Sorligt.

Då var julen över för detta året.. Hade en helt underbar julafton igår med familjen och idag har vi firat med morbror och kusinerna. Jag verkligen älskar julen och tycker alltid det är fruktansvärt sorligt när den är över. Men men livet går vidare! 

Imorgon har jag och Alex tusen grejor att fixa innan resan så det är bäst om jag får lite sömn nu. 

Hoppas att ni alla har haft en underbar jul! 

Jul fin.

Sitter nu hos frisören och blir jul fin i håret. Färgar utväxten och klipper topparna sedan är iaf mitt hår redo för att fira jul och nyår :). 


Jobb.

Ush det är mycket jobb denna veckan men det är ju sista rycket innan semestern. Är på jobb nu och inatt är min sista natt. Jag har inga problem att jobba dag tid, det är nätterna jag tycker är jobbiga för att jag sover så dåligt här. Men som sagt, sista inatt! Det är bara att stå ut. 

Jul känsla.

Vädret spelar stor roll på jul känslan om du frågar mig. Jag vill gärna ha en vit jul, men tyvärr verkar det inte bli så i år :(. 

En annan sak som är viktigt för mig är julgranen. Ljuset den ger och lukten är jul för mig. Igår köpte vi gran med pappa och sedan på kvällen till Anastasia. När vi hade pyntat färdigt anastasias gran så satt vi och drack glögg och åt peppar kakor med mögel ost och det bara sprudlade jul känsla i kroppen. 

Så idag bestämde jag och Alex oss för att skaffa en till vår lägenhet med, en liten men dock en äkta så man får doften. Så nu är det även äkta jul i vårt lilla hus :). 





Queen

denna dagen är också speciell för att BEYONCE överraskade alla genom att släppa ett nytt album idag!! jag vaknade av denna nyheten, HOPPADE upp ur sängen och köpte albumet på iTunes. så hela denna dagen har jag lyssnat på det nya albumet och kollat på hennes videos. my gad, I´m in love. Queen B.
 
 

 

BABY GIRL

idag är en mycket speciell dag. min baby girl, min bästa vän, mitt hjärta, min lilla Hulken blir 4 år idag. kan inte fatta hur snabbt tiden går. kan inte fatta att det är 4 år sedan jag höll dig i min hand och du var mindre än min handflata. tänk att en liten lurvig sak kan ge så mycket kärlek, tröst, kärlek.
 
en anna stor sak idag är att jag och alex har nu varit tillsammans i fem och ett halvt år. inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dig. du är allt!
 
 

Lyko.se

Idag fick jag hem lite hår produkter jag beställde från lyko.se. jag började min resa mot ljusare hår för.. ja vad kan det vara 1 och ett halvt år sedan? något sådant. jag vill fortfarande blir lite ljusare, tycker mitt hår är lite för guldigt nu, men det får ta sin tid.
det är en lång resa och det sliter något fruktansvärt på mitt stackars hår. sist vi färgade mitt hår (slutet av september) sa min frisör att vi inte kan färga längderna på ett bra tag för då kommer det att trilla av..
jag tycker så synd om mitt hår för tillfället. innan när jag hade det i en fläta var det en regäl en, men nu är det bara en liten rått svans som hänger där. så allt jag kan göra är att förska ta hand om det så bra som jag bara kan.
 
det jag gör är:
tvättar det sällan (ca 2 ggr/veckan)
låter det lufttorka så ofta jag kan
inte använda värmeverktyg. det ända jag gör är att fönar det är när jag verkligen måste och då använder jag värmeskydd
olja, olja. olja!
ha håret i fläta så mycket som möjligt (sliter minst på håret)
använder hårsnoddar som inte sliter på håret.
 
Shampoo från Loreal, balsamspray ONE (fick det rekomenderat av min frisör), och så BLAX hårsnoddar som ej sliter på håret. har sådana snoddar hemma, men det har en förmåga att försvinna. så det var likabra att beställa hem ett paket till.
 
