anastasia

nu drar jag och alex på middag till anastasia och corre.

var inne på the phone house. ska tydligen kosta 2500 kr att fixa, fuck.




later

Fredag 30/9-2011

Hej gott folk. Är ute och går en promenad med hulken. Man kan ju knappast klaga på vädret! Det är nästan så att man ska lägga sig i trädgården och försöka få sig lite färg.


falling to pieces



later

naturgodis, fotboll och idol

det var ett väldigt lugnt träningspass. mest lite skott på mål och så. efter träningnigen stack jag in på MAXI och handlade naturgodis för 65 spänn. fan har inte råd med det. men det har varit en pisse dag så jag sjukter upp penga-ångesten till imorgon..

nu sappar jag mellan IDOL och MFF

later

Fotboll

Är på lite bättre humör just nu, men dock bara lite. Tog två mackor med ett halv kilo mögelost på, mat löser alla problem. Och nu är jag framme på lindängen för att rensa skallen med lite fotboll. Tänkte först hoppa över träningen för att jag är helt slut i huvudet. Men fotboll är som terapi för mig.

Later


orkar inte mer

påvägen hem från jobb, eller precis inna jag kommer fram till mitt hus händer något som inte får hända. mobil helvete flyger i marken och går i tusen små delar. hade 20 meter kvar hem (MAX!), av 6 km från jobb. hur är detta ens möjligt. någon är fett emot mig och mitt liv just nu. ska bli så himla roligt att lägga ner några tusenlappar på att fixa mobilen. hejdå sparpengar



later

Helt jävla slutkörd

var och spelade match nu ikväll. och fy fan vad kass kondition man ligger inne med. redan efter 15 minuter kände jag hur det börja "svida" i halsen. det hjälpte ju inte heller att laget vi mötte var tjejer i 17-18 års åldern som aldrig har tittat på en cigarett, var i deras bästa form och snabba som attan. med andra ord motsatsen till vårat lag där medelåldern ligger på 30 och halva laget rökar ett packe om dagen. ja som ni redan kanske fattar så losade vi, med 3-0.

men va fan, det är lika kul för det! men nu är jag helt jävla slut. kom hem, tog ett glas cola, en cigg. dusch på det och nu ligger jag i sängen och ska sova! jobb imorgon 9-15.

later

hickup

mamma och jag stack till entre och käkade lunch. fast att jag åt min thai gryta igår så blev det thai gryta idag igen. typ exakt likadan som jag gör. men what the fuck, det är ju as gott.

lite ångest att äta på entre med alla affärer och kick as snygga kläder som man bara vill ha. och så klart ville mamma gå runt i affärerna och kolla. började nästan böla för att man inte har råd med ett skit. i-land, I know.

vill ni veta en sjukt störig sak. har haft hicka från och till hela dagen lång. hickar som fan i kankse 20 minuter. sedan slutar det ca en timme sedan kommer det igen. hatar hicka!

later

Frukost/lunch

okej, typ direkt efter att jag publicerade det förra inlägget kom jag på att jag slutade kl 10.. ups. tur att jag inte hann ringa någon, DET hade varit pinsamt.

nu är mamma här. vi ska åka och luncha någonstans. har inte ätit frukost än, så det får bli en brunch för mig.

mössa från HM (tror jag) jeansväst Hm, gröna Gina, kjol HM, solglasögon rayban





later

Vill hem, tack

godmorgon. klockan är 9.42. jag slutade egentligen 9.30 men ingen har kommit och avlöst mig. det är den nya killen som skulle komma in 9.30. var är han? jag vill hem. har jobbat 36 timmar på två dagar. jag vill hem och sova!

om han inte är här innan kl 10 så får jag ringa sydassistans. jag vill helst inte sitta här till kl 15 när nästa person kommer. och om det blir att jag ska göra det vill jag gärna ha pengar för det! ingen bra dag på dagen..

later


It's time for a change

ni kommer inte att förstå ett skit, men det skiter jag i. för nu är jag trött på denna vardagen. nu ska mitt liv ändras. jag vet inte riktigt hur. men jag vet mitt första move och det ska jag ta redan imorgon. hej mitt nya liv, jag har väntat på dig! imorgon är en bra dag för förändrig känner jag. alla dagar betyder exakt samma, alla dagar är lika långa, de består av 24 timmar vare sig det är en måndag eller en fredag. It´s the same shit. så nu ska jag göra skiten till något possitivt.

är trött på hamsterhjulet. nu är det dags för mig att att ta tag i mitt eget liv, ingen annan kommer att göra det.

goodbye old me, hello you



later

Thai

har legat slagen i sängen och kollat på några DH avsnitt. så skönt, men ändå lite ångest med tanke på vilket väder det är ute. halleluja!

gjorde en kyckling thai gryta precis som jag ska ha med till jobb som lunch/middag. den är super lätt att göra och det går snabbbt att göra den! så ENJOY

INGRIDIENSER:
*Kyckling, så mycket/lite du vill ha
*Frysta grönsaker. Jag brukar köra på Findus Classic. helt klart den godaste blandningen
*1 Hönsbuljon
*1 burk kokosmjöl
*ca 2 dl matlagningsgrädde
*Curry paste, smaka dig fram hur mycket du tycker är lagom
*Mango cuthney, samma som ovan, testa dig fram. (den är ganska söt i smaken så ni vet det)

Gör så här:
* Skär kyckligen i bitar, ca 4*4 cm. Koka kycklingen i vatten tillsammans med hönsbuljongen
* Smörj en stekpanna och börja steka grönsaksblandningen
* Blanda samman kokosmjölken, matlagningsgrädden, curry paste och mango cuthneyn i en kastrull. den behöver ej koka, bara bli varm.
* När kycklingen har kokat färdig (fryst kyckling ca 20 min) så lägg i kycklingen i stekpannan tillsammans med grönskarna.
* Tillslut häll på kokosmjölk blandningen.
FÄRDIG.

