vill dö!

lite komiskt är det ändå. jag skrev precis om att jag har shopping förbud. och det har jag. men så går jag in nelly.se och hittar två DRÖM KLÄNNINGAR. alltså klänningar som är så perfekta så att jag vill dö. ni vet när man fantiserar om hur man önskar att vissa klänningar ser ut. hade två i mitt huvud och PUFF så är det framför mig. snälla skjut mig! eller, om ni vill ha mig levande, ge mig 1100 kr. tack på förhand.

later

at mommys

så nu är jag hemma hos min mamma och ska snart börja färga hennes hår.

blev som sagt en tur till burlövscenter och kan ju säga såhär, jag har shopping förbud resten av denna månaden! blev skorna jag så gärna ville ha och sedan blev det även en höstjacka och en halsduk.. men kan gotta mig med att det var exakt en sådan höst jacka jag var ute efter, halsduken passade super bra till jackan och sedan skorna, ja det var ju de skorna!

får visa en annan dag. jag kommer att vara hemma hos mamma ett tag. sedan ska jag upp till ganska tidigt. börjar kl 9 imorgon.

later

gotta go

nu ska jag pysa iväg för att färga mammas hår. vi ska inom på burlövs center för att handla hårfärg. på burlövscenter finns det ett viss sko affär, med ett viss par skor som jag väldigt gärna hade velat ha. ska man unna sig, eller vara smart och spara pengar? det är frågan. jag lovar att ni får svaret när jag är hemma!

later


Sarha Jessica Parker

köpte sex and the city boxen för ett tag sedan. har haft den på jobb och har nu sett varenda ett avsnitt. men fick inte nog, konstigt nog.. så jag fixade hem filmen, ettan. och har precis sett färdigt den.

tänk att ha ett sådant liv. ett bra jobb, en himla massa pengar, bo i new york. ha självförtroendet som de tjejerna har. männen.. vi alla vet att det bara är en serie, allt är påhittat. det är som en mer vuxnare och längre historia av askungen, snövit, törnrosa och alla de filmerna som vi är uppväxta med. kommer vi någonsin komma ifrån de historierna ? vill vi komma ifrån de historierna? jag tror inte det. jag tror att vi vill ha den drömhistorian i bakhuvdet när vi går genom livet.

otroligt vacka sarha jessica parker



later

new

har preics klivit ut duschen. fick bli inpackning och rakning av hela kroppen. är ny insmord och känner mig som en helt ny människa!

ja det var allt

later


onsdag 31/8-2011

så var det den siste augusti. imorgon är det september och hösten är här. oavsett om vi vill eller inte.

är nu hemma efter två dygn av jobb. det ska bli så skönt att sova i sin egen säng. fast att dessa två jobbpassen har gått väldigt snabbt är det alltid skönt att ha en dags ledighet. att ladda upp batterierna och inte ha några måsten.

krängde så himla mycket godis igår så jag är inte hungrig än. vilket är väldigt ovanligt. i vanliga fall är mat det första jag tänker på när jag vaknar. det är t.o.m så att jag kan vakna av hunger, gå och äta och sedan gå och lägga mig igen för att sova vidare. men inte idag!

nu ska jag göra något som jag inte har gjort på väädligt länge. jag ska ut och promenera en runda. hurtig_tjej_90.

hulken i ett koppel, musik i öronen sedan ska jag försvinna in i mig egen lilla värld.

later

never give up on you

varning för ett väldigt osammanhängande inlägg!

drömmar. alla människor har drömmar, men de flesta har nog olika drömmar. några drömmer om att klara ett körkort andra drömmer om någon häftig bil, vissa drömmer om att killen man tycker om så mycket ska se en.

jag tror det är viktigt att ha drömmar. eller jag tror inte ens det, jag vet om att det är viktigt att ha drömmar. en strävan mot/om något. tänk om man bara hade varit nöjd. nöjd med jobbet man har, nöjd med sin kropp, sitt hår, sin pojkvän, sin lägenhet, sina kläder. ja allt. vad ska man då sträva efter? vad är det då man ska vakan upp till. var tar viljan och drivkraften vägen? man måste ha mål, man måste ha något att kämpa för. nöjd dig inte med okej. det ska aldrig bara vara okej. det ska vara så bra som det bara kan bli.