 

Helg

känns underbart att jag nu har helg. efter jobb idag gick jag i stan och sedan en sväng på mobilia. fick med mig lite grejor. handlade även en av alex födelsedags presenter :). han kommer hem på lördag och är hemma ja tills vår-terminen börjar och jag vill då helst var klar med båda hans julklappar och födelsedags present innan han kommer hem. jag hade jobbigt att komma på vad jag ska handla i julklapp och tyvärr räcker inte det när ens pojkvän fyller år exakt 1 vecka efter julafton..
 
när vi nu är inne på alex vill jag passa på att Gratta honom på hans namnsdag. alexander är faktiskt det finaste pojknamnet jag vet och det tycker alex med. om vi får en son vill han t.o.m döpa honom till alex. men oroa er inte, det kommer jag inte att tillåta!
 
INTE ATT REKOMENDERA: att kolla på dina semster bilder mitt i vintern. snälla ta mig tillbaka till Ios!
 
 

Dinner date.

Känns som det är ganska mycket mat inlägg i bloggen för tillfället, but a girl have to eat! 
Ikväll var det jag och min vapendragare (Josse) som var ute och käkade. När vi fyllde år för snart ett år sedan fick vi varsitt present kort på casa Mia av Simon och Tobbe och idag fick vi äntligen tummarna loss att dra dit. Sjukt go mat och gott vin. 

Mätta och belåtna drog vi oss vidare till lilla torg för ytterligare ett glas vin. Det var inte igår man var på lilla kan jag säga! 
En helt amazing onsdagkväll. Nu ligger man redo i sängen för att sova. Jobbet kallar imorgon. 



Att vara ledig en måndag

Ibland är jag sjukt avensjuk på människor som alltid är ledig på helgerna, för att det känns som att allt händer den helgen man jobbar, då önskar man att man alltid vore ledig på helgerna. men sedan när det kommer en måndag som idag och jag är ledig så försvinner de känslorna lika snabbt.
alla människor är olika, alla vill ha det olika och jag är en människa som älskar att jobba oregelbundet. som denna veckan är jag ledig mån, fre, lör och sön och det är helt fab. och med det livet jag lever passar det utmärkt med att jobba som jag gör eftersom att alex jobbar som han gör.. men jag vet att det säkert kommer att bli klyddigare när man blir äldre och kanske skaffar barn. för att allt runt om oss, skolor, dagis osv är anpassade till människor som jobbar mån-fre och är ledig på helgerna. men den tiden den sorgen och när den tiden kommer så kommer vi på ett sätt att lösa det.
 
detta var inte alls vad jag hade tänkt skriva om.. men det blir så ibland när man låter fingrarna vandra fritt över tangentbordet.
 
 

Inte långt kvar.

Nu är det bara 20 dagar kvar till vi åker ner till Frankrike. Åh jag känner verkligen att jag behöver lite semester. Inte för att en skidresa är lugn och avkopplande, men det ska bli skönt att komma ifrån vardagen ett tag. 

Yummie in my tummie.

Idag tog jag och Alex den första Chailatten för säsongen. Vad passar bättre med en varm chai latte när det blåser storm ute? 


Date night.

Igår hade jag och Alex date night. Blev vin, middag och efterrätt på Le Colise. Ingen av oss har ätit där innan och varje gång vi har kört förbi restaurangen så har vi sagt att vi måste testa den någon gång och igår blev det så. 
Allt var jätte gott, men ska man klaga på något så får det väl bli att efterrätten var sjukt liten. Men det är ju bara en bagatell.  
Vardags lyx deluxe! 




Haha

I lördags var vi och firade Carro och vad som händer med ens mobil när man inte ser är alltid roligt men samtidigt lite läskigt. Hittade precis dessa bilderna. Underbart! 







Nu är det jul.

Första advent igår så nu är det officiellt jul. Lovely! 
Var och fixade mina naglar igår och då blev det så klart jul naglar :). Tyvärr ser man inte hur de glittrar på bilden.. Men jag blev iaf sjukt nöjd! 



RSS 2.0