Mask

Som ni flesta säkert redan vet så älskar jag att använda ansiktsmasker, jag gör det minst 3 ggr i veckan. Och jag har hittat det bästa sättet att applicera masken. Och det som är bra att jag tror att de flesta har detta hemma och har du inte det så är det billigt att köpa det. Nämligen en gammal (ren) foundation borste. 

Det kommer göra att du använder mkt mindre produkt och att det är mer hygieniskt. För även om du tvättar dina händer innan du stoppar i dem i maskburken så finns det alltid skit kvar på dina händer, tex under naglarna osv.
 


Operation body

Okej, tänkte att jag skulle vara öppen om min "resa" här och det handlar om träning, kost och vägen mot/till en stark, firm(finns det något svenskt ord till firm/lean?) kropp. 

Jag är nöjd med min kropp, men jag vill bli ännu mer nöjd/stolt över min kropp. Och jag tycker alltid att man ska sträva till att vara den bästa versionen av dig själv, och det är bara DU som bestämmer vad det är. Ingen ska säga till dig hur du ska se ut, ha på dig, gilla osv. 

Det är många så rycker lite på nästan när jag nämner att jag vill bli tajtare, får ofta höra i respons, men du är redan smal, du kan inte gå ner mer i vikt, du har en perfekt kropp. Allt detta är dina åsikter, inte mina. Jag är mycket väl medveten om hur jag ser ut, men det är min kropp och jag gör vad jag vill när det kommer till min kropp, så som du ska göra när det kommer till DIN. 
Så nu fick jag det ur mig, så nu behöver vi inte ta upp det igen😊


Gott nytt år!

Gott nytt år🎉 Hoppas att ni hade ett bra nyårs firande. Det hade jag! Jag, Lollo, NT, Gummsi, Amanda och Amina var hemma hos Carro. Där åt vi en 3 rätters som bestod av toast Skagen till förrätt, baconlindad fläskfilé med klyftpotatis och sås till huvudrätt och pannacotta m bär till efterrätt och allt var super gott. 

Vi hade det jätte trevligt och tiden bara sprang iväg. Vid 12 slaget gick vi ner och kollade raketer och skålade i champagne. 
Gick upp en stund innan taxin kom och körde oss till Adelgatan, där var det dans tills de stängde kl 4. 
Jag var inte så kaxig när klockan sedan ringde kl 8😴 men det var värt det. 
Hade ett jätte trevligt nyår, men saknade Alex så att det gjorde ont i hjärtat! 
Jag vet att det antagligen vara många nyår utan honom, men jag hoppas att det dröjer. 

Måste även skriva Grattis Alex på födelsedagen, hatar att jag inte är med dig idag, men får fira dig ordentligt när du kommer hem. Älskar dig mer än vad ord kan beskriva, du är mitt allt💖


RSS 2.0