would you love me if you knew the real me?

it´s time for make a change in my life. to be a better me, for me and for all the people I love. -C



later

godis löser allt

haft en super mysig dag med jessica. har strosat runt i stan och har faktiskt fått tag i någon julklapp :) nu har jag bara sådär en miljon kvar..

det som är lite (mycket) bull är att jag känner att jag håller på att blir sjuk. hittade massa av godis hemma i godis skåpet, så just nu sitter jag med en nobelsse ask på vänster sida om mig och en godis påse på höger. godis löser allt..

later

jessica

nu åker jag upp till stan för att spendera eftermiddagen/kvällen med jessica. får se om jag kanske kan få med mig någon julklapp hem :) hade varit skönt att checka av några från listan.

fucked up bild. men puss på er!


later

morgon tips

måste passa på att tipsa om detta otroligt goda teet, chai te från twinings. det blir absolut godast med en klick honung i. passar extra bra nu när det är juletid.

godmorgon btw.



rihannas skiva talk that talk har nu kommit ut på spotify!

later

godnatt.

nu ska jag slänga mig i sängen här på jobb (som jag hatar!) och läsa en kvälls tidning. älskar när A lämnar nya kvällstidningar. lite kändis gossip (som typ bara är massa påhitt) på kvälls tippen är inte helt fel.

godnatt på er. hoppas att jag kommer med roligare inlägg imorgon.

later

Tisdag 29/11-2011

här har inte hänt så mycket idag. det beror på att det inte har hänt så mycket i mitt liv idag heller. och jag har ingen insperation till något heller.

har krigat mig igenom gossip girl hela sässong 4 nu. så bra!

nu är det top model på tv.

later

I'll spend the day telling you stories about a land far away

har varit en otroligt mysig dag. åkte upp till stan vid 15. fick äntligen mina naglar fixade och jag kan inte nog förklara hur skönt det är. aldrig mer!

träffade på glans efter naglarna. har inte sett henne på månader. så hängde med henne i stan en stund tills josse och jessica kom upp. när de hade kommit upp var alla as hungriga, så vi bestämde oss för att sätta oss på mando och käka. manda anslöt också. alla käkade planka och för mig och manda blev det vin till. hur gott som helst. speciellt när man var hungrig som en varg!

när jag kom hem så tog jag en kaffe med pappa och nu sitter jag i sängen helt utslagen. ska snart tvätta bort dagens smink och sätta på några gossip girl avsnitt. bra dag!




later

Nails!

ska upp till stan nu för att få nya klor. aldrig någonsin ska jag ha obyggda naglar!

sedan blir det kvällsfika med mina änglar.

(brottom, bussen kommer snart!)




later

Julklapp

som jag skrev i ett tidigare inlägg fick jag en julklapp av lars och carina när vi var i köpenhamn. det var inget mindre än en jacka som jag hittade inne på magasin. jag tänkte först köpa den själv. men var inte hundra, för att priset var maffigt.

jag la undan den, sedan gick vi och tog varsin kaffe. då frågade lars mig om jag skulle ha jackan. så sa jag nej, för att jag kände att jag inte hade råd med något sådant just nu. speciellt inte innan man har handlat sin första julklapp ens..

då bestämde sig lars för att han skulle köpa den och ge den till mig i tidig julklapp. försökte at övertala honom att inte göra det. men när han har bestämt sig för något så finns det inte mycket att göra. och jag kan tänka mig att han såg det som en liten lättnad, för nu slipper han springa runt och leta julklapp.

tack så jätte mycket lars och carina!

den görs inte rättvis på bild tyvärr.


later

Måndag 28/11-2011

börjar dagen/veckan med en jogging runda för att springa av sig lite av helgens frosseri.

det ser ut att vara fint väder, men det blåser fortfarande. så får väl hoppas på att man inte blåser bort.

smell you later

Amazing

http://www.youtube.com/watch?v=rLLzkLO8Sh4&feature=fvsr

later

left overs

klockan är 10 på morgonen och jag äter godiset som blev över från bion igår. bra där :)!