Denna maträtt tycker jag är godast tillsammans med ris.



later

what's wrong with me

hemma från första passet denna veckan. men tyvärr är det många kvar. huvudvärken släppte inte förrens imorse när jag vaknade. så hela går kvällen igår ville jag hugga av mig mitt huvud. vad fan är det? har aldrig haft mycket huvudvärk i mitt liv.

en annan konstig sak med mig kropp idag är att jag inte är hungrig. det första jag brukat göra när jag kommer hem är att äta. nu är tanken av frukost bara urk. och så brukar det bara vara om jag kränger kvällen innan och det gjorde jag inte igår kväll. åt kyckligen på jensens. sedan fläskpankaka på jobb plus två morötter. strange.

later

KEAUL på jobb

huvudvärken sitter kvar. envisa skit. kollade på idol, tyckte inte att någon var bra. nu kollar jag på hollywood fruarna! bara en liten updatering.




later

huvudvärk DELUX

sitter på jobb med världens huduvärk. känns som någon sitter och trycker på mina tinningar. har slängt i mig två värktabletter precis så jag hoppas att den släpper snart.

har haft en underbar fin måndag än så länge. lunch på jensen på amanda och anna. alla tre tog varsin fitness kyckling eller vad den heter. man får en kyckligflie sedan får man ta hur mycket man vill från deras salladsbuffe som verkligen innehöll allt. första gången jag åt den, men inte den sista!

skjut mig


later

Måndag 26/9-2011

ny vecka, nya tag.

börjar veckan med att träffa amanda och anna för en lunch i stan. sedan är det jobb för hela slanten denna veckan! 65 timmars arbetsvecka here I come!

hjärtat mitt ringde precis. han lät väldigt nyvaken och det var han också. bra att vakna kl 12 när man hade lektion kl 10. och det var nog den ända lektionen han hade idag. så med andra ord hade han lika bra kunnat sova i malmö en natt till..

nu måste jag paka ihop det sista till jobb. amanda hämtar mig om en liten stund.

idag har jag på mig läppsift från estee lauder, tröja gina, jeans Levis



later

ELLE

den senaste timmen har jag suttit och gjort en nedräkning till jag och co ska iväg och åka skidor. känns som allt bara rullar på i ett hamsterhjul. inget roligt eller spännande att se fram emot.

att åka skidor är en av de roligaste sakerna jag vet att göra. fri hets känslan att åka ner för en brant backa i full fart. sitta i någon mysig stuga och äta lunch och sedan på kvällarna sitta framför en brasa med ett glas vin i handen. uh får rysnigar bara av tanken.

detta kommer bli en lugn skidresa om man gemnför med detta årets skidresa då det var fest varenda dag. ska ju åka med min familj plus alex. men det kommer bli underbart. det vet jag.

jag är en sucker för nedräknar, har nedräkningar till allt. och denna gången gjorde jag en pimpad variant genom att klippa och klista bokstäver och bilder från olika ELLE tidningar.

här är då resultatet. ingen jätte bra bild. tagen från webcameran plus att det är mörkt i rummet. 98 dagar kvar


later

Sommar värme

sitter ute på terassen och njuter av värmen. man har ju inte varit bortskämd med den så det gäller att njuta av varje ögonblick. och sedan vet man inte när den kommer nästa gång.

det har varit en väldigt lugn helg. alex ögon operation och sedan har man inte så mycket pengar att röra sig på. nu när man fick lön i fredags så har man ändå lite pengar på kontot och när jag har det så blir jag en riktigt slösa när jag är ute och bjuder allt och alla på dricka taxi osv. sedan när man vaknar upp dagen efter och kollar sitt konto så får man ångest när man ser att man bara har ca en 1000 lapp att leva på resten utav månaden.

så jag tänker såhär. jag lever snålt i början av månaden och sedan i slutet så kan man gå ut och festa upp sina sista pengar :)

mina hjärtan

puss på er mina vänner, jag saknar er. känns som om det var längesedan man träffade er


later

Söndag 25/9-2011



later

Ögongodis

dessa klänningar hade jag inte tackat nej till att ha hemma i min garderob









later

Ögonfransar och bryn

nu har mina ögonfransar och bryn fått sig en omgång. först noppade jag ögonbrynen (nogrant!) och sedan blev det färgning av både ögonfransar och bryn. som jag har nämnt innan så använder jag mig av Depends produkter och jag tycker att de är jätte smidiga att använda. det negativa är att det inte är någon permanet färgning, utan mer som en toning eftersom att färgen bara håller i ett par veckor. men det är ju så smidigt att färga de så det gör inte så mycket. tar max 3 minuter.

brun/svart färg till ögonbrynen och svart till ögonfransarna

här är ögonbrynen precis färgade


later

Lördag 24/9-2011

exakt 3 månader till julafton idag, bara så ni vet.

alex blev inte människa förrens ganska sent igår kväll. själv satt jag och åt massa godis och kollade på TV. kanske inte den roligaste fredagen jag har haft, men vad gör man?

när alex tillsist "vaknade" så satt vi mest ute på terassen och pratade. men när det blev för kallt så la vi oss i sängen och kollade på greys anatomy till halv 5 på morgonen.

idag har jag inga planer på schemat. förhoppningsvis blir det bowling och utgång med josse!

största naturgodis biten ever. lika stor som hela min handflata



later


operation

blev en himla massa mer timmar hos ögonläkaren än vad vi trodde att det skulle bli. alex hade tid 20 i 2. men blev inte opererad förrens vid 4. drygt! operationen tog väl 5 minuter. men sedan låg han i ett rum en halvtimme efter det.

blev BK mat påvägen hem, var så jävla hungrig!

nu sitter jag här och har inte ett piss att göra. alex har så jävla ont i ögonen och kan inte se ett skit. man kan inte prata med honom för att han blir förbannad bara man frågar honom om det är något han vill ha. jag kan inte lämna huset för ingen är hemma, så om han behöver hjälp att gå på toa eller något liknande så måste jag hjälpa honom. eller om det händer något med hans ögon, att de blir värre så att vi måste ringa läkare. om jag inte är hemma hittar han inte telefonen, och kan ännu mindre slå numret. sedan måste han ha ögon droppar varannan timme..

vill till lilla torg ikväll och dricka vin med amanda. jag vill inget hellre. så jag hoppas innerligt att det blir bättre med alex.

har hittat kameran i datorn!

alex just nu. han gråter inte. han håller bara för så att det inte kommer in något ljus. han är äckligt ljuskänslig nu


later

skuldkänslor

okej det var bara 12 minuter sedan jag publicerade det förra inlägget då jag spygge galla över min ekonomiska situation och jag har redan skuldkänslor. det finns så otroligt många människor som kämpar varenda dag att få tillräckligt med pengar till att ge sin familj mat på bordet. och jag bölar över att jag inte kommer ha råd med att shoppa lite oftare.. fan vad jag känner mig som en dålig människa nu.