jag har olika drömmar i mitt liv. men det finns en dröm som står lite högre upp än någon annan. det störiga med detta målet är att jag vet att jag kan klara av det, men jag vet bara inte hur. det är så nära med ändå så långt ifrån. ibland är det precis som om det är så nära mig. med sedan är det precis som om det bara slinker ur mina händer.

just nu känns min ena dröm så långt borta. men jag vet att det bara är en svacka. då gäller det inte att ge upp. för det kommer vara som en berg och dahl bana. vissa dagen går allt super, det känns som du är "king of the world" andra dagar vill du bara dra täcket över huvudet.

imorgon ska jag ta tag i allt igen. imorgon är jag en ny människa med ny motivation. imorgon kommer inget att stå i min väg mellan mig och min dröm.

och detta gäller alla er kära där ute också. ge inte upp om era drömmar. kämpa för de! du lever bara en gång. och du ska aldrig ångra något som du inte gjorde!

don´t give up on youre dreams, because youre dreams is not going to give up on you.




later


sötsuget lindrat

satt här på jobb och var så jäkla sötsugen så att jag nästan klättrade på väggarna, så jag gjorde något åt det och sprang ner och köpte glass, godis och daim. sitter här och mumsar. bra tisdag!

later

telefonbilder part 1

nyvaken älskling

tjock lillebror

liten pizza :(

mysmorgon

starbucks-viktor


later

medvind? motvind?

satan i gatan vad det blåser idag. minst lika mycket som det gjorde igår kväll.

cyklade som sagt till maxi innan idag och påvägen dit så blåste det så himla mycket så jag tänkte att jag kommer aldrig att kunna ta mig upp till jobb. jo om jag sticker hemmifrån en timme innan jag ska vara där. men det var jag inte så sugen på. så jag tänkte att jag skulle ta bussen upp till stan.

men sedan när jag kom hem så somnade jag ju och jag hade en hel del saker att fixa hemma så jag glömde bort att jag skulle ta bussen till stan. när jag satte mig på cyklen kom jag på, "just de, fan blåsten." men hade inte så mycket till val så jag började cykla.

när jag ser en flagga så upptäcker jag att jag kommer att ha världens motvind till stan, så jag förbereder mig för det västa.

men efter ett tag inser jag att det inte alls var så jobbigt. att det t.o.m känns som om jag har medvind emellanåt.

har någon svar på detta? hur kan det på flaggor/träd visa att jag kommer att ha raka motvinden. men sedan när jag cyklar så känns det som medvind?

later

nail polish

innan så bestämde jag mig för att lägga mig i sängen och läsa en bok. efter ett halvt kapitel så sov jag djupt! vaknade av att killen som renoverar källaren var i full gång. men låg ändå kvar i sänger sov/var vaken om vart andra.

var en snabbis inne på maxi också och handlade med lite stuff. det har blivit som en liten tradition att när jag är inne på maxi handlar jag alltid med mitt ett nagellack från isadora. har blivit helt stuck med att byta färger titt som tätt. och då blir det roligare att ha många olika färger att välja mellan. är nog såhär för att jag hade byggda naglar i nästan två år. och då var det ända man kunde göra med sina naglar sitta hos en kines som fixade de vart 5e vecka..

just nu har jag gula naglar. tror att färgen heter mellow yellow. från isadora då..

dessa två fick jag med mig idag. ett silvrigt och ett som gör att man inte har så gula naglar (neutralt) ganska komiskt att jag köpte "no more yellow nails" när jag har gult nagellack på mig. eller?

det har blivit en liten samling. det som bör tänkas på är att dessa har jag köpt på ca 2-3 veckor


NU: dags för att göra sig iordning och sticka mot jobb

later

sitting home, doing nothing

hemma efter ett rekod snabbt arbetspass. for real. nog det snabbaste paset jag har varit med om. kändes som att jag kom dit, för att sedan åka hem igen. nej men nästan iaf.

tror lite att det beror på att jag sov bra hela natten idag. annars så sover jag svin dåligt på jobb. kan inte riktigt slppna av. men idag sov jag som en stock. gilla.

nu är det bara att vänta ut tiden tills klockan blir två och det är dags att bege sig till jobb igen.

later

storm

väggarna skakar här på jobb pga all blåst. det känns t.o.m så att det blåser igenom väggarna! det känns verkligen som om hösten är här.

saknar mannen min. nu tänker ni säkert "here we go again" men vet ni? I don´t give a shit.