later

Första advent

första avdvent idag och 10 grader ute. fan vad fel detta känns.. jag vill ha snö istället för regn och rusk. jag vill ha snö så att vi kommer iväg på skidresan. för just nu ligger det ingen snö i åre/sälen/vemdalen osv. och för att få åka skidor måste det ligga någon meter snö på berget. så oddsen ser ju inte så bra ut. med tanke på att vi åker om en månad. kom igen, SNÖA, SNÖA. snälla!

alex kom och hämtade mig efter jobb igår. då körde vi hem och la oss i sängen för en PN. sedan körde vi upp till stan för att gå på bio och se twiligth. tyckte att den fjärde filmen var bra! nu måste man vänta ett år för att se hur hela skiten slutar.

nej, dags att jobba lite.

vad tycker ni om min nya design btw? tack annie!

later

Sugar rush

rubriken stämmer in på både igår och just nu. fan att baka två plåtar med kanelbullar är skadligt. tur man inte gör det varje dag, för då hade jag sett ut som en kanelbulle själv. en plåt ligger nu i min mage och gottar sig (jag överdriver inte.. tyvärr).

igår åkte jag och alex hem till borgström och carina där de bjöd på frukost. sedan åkte vi alla  över till köpenhamn lite spontant sådär. vi gick runt i massa affärer, shoppade, drack kaffe, åt choklad. avslutade dagen med att gå in på tivoli som hade julskyltning. så jäkla mysigt! satte oss på en resturang inne på tivolit och åt grill buffé. efter det satte vi oss utomhus på ett cafe där de andra tog kaffe och jag tog ett glas rött. vi åkte in vid 12 och var hemma vid 22. så man var lagom mör när man kom hem. men en helt underbar rolig/mysig dag!

fick även en tidig julklapp av lars och carina som jag spanade in inne på magasin. men det visare jag senare.

på ströget hade det pytat alla skyltfönster så fint!

den finaste av de alla










later




Bakdag

jag och mr S har bakdag här på jobb. har precis gjort hundra kanelbullar och sedan en massa pepparkakor som vi dekorerar med smartis. med lite jul musik i bakgruden så får man faktiskt julkänsla också! att man dessutom dricker årets första julmust skadar inte!






later

Medias

okej, i detta inlägg låter jag bilderna tala för sig själv. här är bilderna på emils hund medias. kan ju säga en sak, jag vill också ha en golden..





later

This is for your, eyes only

denna går på om och om just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=jNbb8M9_u2Y

later

sämsta

okej det sämsta nagellacket jag någonsin har testat är essie. det kostar 120 fucking kroner och suger balle. målade i förr går och idag har halva färgen från naglen flagnat av. det kanske bara är mina naglar den inte tycker om. men kostar den 120 kr ska den fan vara bra på alla naglar. argt inlägg, men jag är förbannad.

har tagit bort den nu och målat på ett från isadora (såklart). kanske tjatar om detta isadora. men det kostar 65 kr och är det bästa jag har prövat.



later

vacker

är inte lesbisk, men om jag hade varit det så hade jag nog varit kär i denna männsikan. önskar att jag hade träffat henne mer(ska bli ändrig på det), för hon är sjukt underbar och en av de vackraste människorna på denna jorden.

förlåt annie.


later

några timmar

om 6 timmar är jag färdig med mitt dygns pass. hade ett förra veckan (dock inte schema lagt som denna veckan är). när jag slutar så ska jag hem och sova. har fotboll ikväll, men jag får se om jag orkar gå på det. just i nu i detta läget så orkar jag INTE.

igår fick jag reda på att en av mina bästa killkompisar emil har skaffat en goldenretriver valp!! så jag och alex ska hem och hälsa på den ikväll. ska ta med puppe så kan hon få en ny lek kamrat. emils förra hund var den ända hunden hulken tycker om. och det var samma sort som amandas mcallan, dvs en BJÄSSE. men hulken älskade honom.

later

Over the top, NEW YEAR!

okej, jag tror att jag har hittat den ultimata nyårklännigen. vem hade inte velat se ut som ett fyrverkeri?!

jag tror att jag redan har min nyårklänning (tror skriver jag eftersom att jag vet inte om jag kommer i den längre).
men om jag inte hade haft det hade jag nog klickat hem denna.

den kanske är föör mycket. men det är inte många gånger man kan ha på sig "fööör mycket" och nyår är ett tillfälle då man kan det!