men det var bara att denna dagen har varit så kass och detta bara kom som en lavett i fejan. men jag var så inställd på att jag och alex skulle kunna få unna oss mer vardagslyx nu när jag trodde att jag skulle ha några tusenlappar mer i månaden och jag var inte alls berädd på detta.

nu gäller det ännu mer att prioritera vad man tycker är viktigt. och jag kan lova er att jag och alex ska komma iväg på en semester tillsammans, bara vi två. det var längesedan det bara var vi två emot världen. så det är prio ett. och jag kanske överdrev (inte kankse, jag överdrev) det lät precis som om jag kommer leva på vatten av bröd de närmsta åren och så är det inte. men som jag har skrivit några gånger nu, det var att jag var inställd på att vi skulle ha det bättre ekonomisk nu och att det försvann. och om pappa hade sagt detta någon annan dag än idag hade jag säkert inte ens lagt energi på det.

later

hejdå

fick precis reda på att jag ska börja betala hem i års skiftet. jag som redan är fattig som en kyrkråtta vad fan ska jag kalla mig hädan efter? hejdå shopping, hejdå fikor, hejdå utgång, hejdå vin kvällar ute.

jag trodde att jag skulle komma undan billigare av att flytta hem. att jag skulle kunna få unna mig mer vardags lyx osv. men nu visar det sig att jag kommer att ha mycket mer utgifter än vad jag hade när jag bodde med alex i lägenheten. när vi bodde i lägenheten så betalde jag och alex in 6000 var på ett konto där alla fasta avgifter drogs, och mat. nu kommer jag att ha utgifter på 8000 kr i månaden och då är det bara de fasta utgifterna, alltså inte mat, schampoo, balsam, ja ni fattar.

fattig tider hej hej, fattig tider!

måste komma på en plan vad jag ska göra med mitt liv. såhär kan jag inte ha det.

denna dagen vill jag helst riva ur kalendern.. tror jag tar mig ett glas vin till!

later

me and my honey

har avverkat ett fotbollspass (och det gick bra). när jag kom hem så stog mannen min på terassen och grillade. nu ligger den godomliga maten i magen och vi sitter och dricker vin, röker och har det allmänt mysigt. vi gör verkligen allt för att njuta av det sista innan den "riktiga" hösten och vintern kommer. med värmelampor och vin i handen så är det inte så kallt att sitta här ute :).

later

syndat, BIG time

idag har jag rökt och det kommer jag att fortsätta med resten av dagen. dagen började med att jag försov mig i 40 minuter. så morgonen var rena rama katastrofen. jag hade en sådan jävla mens värk imorse och inte hade jag någon tablett som lindrade detta. så har gått runt med en mage som man vill hugga en yxa i hela dagen.
efter att äntligen har gått av ett 27 timmars arbetspass ringer jag UM för att jag måste ha nya p-piller. men det var såklart upptaget som det alltid är. så jag bestämmer mig för att cykla dit. jag är framme 14.30. och när jag är utanför dörren så hänger där en lapp "är tillbaka kl 15" hell no att jag sitter där en halv timme så jag cyklar hem.

när jag kommer hem så är hela hemmet upp och ner. så efter ett 27 timmars arbetspass var det bara att börja städa 210 kvadratmeters hus.

och ja, på allt detta så har jag mens (men det fattade ni nog)

ja jag röker jag!

later

Jobb

nu är det bara 23,5 timme kvar av detta jobbpasset.. sjukt om man tänker efter.

fick min lönespec. idag. helt okej lön. men har lånat så mycket pengar från mitt sparkonto denna månaden. denna månaden har varit hemsk. har haft en utgift på 3000 kr som jag inte var berädd på. sedan köpte jag vinterskor för 1000, dator för 6000 osv osv. så fast att man får en helt okej lön så kommer jag ändå att vara pank denna månaden (också) för att man ska betala tillbaka allt man har lånat.

så denna månaden ska jag hålla i mina pengar. för lånar jag denna månaden också så kommer det bara att bli en ond spiral av detta. men om jag håller i mina pengar, inte lånar ett öre så är jag tillbaka till där jag ska vara. och då kankse jag kan unna mig en shopping tur nästa lön som kommer :). men å andra sidan bör man börja lägga undan till julklappar också. känns inte som om det var längesedan man var ute och julshoppade, nu är det dags igen. men jag älskar att ge julklappar. tycker att det är roligare att ge än att få.

fick det sötaste MMS ever igårkväll. mina älsklingar!


later


27 timmar

har varit ute och sprungit 5,6 km. det är hemskt att efter bara några hundra meter känns mina lunger som små russin. det är tack vara rökning oavbrutet i tre år. fy fan. tänk vad man gör mot sin kropp egentligen. ska verkligen försöka att sluta nu, nu när jag ändå inte är sugen på det. ska se om jag kan hålla mig till fest rökning. men om jag inte klarar av det så är det goodbye cigaretter föralltid. jag är 21 år. det är nu jag borde ha den friskaste kroppen. men jag kan lova att min mamma som är 53 år har bättre kondition än mig. hemskt!

om en timme börjar mitt monster arbetspass. jag ska jobba ett pass som är 27 timmar långt. börjar idag kl 12.00 och slutar imorgon kl 15.00. skjut mig. det som är bra är att de 27 timmarna är de ända timmarna jag jobbar denna veckan. så när jag går av mitt pass imorgon så är jag ledig fredag, lördag och söndag :).

later

Malmö

nu halv ligger jag i min egen säng. utan min man och min hund, min familj och det känns för jävligt om jag ska vara ärligt. men får väl tänka possitivt, bara två dagar tills man får träffa de igen.

tåg resan gick bra. hade tyvärr glömt mina hörlurar i malmö så jag satt och kollade på desperate housewifes i tre timmar utan ljud. ingen höjdare. men what to do?

har inte rökt på hela denna dagen också. två dagar utan en enda cigarett. vad är det som händer med mig? det är inte så att jag bestämde mig för att sluta röka ens en gång. jag är bara inte sugen. och det tackar jag för!

nu ska jag kolla på desperate housewifes sedan sova. imorgon börjar mitt nya liv. behöver kafter till det!

later

Tisdag 20/9-2011 KALMAR

har inte kunnat blogga idag för att internet har bråkat med mig. ¨

idag har väl inte hänt så mycket, vilket är jävligt skönt. detta är som en semester för mig.

alex kom hem från skolan vid 12. då hade jag lagat kötbullar och makaroner. när han sedan åkte tillbaka till skolan så la jag mig i sängen och kollade på desperate housewifes tills jag somnade. vaknade av att alex kom hem igen. nu har vi precis ätit middag (thaigrytan från igår). ska lägga oss och mysa tills det är dags för mig att bege mig mot tåget.

