ANTI world tour

Jag kommer ihåg för några år sedan skulle Rihanna komma hit. Jag och Josse var så sura för att vi inte hade några biljetter, sedan visade det sig att Rihanna var tvungen att ställa in konserten och uppträdde inte någon annan dag ist. 
Till sommaren kommer hon igen och jag som är medel i TIDAL fick köpa biljetter idag ist för på Tors då de egentligen släppts. 
Så den 7 juli ska jag, Alex och corre se Rihanna och hon tar med sig the weekend och big Sean, och det tackar jag för för att jag gillar båda😄 (hoppas de inte ställer in bara😂) 



X-mas nails!

Var och fixade mina naglar igår (Hos bästa Nhung på Skills Malmö som alltid). Och eftersom att det är december nästa vecka kunde jag inte annat än att ta röda. Körde på mörk röda för att jag tycker det passar bäst till denna års tiden😊💅🏻



Paris I love you

Jag vet inte ens var jag ska börja. Mina händer skakar mina tårar rinner. Och egentligen vet jag inte vad jag ska skriva men jag känner att jag måste skriva något. 
Det händer hemskheter i världen varje dag och jag avskyr det, jag avskyr terrorantentat i Irak lika mycket som jag avskyr det i Paris. 
Jag festår inte varför människor vill döda och såra varandra. Vi har ett liv på denna jord som jag för det mesta tycker är en fantastiks plats att man då kan välja att slösa sitt värdefulla liv för att förstöra och röva andra människor liv begriper jag inte. 
Mina känslor växlas mellan sorg och ilska. Jag känner mig orolig för vår framtid, världen är i skak. Men samtidigt är jag så förbannad att vissa människor får mig att vara rädd för att leva, rädd att älska. 
Min vän dog för 10 år sedan och jag tatuerade in hennes vingar på min arm för att för det första hedra henne och för det andra påminna mig själv om att livet kan vara kort, det kan ta slut när som helst och ingen ska hindra mig för att leva mitt liv till fullo utan rädsla för livet. 
#prayforparis #prayforallmankind



Halloween!

Igår var jag på min första halloween fest, x i taket. Det var Lollo och chickan som hade slagit ihop födelsedagsfest/inflyttningsfest (Lollo födelsedag, chickan ny lägenhet). 
Jag hade en super rolig kväll, kanske en shot för mycket, men det är sådant man får ta.
Alla var jätte fina i sina utklädnader, det var kul att se att alla gick in för det☺️







RSS 2.0