den kommer från TopShop och kostar £65


later


Kamera tömning

Middag hos Kicki och Viktor







firade Carinas mamma som fyllde 80 på resturang KALK


En vacker solnedgång från jobb. Tyvärr fastnade inte allt på bild. Men hela himlen var röd/lila

Fika med Jessica och Josse

Fika på hollandia med Kicki, Astrid och Sofia

Brunch hos Anastasia och Cornelia




later



varför måste man alltid ha en jävla rubrik

somnade som ett litet barn till SATC. att gå upp 6.30 är inte riktigt min grej.

efter att kört hem josse och plockan undan i mitt rum (som såg ut som ett bombnedslag) så är man pigg igen. varför?

later

PW,BK,DH, naturgodis och SATC

ja, rubriken säger väl allt. körde ut till oxie med josse och gick en runda med henne och hulken. efter det körde vi till..BK! av alla jävla ställen ;).

nu ligger vi på varsin sida av sängen och kollar på DH, sedan går vi över till SATC.




later

Castle walls

färdig fixad och ingen josse som svarar. vet inte om jag ska ta bussen om 8 minuter eller inte. och nu kommer jag antagligen inte att hinna den, så jag hoppas ju att jag inte skulle ta den..

ska upp till stan och ta en fika med josse, jessica och minea.

mina naglar är blodröda och läppar rosa.




later

RiRi

har precis lyssnat igenom rihannas nya skiva. har bara lyssnat på den en gång och mitt första intryck är att den är inte lika bra som LOUD. men den har sina guldkorn såsom "Roc Me Out", "Farewell". men efter att ha lyssnat på skivan om och om igen kommer jag säkert att tycka om den lika mycket som LOUD.



later

Gossip Girl

det som är bra med måndagar är att det nya avsnittet av GG har kommit upp på kanal5 play. bara ett tips!

tänkte att jag skulle fixa mina naglar nu på jobb. hade tagit med mig pads, aceton, nagelfil. men hade då såklart glömt nagellacket. aja, får måla de imorgon. nästa vecka ska jag äntligen bygga på mina naglar igen och aldrig mer ska jag ha naturliga naglar, hatar det. eller jag hatar det på mig för att jag har världens sämsta nagel kvalite.



later

JOBB MANIAC!

måndag, åh, älskade måndag.

bara en snabb liten uppdatering. sedan ska jag fortsätta att gosa med min man de sista timmarna innan jag far till jobb och han till kalmar.

denna veckan är min cp jobb vecka. är ledig imorgon (tisdag) så om någon glad själ vill umgås med mig då är det bara att ringa eller slänga iväg ett sms.

det som är bra att jag jobbar mycket är väl att bloggen kommer vara om fire!

later

kass

har varit kass på att uppdatera under helgen. men det har hänt mycket personliga saker i helgen och annat. detta är första gången jag sitter vid datorn på hela helgen.

alex kom och hämtade mig i stan i fredags, då körde vi ut till borgström och carina, var där till små timmarna.

lördagen började med brunch hemma hos anna och corre. de hade fixat allt, inget saknades! underbart att börja börja dagen på det sättet. på kvällen var det släktkalas för jessica hemma hos henne. några glas vin och öl senare satt vi hemma hos manfred och fortfatte dricka. blev ingen utgång, satt där under hela kvällen/natten.

idag har varit en väldigt lugn dag. har legat i sängen hela dagen och haft twiligth marathon. varit uppe två gånger då vi har ätit.

later

fika

nu åker jag upp till stan för att träffa lite petri tjejer över en två, tre koppar kaffe!

and I look like this today




later

jag hjärta torsdagar

jag tycker om torsdagar och ni undrar säkert varför så här kommer förklarningen. jag har fotboll på torsdagar, efter träningen när man har tagit sin dusch, tvättat bort sig sin ansiksmask (har alltid ansiktsmask på tordagar), borstat tänderna och ligger i sängen känner jag mig alltid så sjukt nöjd och ren. jag är alltid ledig på fredagar, så man vet om att man inte behöver ställa någon klocka och så vet man att alex kommer hem dagar efter. ja, torsdagar, eller torsdags kvällar rättare sagt är en av de härligaste på hela veckan. nu på höst/vinter tid tänder jag alltid några värme ljus i rummet för stämningens skull. älskar att somna med ljus tända (låter sjukt farligt). men ni vet när man håller på att somna, hela kroppen sover nästan redan så öppnar man ena ögat och ser man ett ljus. ni kanske tror jag är dumm i huvudet. men jag tycker om det.