vet ni vad det kostar att ta tåget från kalmar till malmö? 350 fucking kroner!! tycker det är rena rånet. visst tåg är skit bra, miljövänligt och allt sådant. men hur tänker de när de tar sådana priser? det är ju inte så att man överväger att ta tåget när det är dyrare att ta tåg än bilen. och med bil är det ju så mycket bekvämare. dags att tänka om SJ!

later

Godnatt - KALMAR

så var denna dagen över i kalmar. vad har hänt idag då. inte alls mycket. lunchen som jag ladade, thaigrytan blev super god. efter att vi hade käkat lunch så åkte alex tillbaka till skolan och jag gick och la mig. lyckades sova ca en timme. när jag sedan vaknade, hämtade jag godis la mig i sängen igen och tittade på greys anatomy tills alex kom hem igen.

sen alex slutade idag vid 15 har vi bara chillat runt här hemma. kollat TV, kollat greys. pallade inte ens laga mat så det fick bli BK till middag. sedan chips och godis till IDOL.

när jag är tillbaka till malmö får jag ta tag i godiset igen. har ätit godis fyra dagar i rad nu. men ska ha min mens denna veckan så jag skyller på det :).

vet ni vad?! jag har inte rökt en ända cigarett idag! det var många år sedan jag inte har rökt en ända cigarett på en hel dag. vet inte varför det har blivit så. har bara inte varit sugen. har tänkt att jag ska sluta ett tag nu, så detta var ju en bra början.

later

Måndag 19/9-2011 KALMAR

var framme i kalmar vid halv två inatt. vi gick och la oss direkt för att vi var så himla trötta. jag hade jobbat hela helgen och det hade alex också. eller han och pappa har byggt kök i källaren i helgen. somnade ganska så omedelbart. men efter någon timme vaknar jag igen och mår så jävla illa. och inte går det över heller. känns att det börjar vattnas i munnen på mig och springer till badrummet och spyr. gick och la mig igen och illamåendet gick över. men efter den persen hade jag sådana hemska mardrömmar hela natten. vakna av att jag stört bölade och som tur är sov jag med alex så jag kurade in mig i honom och han tröstade mig. lyckades somna om efter det.

alex började klockan 10 idag. jag gick upp en stund efter 10. gick bort till ICA och handlade hem mat. ska överraska min man med thai gryta till lunch. har aldrig gjort den innan, så jag hoppas att den blir bra!

(har fortfarande inte hämtat min kamera som ni kanske märker, så ni få stå ut med en blogg utan bildeer någon dag till)

later

I did it

jag klarade av att inte röka på hela mitt jobbpass idag. känner mig himla stolt. jag rökte dock dirr efter att jag hade slutat jobba. men det var ju inte det jag skulle klara av.

sitter nu ny duschad hemma. ska snart packa ihop en liten resväska och sedan göra mig iordning. jag och alex ska äta middag med hans familj. sedan åker jag med honom till kalmar ikväll. är ledig måndag och tisdag. så jag tar tåget hem tisdag kväll.

later

Söndag 18/9-2011

godmorgon. när jag kom till jobb (för ca 15 minuter sedan) kom jag på att jag har glömt mina cigaretter hemma. funderade på om jag skulle springa ner till någon kiosk och köpa ett paket men sedan ångrade jag mig. jag ska ta detta tillfälle och se hu beroende jag är. om jag efter någon timme sitter och skakar i ett hörn, eller om jag bara MÅSTE ha cigaretter och springer ner och köper. ska se om jag klarar dessa åtta timmar utan några problem.

blev för övrigt lakris (plus annat godis) igår kväll. körde ut till lockarp och plockade på mig det jag var sugen på. var längesedan, eller längesedan för att vara mig jag åt lösgodis och jag ska inte ljuga, det var himla gott :)!

later

at Borgström

sitter hemma hos lars. men alex och lars håller på att instalera lars nya TV, jag sitter här och glor på olika bloggar. så alla min nära och kära, updatera era bloggar. jag vet att det är lördagkväll, men gör det för mig!

himla sötsugen är jag också. åt två bitar kladdkaka med grädde hos pappa. när jag kom hit här så åt jag ett super size snickres. men nu är jag sugen på lakris. söt, salt, det spelar ingen roll.

later

Lördag

hej gott folk. hemma nu och har precis käkat. det blev vegetarisk lasange med en kotlett brevid och till det åt jag ett helt vitlöksbröd. älskar vitlöksbröd. hade kunnat leva på vitlöksbröd. nu väntas det kladdkaka till efterrätt :).

hade gärna velat sätta mig på lilla torg med josse idag. men det ekar i min plånbok (överdiver tyvärr inte) så det får bli en hemma kväll. åker antagligen ut till lars efter kladdisen. har man inga pengar så finns det inte så mycket att göra åt saken. men en hemma kväll skadar ju inte. jobbar dessutom imorgon också.

hoppas att ni alla får en underbar lördagkväll.

later

Bröllop

aldrig i hela mitt liv har jag varit på bröllop. det är något som jag väldigt gärna vill gå på. och igår fick jag det underbara beskedet att min kusin åsa ska gifta sig! men sedan kom chocken. de ska gifta sig på någon amasad utan några gäster. förlåt, men F U!

är iaf på jobb nu. har hela jobb helgen framför mig (minus 40 minuter) så det känns ju lagom kul. men det går fort. eller det brukar det göra, så varför skulle det inte göra det denna helgen?

later

Fredag 16/9-2011

godmporgon på er solstrålar. har precis slagit upp ögonen efter en natt ihop slingrad med min käraste. det finns inget underbarare än att gå och lägga sig och vakna upp med den mannen man älskar.

igår när alex kom hem var jag så jäkla hungrig. så vi stack till McDonalds och jag tyckte i mig ett QP meal. mådde illa sedan resten av kvällen.

jag är ledig idag. men vet inte riktigt vad jag ska göra. har inte rest mig ur sängen än så jag vet inte ens vad det är för väder ute. blir iaf limhamnsbullar till frukost. sedan ska jag förbi pantbanken och lämna in en klocka, får hoppas om att jag får med mig en liten slant där ifrån. ja det är väl det jag har planerat.

hojta om något roligt händer!

later

M&M

träningen gick bra idag. men kan inte riktigt kalla det för träning. vi latjade mest. spelade olika fotbolls spel, skottövningar och så. höll också bara på en timme. men det var roligt ändå.