imorgon är det bara hem om för någon timmes ledighet. sedan är det tillbaka till jobb. så jag borde sova nu och hoppas på att man får någon timmes sömn. om man nu inte blåser bort..

later

JUUBBB

sitter på jobb. har tryck i mig alldeles för mycket cashew nötter så mina byxor spänner.

hade glömt bort att malmö festivalen var över, så jag blev glatt överraskad när jag kom upp till stan och det kändes tomt :)

haha, måste bara snabbt berätta om alex senaste 24 timmar. tycker så synd om honom. han körde mot kalmar igår kväll. vi var as trötta för att det har varit en sådan intensiv helg som avslutades med en söndag full av flyttning. han kommer fram till kalmar vid 12 - halv ett tiden (på natten) när han ska öppna dörren till sin lägenhet så upptäcker han att han har glömt sina nycklar i malmö och han har ju bara en. så han ringer mig i panik och vet inte vad han ska göra. jag frågar honom om jag ska boka in honom på något hotell eller liknade. han bara "hotel?, men ska jag inte köra ner till malmö och hämta de?" söte! han ringer de andra som bor i huset och som tur var så hade hon som äger bygganden en gömd nyckel i trädgården så att han kommer in.

inte nog med det. han hade lektion klockan åtta imose. när han vaknar har han en konstig känsla i magen, kollar på klockan och ser att hon ör 9.45.. ångest! men han hann till sin andra lektion som började kl 10.00. fy fan silket dygn. på samma dygn kuggar jag uppkörningen. snacka om att vi är synkade.

ska kolla på lite s.a.t.c nu. vilket ansträngade jobb man har

later

kör för bra?

hade uppkörning idag. klarade tyvärr inte den. vill inte förklara bort eller skylla på något. men vet ni vad han snubben sa om varför jag inte klarade det. att jag körde för bra. jag körde som om jag hade haft körkort i flera åril.. okej? what, hur kan man kugga någon på det?

det var inte bra det, men det hänger ihop. för att han tyckte att jag körde för snabbt.när det var 50 så låg jag i 50. ibland 52 osv. och om det är 50 och ligger i 51 så kör man för snabbt. så det var jag som tabbade mig. men min körlärare sa efteråt att han likabra hade kunnat godkänna mig. och att han tyckte att det var konstigt att han kuggade mig när det "bara" var att jag körde för snabbt. för allt annat gick jätte bra.

känner samma sak som när jag kuggade teorin, det är bara att försöka och försöka tills man klagar det. det är absolut inget att hänga läpp över.

nu ska jag värma lite mat. sedan är det dags att packa ihop sig för att gå till jobb. har dubbelpass, så nästa gång man får sova i sin egen säng igen blir inte förrens på onsdag.

later

vardagen

det märks att helgen är slut, vardagen startar om någon timme. det hänger i luften. folk är trötta, folk ska upp till jobb. jag är trött och jag ska också upp och jobba imorgon.

något annat som också hänger i luften är hösten. det känns i vinden, det luktar även höst i vinden. det var denna sommaren. den man gick och längtade efter i så många månader. och det var allt? några sketna dagar som man kan kalla för sommar. men jag klagar inte. tycker bara det är synd. eller är det samma sak?

det varmaste jag var med om detta året var helgen i london med pappa, jessica och alex. det var i våras, det var i london. i london ska det regna 24/7. men just den helgen var det varmaste jag var med om.



later

yellow

åh det känns verkligen som söndag idag. eller det har inte gjort det hela dagen. men nu under kvällen hade det inte kunnat kännas mer som en söndag.

har haft en helt underbar helg. alex har varit i malmö. vi har grillat och druckígt vin i fredags med vissa vänner. igår hade mamma och pappa kräftskiva här hemma och idag har vi hjälpt min syster att flytta.

det tar verkligen på krafterna att flytta och det tar alltid så mycket längre tid än vad man tror. det kändes inte som att det var så mycket grejor som skulle flyttas. men allt tar sin lilla tid. vi började väl vid ett - två tiden och var inte färdiga förrens vid sex - halv sju. en pizza efter det, sedan var man helt jävla slut.

ligger här i sängen, känns som kroppen sover fast huvudet är vaken. har en lång vecka framför mig med mycket jobb och diverse.