nu stämmer inte allt till punkt och prickar just ikväll. för jag måste ställa väckar klockan. tidigt dessutom! ska vara på UM 8.30. varför i hela fridens namn tog jag en sådan tidig tid?

later


why?

har precis slängt i mig min middag och kollar på klockan. fan fan fan. jag har kollat fel på klockan. jag tränar om en timme och har precis slängt i mig en hel jävla middag. snacka om håll. eller håll är väl helt okej, hoppas på att jag inte spyr upp allt. med min usla kondition så vet man aldrig.

later


helg!

woho nu har jag helg!

måste bara berätta om en äcklig sak jag var med om idag. jag var ute med mr s för att vänta på färdtjänsten. så jag satte mig på en bänk under tiden. när jag sätter mig på bänken så srpinger/hoppar det upp en råtta från soptunnan PRECIS brevid mig och sprang in i en buske.

detta är andra gången jag ser en råtta under en kort tid.
men jag vet inte om det har någon tur med sig att se en råtta? för när jag kom fram till busshållsplatsen så kom bussen direkt! aja, jag intalar mig själv det iaf. eller jag startar en ny trend. att se en råtta = en månads lycka. okej :)?

later

A little pice of heaven on earth

en dag, när mina drömmar blir min verklighet ska detta vara vardags skor för mig. "Om du siktar mot stjärnorna kanske du når träd topparna!



later

torsdag 17e november

då har jag 6 och en halv timme kvar att jobba. sedan går jag på lång helg. fredag, lördag och söndag. ska blir så himla skönt.

detta datumet är det nog många som har längtat efter. jag tänker då såklart på versace för HM. jag lovar att om jag hade gått ner till gustav nu är det säkert köer.

om jag nu ska yttra mig om denna kollektionen tycker jag att vissa plagg är KICK ASS fina! men jag tycker att det är så tråkigt att gå runt i likadana kläder som alla andra. inte för att jag har någon "egen" stil. jag är väl också alldaglig och ser ut som de flesta i min ålder. så jag baktalar väl mig själv lite där. men jag hoppas ni festår vad jag menar. denna kollektionen, som alla andra när det är en gäst desinger hos HM blir det så hypat och alla människor ska ha plaggen BARA för att det är lavin, versace, jimmy shoo mfl. och då, tyvärr får jag avsmak av kläderna och vill inte bära de.

MEN, vissa plagg.. ja det är små konstverk.

här kommer några av mina favoriter från kollektionen. när jag var inne på HMs hemsida och tog några av bilderna, så kom det upp en skylt att "tyvärr är det för många som besöker oss nu, försök igen om en liten stund" ett bra exempel på hur hypat allt är och exakt vad jag precis skrev om.







later

CHALLANGE

jag har blivit utmanad av en viss person till en viss sak. fan vad jag låter hemlighetsfull. men ni kommer att få reda på allt under tidens gång.

jag är en tävligs människa ut till fingerspetsarna, så jag var snabb och antog utmaningen. det ska bli kul, jobbigt, jag kommer ångra mig hundra gånger att jag sa ja till detta. men det kommer att vara once in a life time så jag sa ja.



later


Ankungen

jag vill inte påstå att jag följer "keeping up whit the kardashians" men det händer ibland att jag ser på det. måste bara påpeka en sak. ni vet de yngsta syskonen, kendell och kylie. de har alltid vara så små och oskyldiga (eller ganska jävliga.. men det är inte det jag vill komma fram till.) var inne på Kims blogg och såg att hon hade lagt upp bilder på kendell och kylie. och jag säger bara OMG vilket bombnerslag kendell har blivit. jag vet att hon är modell idag. men inte trodde jag att den lilla sprätten kundeväxa upp och bli en sådan skönhet! Kim har fått konkurens!