jag är så fruktansvärt sugen på M&M. skit konstigt, för jag har aldrig riktigt gillat M&M. jag kommer ihåg när jag var på bio när jag var liten så köpte alltid mamma M&M till henne. och jag kunde inte fatta hur man kunde äta någon sådant äckligt frivilligt. men nu kan jag inte tänka på något annat än de små chokladkulorna med en jordnöt i mitten.. MMMM.



later

mer död än levande

imorse när klocka ringde 7.30 var sängen så jävla skön! men jobbet kallade så det var bara att hoppa upp. har haft mycket att göra idag på jobb, man har sprungit fram och tillbaka som en dåre nästan hela dagen. så att komma hem, ta av sin jeansen, på med mjukisbyxorna och slänga sig i sängen var inte helt fel!

ska slänga i mig lite käk nu. sedan ligga och glo på någon serie tills det är dags att bege sig till fotbollen.

ikväll kommer alex hem. jag är lyckligast i världen!

later

cupcake

har varit jätte trevligt hos kickan och vickan. det bjöds på kycklig/pasta sallad med massa musigheter i. till efterrätt hade sofia gjort rockiroud muffins med cola sås i och på. GA DAMN it var goda de var. åt tre stycken plus annat choklad så gissa hur jävla mätt jag är nu. länge sedan man var såhär mätt. kommer sova gott inatt.

tog en massa bilder men glömde såklart kameran där hemma. får hämta den någon dag och då ska ni få se bilder från kvällen.

nu ska jag ringa mitt hjärtegryn (som kommer hem imorgon!) sedan sova. börjar kl 9 imorgon bitti.

later

Mot Kicki och Viktor

nu ska jag gå till bussen som ska ta mig till kicki och viktor. ha en bra onsdags kväll

polo tröja HM, jeans Bikbok

pusshej


later

smoothie

55 minuters promdenad med puppe i blåsten satt i helt fel. tur att jag hade koppel på henne annars hade nog lillen flygit iväg.

nu ligger jag här åter igen i sängen med datorn i knäet. det som skiljer från det vanliga är att jag har en liter smoothie vid min sida (jag skojar inte, det är minst en liter). den godatse av de alla. vaniljyogurt, banan, blåbär och hallon. det kan inte gå fel.

ska ligga här ett tag till. sedan är det dags för mig att göra mig iordning. det bjuds på middag hemma hos kicki och viktor i eftermiddag. efter en bra tisdag kommer det en bra onsdag!

later

igår


har bruna naglar at the moment







later

varför måste man ha en rubrik?

hela förmiddagen la jag och lata mig i sängen. datorn på magen och greys anatomy på skärmen. till slut tog jag tag i dagen, hoppade in i duschen och kletade in smink i fejjan. och efter ett tag kom sallsan och hämtade mig. vi körde till maxi och handlade käk. ut till oxie för att hämta josse. och tillsist hem till sallsan. där fixade vi tacos. går alltid hem.

alla tre var ap hungriga så att maten slank ner snabbt och lätt. propp mätta slängde vi oss alla i soffan (okej, sallsan var duktigt och diskande undan allting) och glodde på idol. eller nej, nu ljög jag. idol var mest bakgrunds underhållning. vi satt och snacka massa goja. det är ju det vi tjejer är bäst på tydligen?

tack för en perfekt tisdagkväll tjejer!

på mig idag hade jag jeans från replay och tröja från zara


har försökt att ladda upp en bild i ca 20 minuter nu. men det vill verkligen inte. så ni för nöja er med min outfit bild så länge så försöker jag lägga upp bilder från dagen imorgon istället.

later

Tisdag 13/9-2011

idag är det den trettonde. jag och alex har varit tillsammans i tre år och tre månader. och jag älskar han bara mer och mer för varje dag som går. vi är "meant to be" det vet jag bara. synd bara att han inte är här med mig. men nu är det bara två dagar kvar tills vi träffas igen :).

grattis till oss <3



later

Check lista:

detta är saker jag vill/ska göra inom kort. det ända som saknas är pengar. nu gäller det verkligen att prioritera saker i livet.

* sätta in löshår i mitt hår
* gå på ansiksbehandligar
* köpa skidor
* lägga undan mellan 2000-3000 tusen i månaden för en resa i sommar
* läsa upp matte B
* ta körkort
* börja träna något mer än fotboll. bara komma på vad. och hitta någon som vill träna något med mig. idé och lust någon?

later

Måndags mys på jobb

jag och mr s kom hem till lägenheten jätte sent. blev problem med färdtjänsten osv. så när vi äntligen kom fram så bara slängde jag in sakerna och sedan gick vi ner på stan och köpte varsin pizza och cola. har jag sagt att jag har ett chill jobb :)? nu ligger pizzan fint i magen.

nu sitter jag här och letar efter resor. nästa sommar ska jag och alex komma iväg på en sommarresa. man kan ju inte lita på den svenska sommaren. det fick vi ju lära oss denna sommaren. jag letar lite över allt. men det står väl mellan teneriffa och grekland.

later

Boots with the fur

här är vinterskorna jag köpte i helgen. hoppas att de håller mina fötter riktigt varma i vintern. de är köpta på euroshoe och kostade 1200 kr.


nu ska jag ta och packa ihop mitt pick och pack för att bege mig mot jobb. lång lediga helgen är nu bara ett minne blått. men nu när vi har lagt om schemana så är jag ledig fre, lör och sön varannan vecka. inte så pissignödigt!

later

Måndad 12/9-2011

började dagen med en runda med hulken. det dumma med att bo här är att det inte finns så bra promenadssträckor. eller det finns, men inga långa. när jag bodde vid mobilia låg ju pildamnsparken 5 minuter bort. ett varv runt parken var 5 km, så där kunde med själv bestämma hur lång rundan skulle vara. idag gick jag lite kringlekrok vägar och hamnde på drygt 4 km. hade velat hitta en runda som är 6-7 km. någon gullvikbo som vet någon bra?

jag klarade av socker-utmaningen. måndag till lördag åt jag inget "skit" sedan igår åt jag ju efterrätt och godis hos jessica och satan vad jag njöt. fast egentligen skulle jag kanske inte ha ätit igår. socker suget försvann mer och mer desto längre in på veckan det gick. att jag åt igår kanske bara triggade igång sockersuget igen? det får jag svar på ikväll.
men jag vill ju kunna äta godis och sånt när man blir bjuden.