alex körde för ca en timme sedan. kommer ta ett tag innan man träffar honom igen. han har tenta nästa helg, så då kommer han inte ner. sedan har han ju vanlig skola på veckodagarna och jag jobbar mycket nästa vecka också, så vi kommer antagligen inte att träffas förrens om två veckor..


later

terrashäng med busringning

sitter med fille, emil, amanda, alex och sallasan på tressan. har grillat dricker vin och myser. och ja, det är så jäkla mysigt! är lite full, eller rättare sagt mycket. men jag tror inte riktigt att de andra vet att jag är så pass full som jag är. kanske inte borde skriva detta. men what the fuck.

vill ut, men jag är ändå sjukt trött. sjukt jobbigt. what to do?

later

hos svärfar, med..

guess what. köpte en bärbar dator idag. sitter med den nu faktiskt hos svärfar. ska dricka en kopp kaffe. sedan ikväll ska vi grilla hos min pappa. eller hos min pappa? det är ju hemma hos mig nu..

så detta blir det första inlägget med min nya dator. och fler ska det bli. vill inte säga förmycket, men förhoppningsvis kommer det att komma fler inlägg.

later

köttbulle

körningen gick bra idag!

nu är det bara att vänta ut tiden. vid halv 10 har jag ränkat ut att alex kommer att komma hem. under tiden sitter jag och äter kalla, hemlagade köttbullar.

later

good is getting better

fick precis höra den bästa nyheten som jag hade kunnat höra. min man kommer antaglien hem redan ikväll. åh lycka lycka lycka!

målade naglarna i brun färg från isadora, cool camel tror jag den heter. varför ska de alltid ha så fynda namn är min fråga?

later

fixin

har varit och handlat hem saker från maxi. här är ju bara massa "pappa" saker så fick bli lite camilla saker. som t ex juice. hur kan man inte dricka juice på morgonen?!

handlade även två böcker, 300 spänn sammanlagt, för två böcker?! huuur?! återkommer om de när jag har lässt de.

har precis färgat ögonbryn och ögonfransar. på ögonfransarna blev det nästan ingen skillnad. tog en mörkbrun färg, för tanken var först att jag bara skulle färga ögonbrynen. men när jag ändå var i farten tog jag fransarna också.

men ögonbrynen blev jag faktiskt glatt överraskad. precis lagom. nu behöver man inte se ut som ett miffo när man går osminkad (har ju egentligen blonda ögnobryn).

resultat. (den röda pricken är ett sår jag fick när jag nopppade ögonbrynen precis. det var två djunglar..om någon undrar)


när jag ändå är i farten ska jag passa på att måla mina naglar.

later

Marc, I love you





check it out! denna klockan kom min syster hem med till mig från USA. I´M IN LOVE. jag hade sagt att jag ville ha en marc jacobs klocka, skickat en bild till henne på hur den ungefär skulle se ut. för någon natt sedan hade jag fått ett sms av jessica "VAKNA, jag är inne på marc jacobs. den klockan du ville ha fanns inte. vad ska jag göra?!". när jag läste det på morgonen tänkte jag, jaja, det var ju synd att man missade det.

sedan skickade jag ett sms till henne. "synd att jag missade marc jacobs" till svar fick jag "jag tog en klocka iaf, hoppas du tycker om den". när hon sedan visade den för mig igår tappade jag hakan och blev kär. denna kommer sitta på min vänster arm resten av mitt liv!

hon hade även sparat påsen och det fick bli en tavla.


later

Hemma?

är nu i lägenheten och städar. känns så konstigt. så mycket känslor och så många minnen. men vi kommer att komma tillbaka här. det är bara ett förväl för tre år. sedna är du min igen. sjukt att man kan tycka om en lägenhet så mycket. men det är väl inte bara lägenheten i sig. detta är min och alex lägenhet, det är hit jag flyttade ihop med love of my life. hit jag flyttade hemmifrån till. förlåt om allt detta låten så klyddigt. vet inte ens om jag själv förstår vad jag skriver. men försöker få ut lite känslor.

min syster sitter nu på flypplatsen och väntar på att hennes plan ska lyfta. hon har ca 18 timmars resa framför sig. just nu är jag faktisk inte avundsjuk på henne. men tänk så många minnen hon kommer att ha med sig, för livet. vill så gärna också resa. ska försöka spara ihop till en dunder resa för mig och alex till nästa sommar. men det är svårt att spara till en resa för två, när man bara är en som kan lägga undan..

nej måste fortsätta städa nu. börjar jobba kl 15.00.


lycka


later

tisdag 23/8-2011

ush vad jag saknar min alex. fyra dagar tills jag får träffa honom. jag vet att jag tjatar. men om ni hade varit i mina skor hade ni förstått.

