yellow

åh det känns verkligen som söndag idag. eller det har inte gjort det hela dagen. men nu under kvällen hade det inte kunnat kännas mer som en söndag.

har haft en helt underbar helg. alex har varit i malmö. vi har grillat och druckígt vin i fredags med vissa vänner. igår hade mamma och pappa kräftskiva här hemma och idag har vi hjälpt min syster att flytta.

det tar verkligen på krafterna att flytta och det tar alltid så mycket längre tid än vad man tror. det kändes inte som att det var så mycket grejor som skulle flyttas. men allt tar sin lilla tid. vi började väl vid ett - två tiden och var inte färdiga förrens vid sex - halv sju. en pizza efter det, sedan var man helt jävla slut.

ligger här i sängen, känns som kroppen sover fast huvudet är vaken. har en lång vecka framför mig med mycket jobb och diverse.

alex körde för ca en timme sedan. kommer ta ett tag innan man träffar honom igen. han har tenta nästa helg, så då kommer han inte ner. sedan har han ju vanlig skola på veckodagarna och jag jobbar mycket nästa vecka också, så vi kommer antagligen inte att träffas förrens om två veckor..


later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0