utmaningen för denna veckan ser ut så att jag får lov att äta när jag blir bjuden. får alltså inte själv åka och köpa sånt. och inte heller ta något som finns hemma. bara om jag blir bjuden. sedan ska jag också röra på mig minst 3 gånger denna veckan. har ju gått en runda idag så nu är minst två gånger till.

visste ni att motion är ett bra sätt och få sitt sockersug i schack. det är något ämne i kroppen så utlöses när man rör på sig. och det ämnet tar också bort sötsug.



later


hemma

mätt och belåten ligger jag nu i sängen. det blev min favoriträtt hos jessica idag. fajitas! till efterrätt blev det äppelpaj med äpplen från pappas trädgård. och sedan blev det såklart massa godis och chips efter det. så nu känns det som min mage ska sprängas. men det gillas :)

mannen min sitter i bilen och är åter igen påväg till kalmar. men denna gången känns det inte lika jobbigt för att han kommer hem redan på torsdag. så det är fyra dagar som vi är ifrån varandra. varför är det inte såhär varje vecka. då hade dessa åren flygit iväg!

later


Diet Coke

sitter med pappa och alex på terassen och dricka cola. pappa har ju varit i GBG i helgen så han snackar om allt de har hittat på med.

känner mig seg och jävlig idag. lite ledsen är jag också för att alex ska åka ikväll. denna helgen har gått ruggit snabbt. fredags grillade vi här hemma, sedan hem till borgström. igår var vi hemma hos alex mamma och åt där. sedan stack vi upp till möllan och träffa kicki, viktor, sofia, carl och två pluggkompisar till viktor. blev några öl där. sallsan kom också i slutet.
idag har vi inte gjort spec mycket. blev limhamnbullar till frukost, sedan hem en sväng hem till anastasia.

om ett tag ska vi hem till systern som har lovat BRAKAR söndagsmiddag. och idag ska jag äta godis så att strumperna spänner!

helt underbar helg. varför har den gått så snabbt?!

later

färg

än så länge har dagen gått åt till ärende. var en snabbis inne på burlövs center. handlade tabletter, någon kabel så att jag kan koppla datorn till TVn och sedan så hittade jag ett par vinterskor. brukar annars ha skit svårt för att hitta vinterskor och det var rena turen att jag sprang på just detta.

vi skulle precis gå ut från burlövs center så gick vi förbi euroshoe och jag frågade alex om vi bara kunde gå inom där snabbt. det första jag såg när jag gick in där var skorna! skorna ligger i bilen som alex har, så jag kan inte visa de än.

efter burlövs center körde vi ut och hämta upp alex pappa och sedan körde vi mot eslöv. lars skulle handla en takbox till bilen som vi ska ha när vi kör upp till vämndalen. bra att vara ute i god tid.

nu sitter jag med hårfärg i håret och väntar ut tiden. alex är fortfarande iväg med sin pappa, de skulle handa något mer som behövs till takboxen.

later


sommarens sista andetag

igår hade vi en jätta fin dag och den avnjöts till max. satt ute och lunchade i stan med amanda och albulena. sedan gick vi en runda. fick med mig ett nagellack hem, en med lite höstigare färg. får visa någon gång.

alex kom upp och hämtade mig i stan, sedan körde vi och handlade käk. hem hit och satte igång grillen och knäckte upp ölen. kändes verkligen som en sista sommarkväll och det kändes underbart. pappa är i GBG denna helgen, så vi har hela huset för oss själva.

vi satt på terrasen i några timmar sedan kom carina och hämtade oss och vi åkte ut till alex pappa där kvällen fortsatte in på små timmarna. jag somnade i soffan (inte så jätte ovanligt) och alex väckte mig när taxin stog utanför. en helt jävla underbar dag var det igår!





later


som lovat

byxor bikbok, linne gina tricot och sidenband HM

läppstift från make up store, stage heter det


later

fuck

skrev precis ett inlägg och la in bilder på hur jag ser ut idag och bla bla bla. hade precis laddat upp sista bilden och skulle skriva mitt "later" då kommer jag åt en knapp och ALLT försvinner.

amanda hämtar mig vilken sek som helst så jag hinner inte göra hela prusseduren en gång till.. sry.

men jag lovar att lägga upp bilderna när jag kommer hem.

så jävla typiskt, när man för en gång skull hinner göra allt detta bajs.

later

thak God it´s friday

äntligen är dagen här. jag vaknade med ett leende på läpparna idag. idag kommer min käraste alexander hem! 10 dagar sen jag såg honom sist. det har varit tio långsamma dagar. men nu är den äntligen här!

innan alex kommer hem så ska jag upp till stan och ta en fika med amanda och albulena. albu är en tjej jag gick i paralell klass med på petri. men fast att vi inte gick i samma klass kom vi ändå väldigt nära varandra och hängde dag in och dag ut. sedan efter studenten blev det inte att vi höll kontakten så bra.

nu några år senare så börjar amanda jobba på statiol i staffantorp. där även albu jobbar. så de två lär känna varandra och vi har länge snackat om att vi ska ta en fika tillsammans vi tre och idag blir det av. ska bli kul att få träffa bullen igen (ja, hon har många smeknamn) och självklart ska det bli kul att träffa snyggen amanda också! som sagt en bra fredag!

kärlek


later

torsdags lyx

en av det godaste sakerna jag vet i livet är ost. så vilken tur jag har att ost inte räknas inom kategorin "godis". har precis käkat upp en halv brie ost. ga damn. hur fan kan ost vara så jävla gott. om det inte bara hade varit en halva kvar av brien så hade jag utan tvekan ätit hela. gotta love it.

gott att äta bara så

och på mackor


later


träning

har varit och tränat fotboll ikväll. gick väl bra men jag fick skit ont i högra ljumsken efter ca halva träningspasset. kunde inte skjuta utan att känna smärtan och knappt ta emot bollen med höger benet. smörjde in det med värmesalva och det kändes väl bättre för stunden. får se hur jag känner mig imorgon..

sitter och kollar på något program på 5an. handlar om ungdomar som festar på ayia napa och så tror de att de är där själva, men att föräldrana i själva verket ser allt de håller på med. trodde att det skulle vara lite mer underhållande, men det var ju skit tråkigt och jag skäms så mycket när jag ser andra skämma ut sig så.

ni som ser/såg det. han svart håriga dennis, fy fan vad jag stör mig på honom. jag vill nita skallen ur honom!

later

Helg!