ännu en morgon som man vaknade upp hemma hos pappa. kändes inte lika konstigt, men det kommer att ta tid att vänja sig.

jag är glad att jag tog det beslutet att flytta hem till pappa. hade aldrig klarat av att bo antigen i vår gamla lägenhet eller att hyra en ny. jag är motsatsen till en ensamvarg. jag hatar att vara ensam, jag klättrar på väggarna!

imorgon kommer min syster hem från USA. ska bli sjukt roligt att höra alla hennes crazy historier och se allt hon har shoppat och bilder.

nej, nu en dusch

later

what´s up med vädret?

idag har det nog varit alla sorters väder förutom snö. men det finns väl bara en sak att säga, sverige..

det gick bra att köra idag, då blir man alltid på gott humör. sedan efter körningen träffade jag mamma i stan och käkade. det ända som är bra med malmö festoivalen är maten. att man får testa på lite olika. men EN sak har jag att kommentera om det. kan det inte variera lite? det är ju samma mat stånd år efter år. det är ju t.o.m så att de står på samma ställe? ett tips bara.

mamma kommer och hämtar mig om en stund. simon ska provträna (simning) i staffanstorp. jag har inget bättre för mig så att jag hänger med och håller mamma sällskap. hoppas att det fina vädret håller i sig bara.

roligt att sitta på pappas gamla dator. en himla massa gamla bilder. måste framkalla!


later

så nära, men ändå så långt ifrån.

kuggade teroiprovet idag. godkändgränsen är 52, då kanske ni kan gissa vad jag hade. 51 såklart. haha kan man få något mer störigt resultat?

men men, det är bara att försöka igen och igen och igen. jag är verkligen inte en person som hänger läpp om jag inte klarar det. jag är heller inte en person som ger upp bara för att man inte klarar det. jag är så nära nu och jag lovar. jag slutar inte förrens jag har fått det jävla körkortet. om jag så är 40 när jag väl klarar det.

kändes sjukt konstigt att vakna upp i sitt gamla rum (nygamla :)). varken possitivt eller negativt. visst, hade helst velat sova brevid min man i vår lägenhet. men när omständigheterna ser ut som de gör i dagsläget är detta det bästa alternativet för oss båda. 

ska till körskolan om en stund. har lektion kl 13.00. ska förhoppningsvis även boka teroriprov nr två. undra hur många det blir.

har ni sett denna nya godningen btw. var ett tag sedan jag gjorde den. men har glömt av att visa den. amor vincit omnia, latin = kärlek övervinner allt. älskar den. nr tre i samligen. (ser ut att "amor" står i tjockare stil, men det är vinklen och blixten som gör det så. den är gämn och fin, lovar!


later

dagen D

känns lite som sagen D idag. jag och alex är uppe med tuppen (kl 8, nästan då). fixar det sista i lägenheten. mitt och alex liv ligger nu i flyttkartonger.

trodde faktiskt aldrig att denna dagen skulle komma. då jag och alex flyttar åt olika håll. men här står vi. förhoppningsvis så kommer jag upp till kalmar om bara en kort stund. så har ni några jobb kontakter i kalmar så let me know.

dagens planer ser ut som följande: packa ihop det sista. köra till lars, lämna och hämta lite. köra till pappa för att lämna lite. tillbaka hit och försöka trycka in all alex packning i bilen, sedan köra mot kalmar. när vi väl är i kalmar så ska vi droppa av allt i lägenheten. försöka komma iordning med det mesta. handla hem det som behövs, små pilla lite. vid åtta går mitt tåg hem till malmö, för första natten hemma hos pappa. now you know.

inflyttning 09



inflyttningsfest 09



later

en natt kvar

det var trevligt hemma hos viktor. längesedan man träffade "alla". fast jag var inte så fest sugen. drack två glas vin, sedan fick det vara bra. har ju en miljon sakerr att göra idag. men det brydde inte min man sig om. han drack like is was no tomorrow. fick dra hem vid halv ett för en viss person inte mådde så bra. ja ni kan ju gissa vem det var..