några år sedan

idag


godmorgon förresten!

later


ögongodis

okej, är helt jävla förälskad i dessa skorna. de ligger på topp tre på min önskelista till tomten.

från scorette 1199 kr


later

hello stranger!

måste berätta om vad som hände när jag, josse och jessica satt och fikade på EH, lillatorg.

jag och josse var inne och beställde, jag tog en latte och josse en chai. då kommer det fram en kille och frågar vad vi rekomenderar. rekomenderade en chai, sedan var det inte mer med det.

men när vi satt där ute kom han fram igen och frågade om han kunde sitta hos oss, eller vid en stol som var vid oss. vi sa självklart ja, för vi trodde bara att han ville sitta. men det ville han inte. han börja snacka på om allt och inget.

jessica sa till sist att han får gärna sitta där, men ska vara tyst. han var tyst i 10 sek sedan så frågade han jessica om han fick fråga en sak och det fick han. sedan innan varje gång han skulle säga något så frågade han jessica om det var okej.

är ganska säker på att han är mytoman för att han jobbade med allt, dessutom var han artist både inom hiphop och "vanligt", sedan var han innebany proffs och fan och hans moster.

när han sa att han var artist så frågade jag om han kunde sjunga något och killen gjorde detta. där satt han och sjöng ballader till oss på lilla torg, en helt vanlig tisdag.

men tillsist räckte det och han fick gå sin väg. men så sjukt märklig hela situationen var..

later


Tisdag 15e november

haft en smått kaos morgon. upptäckte att min iphone inte överlevde natten. så det var bara att försöka få tag i tele2 och aktivera mitt SIM kort som jag beställde för ett tag sedan.

när det äntligen var gjort skulle jag få igång den gamla mobilen som jag ska använda nu och att bara få bort batteriet var en hel historia. men nu är allt fixat och jag har en mobil som fungerar.

jobbet ringde mig innan och frågade om jag kunde jobba imorgon. som ni vet så behöver jag varenda krona, så jag tackade jag. klirrar fint i kassan!

nu ska jag upp till stan för en fika med josse och jessica. kanske jessica A också kommer med sin bebis :). börjar jobba klockan 15 idag, så vi hörs väl efter det.

tisdags outfit.


later


ELLE

haft en mysig kväll. blev att vi köpte hem hambrugare från tusen 2. det var längesedan man åt där. och eftersom att jag var vrål hungrig passade en mega burgare bra i min mage. carina hade bakat äppel paj till efterrätt och det tackar man ju inte nej till.

jag tog min även några behövliga glas vin ikväll, så nu känner jag mig top on the world.

ska tvätta av mig sminket och ta av mig min kvälls blåsa (klänníngen) slänga mig i sängen (som jag iof redan ligger i) och läsa nya ELLE tidningen som dank ner i brevlådan idag. kvällen kan inte avslutas på något bättre sett. eller nu ljög jag, om alex inte hade suttit i en bil påväg till kalmar nu utan legat i sängen brevid mig. då hade inget kunnat slå denna kvällen.

ikväll ser jag ut såhär. man ser inte hela klänningen men den är hundra år gammal och kommer från HM. amor vincit omnia<3




later

baby pink

lugn och mysig dag hittils. sov ut idag vilket behövdes efter en bra helg. körde ut till limhamn och handlade bullar. sedan var det mys i sängen någon timme. var ute med hulken på en halvtimmes runda, det har varit riktigt härligt höstväder även idag.

nu ska jag snart börja göra mig iordning, ska fira en försenad fars dag ute hos borgström.

mina naglar är ny målande i en fin baby ponk färg, från isadora såklart.

later

ny vecka, ny dag, nya tag!

klockan är över tolv dvs att det är måndag. och jag har tänkt att jag ska förändra mitt liv lite. inte så mycket, men bara lite. hela hösten har jag levt så jävla ohäslosamt. tycker synd om min kropp (som ska vara min tempel) så som jag har misshanldat den.

behöver inte skriva i minsta detalj exakt hur jag har misshandlat den. men något exempel är att jag har rökt som en som en skortsten, ätit en/två riktigta måltider i veckan. har alltså levt på mackor (och annat skit) sen jag flyttade hem till pappa. det har berott på att min pappa inte äter någon middag på vardagarna och jag är inget big fan av att laga mat, spec inte när det bara är till mig. så de ända gångerna jag har ätit middag är på helgerna..