nu har jag helg. fan vad skönt det ska bli med lång helg. fredag lördag och söndag. har inte haft lång helg på många många år (schema lagd långhelg).

om ca 24 timmar är alex hos mig. jag är lycklig!

later


godnatt

då var man hemma igen. ansiktet är tvättat, tänderna är borstade och jag är helt färdig för att tacka för denna dagen. men först tänkte jag slänga upp dagens outfit:

svarta jeans från gina tricot och blus från hm som är några hundra år gammal

öronhänge från HM


later

hos mamma

här sitter en trött och seg camilla kan jag lova. har ingen aning om varför jag är trött, har inte anstängt mig överdrivet mycket idag. tror det är hösten som tar energin. men hösten har också sin charm. speciellt höstens mode. jag älskar alla kofter, halsdukar, mössor, ponchos man kan slänga på sig. en solig. vindstilla höstdag är nog en av de härligaste dagarna på året enligt mig. fast, det hade varit roligare om man hade haft pengar till att köpa allt sådant man tycker är fint också..

later

how do you know

har precis kollat på en film som hette how do you know. men den var inte alls bra, tyvärr. kändes som en film de bara har slängt ihop hipp som happ. så den rekomenderar jag inte.

mitt i filmen blev jag sugen på något (ovanligt va?) så jag cyklade till ica maxi (i storm) och köpte massa olika frukt och pistagenötter. mycket bättre och GODARE än godis.

mys stumperna har också åkt på förresten

i fruksalladen har jag 1 apelsin (som inte var så jätte god), två stycken kiwis, en banan och vindruver (som inte de heller var så goda) är nog ingen frukt period nu. alla frukter såg så himla tråkiga ut. och DYRA. för de pengarna jag la på frukt och nötter idag hade jag kunnat få tre gånger så mycket godis för.. inte undra på att det finns så många överviktiga



later

Miranda Kerr




later

Onsdag 7/9-2011

hemma efter första veckans arbetspass. slänge i mig frukost direkt när jag kom hem. var så jävla hungrig. detox veckan har gått bra hittils. kanske för tidigt att säga något efter bara två dagar. men för mig är det bra! har varit jobbigt, har verkligen fått kämpa, både igår och i måndags. men jag ska fan klara en vecka.

i helgen kommer det med hundra procent bli någon efterrätt. det ska jag få unna mig. för man ska kunna få äta någon efterrätt då och då. men det är godis-varje-dag jag måste få bort. det är jävligt dålig vana jag har som bara sabbar min hälsa som in i. och när man väl äter efterrätt eller godis kommer det bli så mycket godare.

innan åt jag inte ens det för att jag tyckte att det var så jävla gott. det var bara ett beroende jag hade. precis som en narkoman. det är kanske inte så jätte gott med knark, men hjärnan måste bara ha det.

idag ska jag bara ta det lugnt nu på förmiddagen. sedan i eftermiddag ska jag hänga med mamma lite.

later

ingen lust

har ingen lust att gå till jobb idag. jag vill bara ligga i min säng med min man och inte göra ett skit. har börjat fundera en hel del på vad jag vill göra i livet. vad jag vill göra av mina dagar. om jag verkligen vill bo kvar i malmö, eller om jag vill till kalmar. mitt hjärta är ju i kalmar. ska man inte följa sitt hjärta? men å andra sidan har jag familj och vänner här i malmö.

jag vill börja plugga också. jag vill inte fastna i jobbet som personlig assistent. visst, det är ett väldigt chill jobb. jag svettas inte blod och tårar för att tjäna mina pengar varje månad. men jag vill ha utmaningar. men, jag vill ju också ha pengar till att leva. och har jag och alex verkligen råd med att jag pluggar nu också? å så många frågor men så lite svar.

man ska inte längta bort livet. men jag ljuger om jag inte säga att jag hoppas att dessa tre åren som alex utbildning är flyger iväg. jag vill ha tillbaka vår vardag. innan hade jag honom iaf i två veckor för mig själv. vad har jag honom nu? en helg om ens det. men då ska han ju hinna träffa sin familj, sina vänner.. det roliga är att jag klagade så himla mycket när han jobbade och bara var hemma i två veckor. gräset är verkligen inte grönare på andra sidan.



later

NY DUSCHAD!

fy sören vad jag är lycklig. och fy sören, den duschen var nog en av de härligaste på länge.

det hela löste sig så att jag tog mitt pick och pack, cyklade hem till jessica (eller min och alex lägenhet, vet inte vad jag ska kalla stället) och tog en dusch här.

känns så himla konstigt att vara här. det känns som hemma, fast det är det ju inte. men ändå är det ju det. för lägenheten står på mig och alex. ja, som ni ser. kan inte ens förklara känslan ordentligt.. men det skiter jag i nu. det viktigate är att jag är ny duschad.

later

Fräscht

godmorgon! har precis käkat frukost och skulle hoppa in i duschen. när jag sätter igång duschen händer inget! åh jag vill och BEHÖVER verkligen duscha. det är gubbarna som håller på i källaren som har stängt av vattnet och jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka snart. annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. är det inte tillbaka innan klockan 12 får jag ringa amanda och hoppas att hon är hemma.

gah, känner mig så jävla äcklig!

dagen har börjat på sämsta möjliga sätt..

later

hår

är så jäkla sjukt trött på mitt hår så att jag inte finner ord. vill göra något med det men jag vet inte vad. har inte råd att göra något denna månaden. men nästa, då jävlar ska det hända saker kan jag lova. så jag har en månad på mig att bestämma mig.

ni får jätte gärna komma med förslag, eller jag KRÄVER att ni kommer med förslag. snälla, hjälp mig. innan jag tar rakapparaten (som jag inte ens har) och gör en ala britney!

tack på förhand.

later

Why?

satan i gatan vad jag ångrar att jag skrev det dära "detox" inlägget igår.

nästan exakt samma tid på dygnet kommer sötsuget, vid 5-6 tiden. det är som en jävla klocka som går i gång i min hjärna att jag måste ha socker. men nu när jag skrev det inlägget så känns det mer "riktigt" och förbjudet att bryta det. det finns ju där, svart på vitt och om jag bryter detta nu så har jag misslyckats.

nu kanske ni märker hur socker beroende jag är. om detta hade varit en helt vanlig dag, en dag då jag inte kvällen innan hade skrivit ett helt A4 papper om hur duktig jag ska vara att stå emot socker en hel vecka så kan jag lova er att jag hade suttit på min cykel påväg till ica maxi och handlat allt jag var sugen på!

