28e juni

Det händer inte så mycket, därför jag knappt uppdaterar något. Men jag vill ändå in och skriva. 
Leonidas kryper mer och mer för var dag som går, nu kan man hitta honom lite överallt. Men jag har märk att han har kommit in i någon seperations period, han vill kunna se mig hela tiden. Lämnar jag rummet så gnäller han. Kommer ihåg att det var samma med Z. Nu när de kan röra sig så lär de sig att DE kan ta sig ifrån mig. 

Egentligen ska Z på fs imorgon. Men jag skiter i det. Ska skriva till dem att han kommer tillbaka efter sommaren. Precis som Leo har separationsångest har jag också det. Hatar att min mamma ledighet snart är över och jag aldrig mer kommer vara det. Hade vi haft ekonomi till det hade jag varit hemma tills de börjar skolan. Älskar att vara mamma, ungås med mina barn. Det är det bästa jag vet. De finaste komplimangerna jag kan få är när de säger något fint om mina barn. Att vara mamma är verkligen min roll i livet. Allt jag någonsin ville bli och det bästa som har hänt mig. 

22a juni

 
 
Idag blir Leo 9 månader❤️ Och han har börjat krypa! Han kryper inte jätte långa sträckor men det blir mer och mer för varje dag som går. 
Tänk när Zachi var 9 månader så blev jag gravid med Leo. Sjukt! 

Vi har varit iväg i en stuga över midsommarhelgen, det har varit så mysigt och barnen har skött sig exemplariskt! 

Annars är allt bra, finns inte så mycket att uppdatera om. Leo vaknar fortf tidigt, men några enstaka morgnar så har han sovit till 6-6:30, men det vanligaste är mellan 5-5:30
 
 

9e juni

 
Tänder, tänder, tänder. Leo som alltid är så glad annars går igenom en ganska kämpig period nu med 2 framtänder som vill fram. Det har hållit på så länge nu känns det som och ändå är de inte ens framme. Vi ger honom Alvedon när han verkar vara jätte beskymrad, men vill heller inte ge för ofta.. 
Men förutom tänderna är allt bra. Han sover mycket bättre i eget rum och framförallt lite längre på morgonen. Han får en flaska om natten och sedan vaknar han någon gång mellan 6-7. 

Nu när han sover längre har han ju nya rutiner som vi inte riktigt har fått kläm på än. Han sover första gången vid 10 och då får han sova hur länge han vill. Brukar vara allt mellan 1 1/2 h till 3 h. Idag sov han i 3 h och bäst gång han skulle sova då var 16:30, ganska sent så han fick bara 30 min. 
Nu sitter jag inne och nattar hobom och kl är 19:15 och han verkar inte över trött.. vet inte hur man ska göra där på em..han behöver ju vila för han hade inte klarat att vara uppe till 18. Men kan inte ge honom för länge heller.. 
 

6e juni

 
Vi har ett litet projekt här hemma. Det var dags för Leo att få ett eget rum. Han låter ganska mycket när han sover och jag vaknar av minsta lilla ljud. Så fast att han sov så väckte han mig flera ggr. 

Så jag och Alex har bytt rum till mitt gamla beauty room och Leo fick vårt gamla. 
Så i vårt nya rum har Alex byggt en garderob och vi satte in vår heltäckningsmatta. Det rummet är ganska litet, så var orolig hur det skulle bli. Men det blev SÅ BRA! 

Nu är nästa projekt att vi ska gipsa igen dörröppningen till garderoben i Leos rum, spackla, måla. Och sedan göra en ny öppning till den garderoben ifrån tvättstugan. 
Och sedan ska vi inreda Leos rum. Men vi vet inte alls hur vi vill ha det där inne..
 

RSS 2.0