sedan en viktigt punkt för att kroppen ska må bra är ju det här med träning.. knappt så att jag vill ta upp det, men sedan flytten har jag tränar fotboll ca 5 ggr och varit ute och promenerat ca lika många gånger och varit ute och joggat en. detta är då alltså under tre månaders tid!

nej nu måste det ske en förändring. det är ganska enkelt det jag ska göra 1) röka mindre 2) börja laga middag och ta med mig resterna till jobb 3) börja träna (dvs promenera och jogga).

med risk för att detta inlägg blir för långt vill jag ändå bara skriva att jag och alex sitter just nu med varsin dator i knäet, jag bloggar och han skriver arbete. hulken ligger och sover emellan oss, vi har tänt ljus i hela rummet och det är burrigt ute. fan hösten har sin charm, för jag hade inte velat vara på något annat ställe i världen än var jag är just nu <3.

later


Trettonde, jag älskar dig

Tre år och fem månader idag. Satan i gatan vad jag älskar mannen min!

Var på fest igår hos min syster och hade så jäkla roligt! Tyvärr blev det inte en ända bild från mitt håll :( suger!

Är iväg med mr s just nu och bloggar från mobilen, så vi hörs senare!


from russian with love

har varit ute och promenerat någon timme i solen nu. riktigt härligt och t.o.m varmt!

var inom make up store och köpte en läppenna i färgen RUSSIAN. den kostade 135 kr. men mitt make up store rabatt kort hade gått ut och det kostade en hundrig att aktivera det igen. så sammanlagt blev det 228mkr.. puh!

make up store kortet fungerar så att det kostar en hundrig en gång om året. sedan får man alltid 10 % rabatt när man handlar där inne. en bra deal tycker jag. men tänk på att det bara fungerer på make up store inne på hansa. alltså inte inne på åhlens.




later

tolv.

ville bara säga, ha en underbar helg. det är mega fint väder ute, så ut med er.

jag har turen att kunna göra vad jag vill på mitt jobb. så efter mr S har ätit upp sin lunch så ska vi UT UT. måste handla en röd läpppenna till kvällen också.



later


Gås

Har varit iväg på resturang kalk och ätit gåsamiddag. Första gången jag åt gås och det var mumsigt! Carinas mamma fyller 80 idag, så det var anledningen till firandet.

Nu sitter jag, Alex, corre Carina och Lars hemma hos Lars och Carina. Har precis kollat på idol och ätit glass. Ska hem om en stund. Jobb helg för min del och imorgon ska jag jobba en extra timme. För hon som jobbar natten ska till Ullared och ville gå en timme tidigare. Behöver varenda extra krona jag kan få, så det skadar ju inte.

Måste även passa på att gratta min syster som fyllde 25 igår. Stort grattis!

Later


As your shadow crosses mine






later

rostad majs

presenten är handlad. der ekar på mitt konto, det är tre veckor till lön. det går bra nu, kompis det går bra nu.
sitter hon mamma och käkar rostad majs (naturgodis). ska hem om en timme, då blir det bingen!
later

dead and gone

helt jäkla slut. hade kunnat somna på stuns. men klockan är bara 16.30 så det känns lite väl tidigt.

blev en timmes PW med camilla och sallsan. efter det höll jag på att decka i sallsan soffa men hann inte riktigt för att sally skulle till jobb och jag skulle hem. så här mycket har jag inte gått på LÄNGE.

nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma ska komma. ska handla present till min älskade syster som fyller år imorgon (25). vet vad jag ska köpa, så det underlättar.

blir en tidigt säng gång idag. ska upp och jobba imorgon och har nog inte tagit igen de sov timmarna jag förlorade i helgen.

later

@ Sally

blev en mys kväll hos sally med sally, amanda, camilla och jag själv då. köpte med mig falafel till mig och sally. sedan blev det sol sidan. jag och sallsan somnade som små barn på varandra. vaknade lite då och då av att amanda skrattade.

gick och la och sedan. vaknade imorse av att mandas mobil ringde. hon skulle iväg och rida. jag och sally gick och köpte bullar och hade en mysig frukost. nu håller hon på att dammsuga,jag sitter här och bloggar. ska slänga mig i soffan till sallsan är färdig. sedan blir det ut och PW en runda med hulkis och sallsan.

