att vi ens vet när han kommer hem.. 



Ingen vanlig dag idag.

Idag fyller Hulken 5 år, helt galet! Kan inte fatta att vi har haft vår lilla grisunge i 5 år, vart tog de åren vägen?! Jag säger alltid att det är det bästa köpet jag någonsin har gjort och det står jag fast vid. Som vår lilla hund har förändrat våra liv. Vi älskar henne över allt annat och jag hoppas att hon kommer att vara med oss i många många många år till. 

Idag är det även min och Alex 6 och ett halv år dag :) så grattis till oss. Saknar dig Alex, kom hem snart. 



Nicki.

Woop woop. idag är jag glad! kl 9 imorse släpptes biljetterna till Nicki Minaj tour och hon har ett stop i Globen, Stockholm. Så var snabb med att köpa biljetter till mig och Alex. Så den 16e Mars blir det Nicki i Stockholm och jag och alex gör en weekend av det. Har bara varit i Stockholm 1 gång (när vi var och såg Beyonce) så jag vet att vi har mycket mer att se av staden :).
Detta blir ju en perfekt namnsdagspresenten till alex som har namnsdag idag, Grattis Alex!
 
 
 

RSS 2.0