21a September

Imorgon fyller Leo 1 år?! Hur sjukt. Kan inte fatta att vår lilla bebis blir 1. Helt klart det snabbaste året jag har varit med om, men samtidigt kan jag knappt minnas tiden innan honom när det bara var Z. 
Vårt lilla lyckopiller, gladaste, charmigaste lilla ungen jag någonsin har mött. 
Han var verkligen pusselbiten som saknades i vår familj. Även fast att han var en överraskning (den bästa jag någonsin har fått) så känns det SÅ självklart att just han skulle komma till oss❤️ 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


7e september.

Oj det var längesedan jag skrev något här, men dagarna går/har gått i ett och jag och familjen har bara njutit av sommaren. Och vilken sommar det ÄNDÅ blev. Corona ställde ju in våra Greklands planer, men sommaren kom till Sverige också tillslut. 
Så det har blivit många utflykter och vi har haft det så bra! 

Men på tal om något mindre bra.. min dag idag😕 Dagen/natten började med att Leo vaknade 4:30 och ville inte somna om, så jag har varit trött HELA dagen. Zachi har varit ganska trotsig så har fått vara på honom typ hela dagen idag och Leo somnade i bilen när vi skulle iväg och handla redan kl 9:50 (han brukar somna vid 11 annars) och så sov han bara 2 h, till 12, han brukar annars sova 3 h, till kl 14. Leo är även extremt mammig för tillfället, han vill bara sitta på/vid mig HELA tiden. 
Men ja, det blev ändå en helt ok dag. Hoppas Leonidas sova lite längre imorgon😴
(null)

(null)


RSS 2.0