BRA DAGAR


later

tisdag 8e november 2011

har haft en mysig dag hittils. efter jobb imorse gick jag och mötte jessica. vi tog en pw till sally där det bjöds på mumsig stor frukost. sally skulle jobba så jag och jessica gick hem igen. eller jessica skulle hem till sig och jag mötte amanda utanför maxi. åkte hem till manda sen, där vi kollade på film, kommer dock inte ihåg vad den heter.. efter lite tv tittande somnade både jag och amanda till i soffan. vaknade av att malin kom med tuva.

tuva är helt kär i hulken. men tyvärr är inte kärleken besvarad då hulken är livrädd för tuva. ironiskt att hulken älskar ALLA människor, men ett barn på två år är hon livrädd för.

nu blir det snart fotbolls träning. sedan kommer jag nog att hucka hop med amanda och sallsan igen.

later

Lördag

i lördags så sov vi länge. körde och köpte bullar, körde hem till borgström där vi åt vår frukost (kl 15). satt där ute och chillade tills det var dags att åka hem och göra sig iordning.

i lördags var det sofia och carls tur att stå för halv åtta middagen. vi blev bjudna till carls pappas lägenhet i turning torso. det var synd att det var mörkt ute för utkikens skull. men om jag ska vara ärlig så blev jag lite besviken på turning t, det var inget speciellt och eftersom att allt var så "nytt" och att de hade inte någon som helst inredning i byggnaden kändes hela tornet som ett sjukhus (inte inne i lägenheten, utan allt annat).

men middagen var underbar, sällskapet var underbart, allt var underbart. tanken var väl att vi skulle sticka ut. men tiden sprang i vägen så när jag kollade på klockan hade hon redan hunnit bli strax efter 3.

vegetariskt sushi

vanlig sushi

huvudrätten




later





Fredag

jag tar inte hela helgen i ett inlägg, det hade nog blivit för långt att läsa.

i fredags kom min man hem. vid två tiden skulle jag tippa på att klockan var. kommer inte exakt ihåg vad vi gjorde. men antagligen låg vi bara och höll om varandra. mot kvällen åkte vi hem till anastasia och cornelia. åt middag där. sedan körde vi och hyrde en film. tillbaka dit och kolla på film och äta massa gotte till. jag var så himla trött så att jag somnade till filmen (men om man känner mig så vet man att det inte är så ovanligt att jag somnar till film).

när filmen var slut åkte vi hem till pappa där lars (alex pappa) och pappas kompis romeo var. blev några öl och något glas vin. massa snack och armbrytning. blev en sen kväll. var inte i säng förrens vid halv 5- 5 på morgonen.

den tomma whiskey flaskan förklarar nog vilket tillstånd de befann sig i


later

sämst

världens sämsta uppdatering under helgen. men helgen har varit så magisk och underbar. och jag njuter av varenda sekund jag får spendera med alex. så bloggen har hamnat åt sidan. jag börjar jobba kl 15 och då åker alex upp till kalmar så när jag är på jobb får ni höra allt om helgen och få lite bilder :)

later

fredagen den 4e november

idag är jag trött. så trött så att jag nästan känner mig bakis. om det ens är möjligt. fast, det är det ju. för att jag känner mig som de!

om någon minut kommer min man genom dörren. ska mysa ihjäl mig med honom. puss på dig!

later

What a day!

denna dagen har gått i ETT! jobb mellan 9-15 sedan gick jag till M.A.C och handlade upp hela deras sortiment. där efter buss hem för att direkt köra ut till borgström för att byta bil. ut till mamma och hämta henne. hem till pappa för att sitta med de och för festa lite. ut till borgström igen för att hämta borgström och carina.

efter att ha lämnat de på arenan åkte jag hem och provade mitt smink som jag köpte. mitt i allt ringde josse från jobb och sa att hon var uttråkad, så åkte dit och höll henne sällskap. efter att hon hade slutat körde vi ut till jessicas jobb och hälsade på henne en stund.