nej jag SKA klara det. behöver bara något som får mig att tänka på något annat än socker. addicted



later

Alexander

en regning måndag, en ledig regning måndag. allt känns så mysigt med jag kan inte lura mig själv längre. tomheten som alex lämnar är jobbig. en vecka och en dag sedan jag såg honom och det är inte förrens fredag jag får känna hans värme.

han ska ligga här brevid mig och hålla om mig, det är bara så det ska vara. ush vad jag saknar den människan! och Gud vad jag längtar tills på fredag! hoppas att det inte kommer fler tentor på lördagar eller söndagar. vill ha honom hemma varenda helg.



later

Måndag 5/9-2011

för de flesta är detta inte en bra start på veckan, ösregn och jävligt. men för mig hade jag inte kunnat tänka mig något bättre sätt att starta denna veckan.

jag ligger kvar i sängen, datorn i knäet och lyssnar på ösregn. idag finns det inga måsten, ingen stress, ingen press. ingenting. idag ska jag ta det så jäkla lugnt så att jag nästan går på väggarna av lugnhet.
förra veckan blev det 62 timmars arbete, så som ni kankse festår behöver jag den här måndagen.

nu är det dags för frukost:
en kantarell ost macka
en äggmacka
ett glas juice
ett kopp grönt te

later

"Detox"

denna veckan som kommer hade jag tänkt köra en liten detox på socker i min kropp. har ju klagat på att jag har fått mer mer huvudvärk. det som bör noteras är att innan i mitt liv har jag aldrig haft huvudvärk, bara någon enstaka gång. och jag tror, eller det är en möjlighet att det beror på att mitt matintag är rent åt skogen. jag äter så frukansvärt dåligt. lever inprincip på godis och skräpmat. man är inte 16 längre och kan äta vad man vill och ändå må bra.

detta handlar absolut inte om att jag vill gå ner i vikt eller något i den stilen. för att jag vill inte gå ner i vikt! men jag vill inte gå runt med ständig huvudvärk och magont. och om det "bara" är min livsstil som gör så att jag mår såhär så är det värt att ändra det.

kommer ändå röka och dricka (dubbelmoral big time, I know) därför vill jag inte kalla det detox. men jag vill bara se om det händer någon skillnad på hur jag mår om jag ändrar hur jag äter och dricker under denna veckan. sedan vet jag inte om det räcker med en vecka heller, men jag börjar där. det är bra att ha del mål, annars känns målet så himla långt borta.

önska mig lycka till, det lär behövas eftersom att jag är det störta gotte grisen som finns.

later

trötthet

har/är så jäkla trött idag. firade emelie igår och det var as kalas roligt. tack emelie för en fin fest och hoppas att du hade en underbar dag/kväll/natt/morgon

började jobba kl 9 idag, så jag fick ca 3-4 timmars sömn. åtta timmars jobb på det är ingen höjdare. men vad gör man inte för sina kära!

efter ett mycket slappt arbestspass sitter man hemma och väntar på att familjen ska komma. det ska grillas ikväll och det är exakt vad jag behöver.

grattis igen fina du!


later


like

later

paint it silver

ny duschad och ny målade naglar. fick bli SILVER idag. ser nästan ut som minx naglar and I like it.
det är emelies 21 års fest idag och jag ser så mycket fram emot det. kommer att bli en BRA kväll. träffa folk som man annars inte brukar träffa. sedan kommer alla gamla godingar vara där osv. det ändå som suger är att man börjar jobba imorgon klockan 9.. men det problemet tar jag imorgon.
har äntligen bestämt mig för vad jag ska ha på mig. får se om jag hinner slänga upp någon outfit bild innan ja drar.
ha en bra lördagkväll. det ska jag ha!
later

nu får det vara nog

nu räcker det. nu orkar jag inte ha det så här längre. jag vill inte ha det så här längre. jag vägrar att ha det så här. varför gör jag såhär mot mig. varför varför varför?! blir så jävla lack!

viljan att vinna måste vara större än rädslan att förlora!

nu kör vi (jag!)

later

rum!

jag borde egentligen ha före bilder på rummet så att ni inser hur mycket jag och alex faktiskt har gjort där. men de flesta som läser min blogg har nog varit i mitt gamla rum och kommer ihåg hur det såg ut.
här kommer bilder på hur det ser ut idag. och kom ihåg, jag och alex har gjort detta helt jävla själv! (ja, jag är stolt)

från dörröppningen. ser ni roserna över sängen? de fick jag av alex när vi firade 6 månader. dvs 2 och ett halvt år sedan!







later

råtta

nu sitter man på jobb och har en hel jobb helg framför sig. aldrig roligt, men helt okej.

gash, vet ni vad? jag såg en RÅTTA idag när jag skulle låsa min cykel utanför jobb. den sprang framför mig och sprang in i en buske. hur är det nu? finns det lika många råtter i malmö som den bor människor? eller är det två råtter per människa i malmö? det är finns iaf sjukt många råtter i malmö. så det är nästan lite konstigt att man inte ser fler. men det tackar jag för. tänk så mycket sjukdomar och skit de går runt med..

later

Beauty

här kommer skorna jag köpte för någon dag sedan. de kommer från scorette och koste 600 kr. I´m in love!




later

fredag 2/9-2011

denna morgonen var min ändå sovmorgon på hela veckan. hade sett fram emot den, ja hela veckan. tror ni inte han GUBBEN som renoverar i källaren börjar såga kakel kl 8 på morgonen precis utanför mitt fönster?! kan man bli mer irriterad?

tog täcket och kudden och tassade in till pappas säng. lyckades fåen timme och 20 minuters sömn till där, så blev blev ändå helt okej till slut. but still..

later

you lucky basterd!

tänk att ha världens vackraste beyonce som mamma. och ha världens coolaste jay-z som pappa.



later

typiskt

puh jag är helt jävla slut i kroppen. på tre dagar har jag jobbat 42 timmar. och jag har 16 kvar att jobba denna veckan. killer vecka minst sagt!

tänkte att jag skulle fota och visa er vad jag köpte igår. men jag var så jävla trött så jag satt och velade. sedan beslutade jag mig för att göra det ändå. när jag sätter igång kameran så är batteriet helt jävla slut. så typiskt. reste mig upp från sängen helt i onödan.

men har satt den på laddning, så antingen så får vi se sakerna ikväll eller imorgon (jag hade gissat på imorgon).

later 

RSS 2.0