och här ligger man i sängen, klar vaken, hungrig, redo att köra igång. men alex då. jo han ligger och hoppas att han inte existerade. bra teamwork.

vad är det vi sa fixa idag då? jo allt. hela lägenheten ska packas ner i flyttkartonger (vi har inte börjat med något) alla mina saker ska hem till min pappa och alex saker ska upp till kalmar (inte idag). men saken är den att vi har inte ens handlat flyttkartonger och här är så jäkla mycket att fixa. hade velat köra en tripp till ikea också och handla en spegel..

herregud, när jag skriver detta inser jag hur himla mycket det är att göras och så himla lite tid vi har på oss. spec när man har en pojkvän (som dessutom är den ända med körkort) ligger och kommer att vara bakis till kl 17 idag.. sedan imorgon ska vi köra upp till kalmar på morgonen, så vi kan inte fixa imorgon.

later

jobb

sitter just nu på jobb. har precis tryckt i mig ett daim, ett twix, ett snickers och en påse gott och blandat. normalt? nej. men jag får mina ryck ibland.

idag fyller viktor 22. grattis! ska hem till honom sedan och fira.

nej nu måste jag plugga teori.

later

dödssynd

nu är vi färdiga med alla grunder i rummet. nu är det det roliga kvar, moblera! har redan fått in säng + på byrår. imorgon åker tvn upp på väggen och även tavel lister. måste en sväng till ikea och handla lite saker också. lovar att visa er bilder när det är färdigt.

alex och jag har en myskväll framför oss. blev ett stop på mcdonalds nu påväg hem. och just nu står en karamellkungen påse framför mig. vi ska slänga på titanic också. har varit sugen att se den länge!

later

målare

spelade match idag. 2-2, vilket inte var bra. skulle ha vunnit överlägset! men men, what to do.

snackade med jessica (min syster) idag som är i USA och lever livet. är så sjukt avensjuk så att jag döör! det ända hon gör att är shoppar, festar, solar. lever livet helt enkelt.
nej fan, ska spara pengar nu som fan och komma iväg på en likande resa. är trött på gråa sverige. inte ens en svensk sommar fick man.

jag och alex håller på att renoverar mitt rum hos pappa i skrivade stund. målar idag, lägger golv imorgon. och om vi hinner så moblerar vi det även imorgon. blir så fint!

om jag nu ska bo hemma hos min pappa igen så behöver jag iaf ett mysigt rum som jag trivs i..

om en vecka flyttar mannen min till kalmar, sjukt. ett helt nytt kapitel av vårt liv tillsammans börjar. ska bli spännande samtidigt som det är lite läskigt.

måste även passa på att gratta min lillebror idag som fyller 16. 16!! om två år är han myndig, ännu en sak som är sjuk.

later

andra

dags för andra jobbpasset för dagen. suger balle. skulle egentligen vara påväg till gbg nu.

om man ska komma på något possitivt med att det blev såhär är 1) jag tjänar bra pengar dessa timmar jag blev inbeodrad. 2) jag sparar en massa pengar på att inte åka till gbg.

say no more.



later

coldturkey

det har inte varit mina dagar senaste dagarna.

skulle egentligen upp till göteborg i helgen med hela petri gänget. men blev inbeodrad till att jobba inatt. hur är det ens möjligt? har planerat denna helgen sedan ett halv år tillbaka och så blir jag inbeodrad att jobba just denna helgen. fuck fuck fuck.

planerade att jag och alex skulle åka upp imorgon bitti istället, men sedan kom snillet mitt på att hans mormor fyller 80 på söndag och att han vill fira henne. och jag vill inte ta tåg och fixa allt sådan skit själv. så det blir att man stannar hemma denna helgen. sitter i sin lägenhet och ruttnar bort i regnet.

ni märker hur possitiv jag är va?

vill, eller behöver att något bra händer i mitt liv. känns som allt är grått. kan bero jävligt mycket på vilken "sommar" vi har haft..

saknar mina vänner gör jag också. ska ni ut i helgen käraste?

later

torsdag 11/8-2011

godmorgon.

nu är det dags för körskolan. först kör lektion, sedan kommer jag nog att sitta kvar och plugga efteråt.

efter det så ska jag med alex för att få sina ögon undersökta. han ska se om han kan genomföra en ögonoperation. får hoppas att han kan det. hade varit skönt för honom att slippa linser.

får se om det blir någon fotbollsträning ikväll. planerana var vattenskadade i tisdagas. och det har ju regnat lika mycket det senaste dagarna?

later

ny vecka

ny vecka, nya tag, ny ny ny.

fan, tycker inte om när klockan ringer 7:45 när man är ledig. tack alex för att du tvunget skulle hjälpa min pappa idag och kom på den "briljanta" iden om att äta frukost där klockan 9.

fy fack, jag är trött. vill lägga mig i sängen igen.

dagen ser ut som såhär.

