Tack för att ni finns❤️

Som ni alla vet mycket väl, så hatar jag när Alex är iväg. Men jag måste säga att mina underbara tjejer gör det hela så mycket lättare. Ni är så jävla underbara tjejer, jag älskar er till månen och tillbaka gånger flera. 

Igår var vi ett stort tjej gäng som grillade och drack vin hemma hos Carro. När tjejerna drog ut stack jag hem, jobb idag.. Men efter idag är jag ledig 5 hela helger irad😄🙏




Idag längtar man

Jaha, det är den 9 juli, det ösregnar och blåser storm ute.. 
Jag hoppas verkligen att vädret vänder, annars kommer denna sommaren nog gå till historien, fast inte på ett positivt sätt.. 

Dagar som denna längtar jag extra mycket till Grekland och idag är det bara 30 dagar tills vi åker☺️



Första natten✔️

Första natten på nästan 4 månader är avklarat (på jobb). Kändes knappt som att man hade varit borta från stället.. 
Jag vet inte om jag har skrivit det här i min blogg, men jag har saknat mitt jobb nu när jag har varit borta. Jag trivs som fisken i vattnet här och det ska krävas ett drömjobb för att jag ska säga upp min tjänst. 

Klor.

Efter några månader utan naglar sitter de äntligen på plats igen och jag känner mig hel😍😂

Jag tog av mina naglar för att jag skulle vara utan lön i tre månader under tiden jag pluggade och då tyckte jag att det var sjukt onödigt att lägga pengar på naglar. 
Men nu är jag klar i skolan och det första jag gjorde var att boka en tid för naglar! 

Testade att gå till en ny tjej som heter Nhung och hon sitter på salongen Skills i Malmö. Och med handen på hjärtat har jag aldrig varit såhär nöjd! Jag kommer nog bli en trogen kund i många många år😍 




Makeup artist.

Jaha, då var min utbildning färdig och jag är nu en diplomerad makeup artist med bästa betyg. 
Jag är sjukt stolt över mig själv, jag har kämpat som ett svin både praktiskt och teoretiskt och det lönade sig. 
De har varit bland de roligaste och tuffaste månaderna i mitt liv jag är jätte glad över att jag gick denna utbildningen, det har varit en dröm i många år, men det känns sjukt att det nu är över. Känns som om jag precis började. 
Jag har träffat nya vänner som jag tror och hoppas att jag kommer ha kontakt med resten av livet. 

Nu jobbar jag som vanligt i 3 veckor och sedan har jag 3 veckors semester. Efter det får jag se vad som händer. Jag trivs jätte bra på mitt jobb, så jag känner ingen stress till eller ifrån något. 



RSS 2.0