sedan var det dags för att hämta upp hela gänget som hade varit och kollat på Bob Dylan och Mark Knopfler. sedan körde jag och josse och hälsade på en liten grabb.

vid två tiden så ringde borgström och mamma och sa att de ville hem. lämnade först av josse i oxie, sedan mamma i husie. efter det tog jag och borgström en tripp till McDonalds. sen ut till bunkneflo och lämnade honom.

när jag ÄNTLIGEN kom hem, satte jag mig på terassen och tog en cigg. när jag gick in igen så är det första jag ser borgströms mobil.. happ tänkte jag, är väl lika bra att köra ut till honom direkt och lämnade den. vilket jag gjorde.

nu ligger jag här i sängen. har haft ansiksmask på, så nu känner jag mig fräsch! just de, glömde berätta att jag handlade upp hela apoteket på deras produkter från REN idag också (ansiksprodukter). har hört att de märket ska vara super. så det är ju värt ett försök.

sammanlagt har jag lagt ca 3000 kr på mitt ansikte idag.. FY FAN. men fungerar det så är det värt varenda krona. det känns som om man har prövat varenda produkt på marknaden, men man blir aldrig nöjd.

detta inlägg hade jag kunnat göra till flera små. men vafan. nu när jag ändå sitter här får ni hela dagen på en och samma gång.

nu ska jag sluta mina ögon och sova UTAN att ställa någon väckarklocka. har varit uppe sedan 7.50 och nu är klockan halv 5 på morgonen. snart dygant..

från REN: ansiksrengöring, dag kräm, natt kräm, scrubb och sedan fick man en dag kräm på köpet.
från M.A.C: fondation, fondation borste, pump (till fondation burken. var tvungen att köpa det separat) puder och highligther


tidsfördrift på josses jobb

mamma och borgström

en aning berusade


later

what's rolling

hemma från en dag/kväll/natt/morgon på jobb. gick snabbt att jobba vilket är skönt. men fy fan vilka mardrömmar jag hade inatt. kommer inte ihåg alla. för att alex ringade och väckte mig inatt, vilket nog var tur!
men jag kommer ihåg att jag drömde att alex våldtog mig. fy fan, det var så himla hemskt och kändes så himla verkligt, som drömmar alltid gör.

happ, är som sagt hemma nu och jag har inget planerat idag. vilken är ganska skönt. men om jag känner mig själv så kommer jag nog att bli sjukt uttråkad efter någon timme.. men den tiden, den sorgen.

later


Gårkvällen

ja, nu ska jag försöka återberätta gårkvällen lite. jag jessica och josse hade varit på stan nästan hela dagen. åkte hem till amanda där även anna var. vid 22 tiden tog vi bilen och jag körde hem alla tjejer utom josse. vi körde lite rundor i stan för att döda tid. vi ville inte hem och sova. men vi visste inte vad vi skulle hitta på.

vet inte vem det var som kom med idén. men ett två tre så hade vi bestämt oss för att vi skulle ut (värt att notera att klockan var ca 23.30). gasen i botten hem till josse för att hämta ett par skor till henne och sedan körde vi hem till mig för att göra oss iordning.

pappa körde oss till båten. men båten var kiss kasst värdelöst. det kändes precis som om man var på privé 15.. tog varsin shot och en drink sedan gick vi med raska steg mot etagé. visst även där var det lite privé 15 känsla, men inte alls lika mycket som på båten.

var på etage till stängning, träffade trevligt folk och hade allmänt roligt! spontankvällar är så himla roliga. man har inga förväntningar, man bara tar allt som det kommer. om det hade funnits en gilla knapp, så hade jag tryckt!







later

november

josse och jag har precis ätit en stor frukost. ska bege mig mot jobb nu. är faktiskt inte alls så trött som jag kanske borde vara.

berättar om går dagen när jag kommer till jobb.

later


Sjuka i huvudet

jag och josse bestämde oss vid 23-24 tiden att vi skulle ut idag.. nu ligger jag i sängen. klockan är 5 på morgonen och jag är helt jävla död. måste sova. berättar mer imorgon!

p.s vi är sjuka i huvet

d.s jag är FULL



later

RSS 2.0