9.00, frukost hos pappa
10.45, övningsköra
80 min senare, stanna kvar efter och göra lite prov
sen, hem till pappa
17.45, samlig krocksbäck, MATCH

later fuckers

huvudvärk deluxe

jobbet gick ruskigt snabbt idag. det gillas.

men satan vilken huvudvärk jag ligger inne med. nästan så att jag mår illa av det. kan man börja få migrän bara så där om man aldrig har haft det innan?

hoppas den försvinner. för ikväll ska vi hem till min morbror och fira min lillebror + mormor. fyller inte år förrens nästa helg. men både jag, alex och jessica är borta då. så vi tar det denna helgen.

later

äta

har ätit allt jag har kommit åt ikväll. pizza, godis, chips ost. ja you name it. så mår inte så jätte bra nu om jag ska vara ärlig.

mannen min ligger och sover. han hade varit vaken i ca 24 timmar, så han var ganska trött. så själv har jag underhålligt mig själv genom gossip girl och mat.

ska gå och tvätta mig, kväll cigg. sedan läsa körbok. imorgon väntas jobb.

later

fredag 5/8-2011

idag kommer alex hem. hans sista jobbpass på ett bra tag. snart börjar han skolan och ett helt nytt liv för oss två börjar. samtidigt som det är läskigt är det sjukt spännande.

ska slänga i mig en äggmacka nu sedan glo på gossip girl till mannen min kommer hem.

later

stupied girl

nu är jag ensam igen. josse har varit här sedan i tisdags. var ute då, sedan har det bara blivit att hon har stannat här. vi har suttit i soffan i två dagar. förutom jag igår när jag var iväg och gjorde risk ettan och tog en kvälls kaffe med kicki.

har varit mysigt med hennes sällskap. hatar ju att vara ensam, så tack josse!

ska färga mitt hår, sedan sova. eller måste läsa i körboken innan jag stänger mina ögon.





uppdatering: pallade inte att färga håret. får bli en annan dag..

later

frukost/shopping/körning

träffade josse i stan för att äta frukost på EH. det var precis så att vi hann till den! var nog en av de godaste frukostarna på länge, för att jag var så jävla hungrig. hade varit uppe sen klockan 7 imorse. och vid det här lagret så vet ni att det första jag tänker på när jag slår upp mina ögon på morgonen är frukost. vi käkade vi elva, så ni kan ju tänka er hur hungrig jag var.

sedan gick vi runt i stan. josse var orolig över att hon inte skulle hitta något att ha på sig till ikväll. men det problemet har hon nog inte nu. nu är det snarare så att hon har för mycket att välja mellan. efter att vi har varit inne i fyra affärer hade hon handlat 3 nya klänningar och en ny kjol.. my gad. den kvinnan kan shoppa!

jag har ju egentligen shoppig förbud. men fick med mig två par nya byxor. fick betala 380 för två par byxor. tyckte inte att det var så farligt. eller rättare sagt. det är skitbilligt!

efter stan så stack jag iväg och övningskörde. hade inte kört på två veckor, men det gick ändå jättebra. så jag är bra på humör.

och ikväll ska jag och josse dricka vin och gå på nelly high heels party. dagen har/är underbar!

later

leedig!

äntligen är jag ledig. har jobbat som ett svin nu i 7 dagar, så tre dagars ledighet känns underbart!

fick skjuss av färdtjänstkillen hem också + att det är fint väder :)

later

måndag 1/8-2011

hej augusti!

fast att jag inte börja jobba förrens 15 idag ställde jag ändå klockan på 9.30. jag och mamma ska äta frukost på jessicas jobb, sedan köra till burlövscenter. behöver lite saker därifrån och vitt jag vet så finns det jag vill ha bara där.
magen kurrar, jag sitter med handduk runt om mig och mitt hår. nej, ska börja fixa lite nu. kanske hinner plocka undan lite smått i lägenheten också.

later

RSS 2.0