familj.

det finns många possitiva saker med att jag och alex är tillsammans. en av de är att jag har fått en större familj, hans famillj.
de är så underbara och jag älskar verkligen de. det finns ingen annan människa i världen som har så stort hjärta som alex mamma, hans pappa är en av de finaste, ärligaste människorna jag har träffat, carina är genom god, säger vad hon tycker och tänker och lär mig att stå upp för mig själv.
 
den personen som jag är närmst i alex familj är alex lilla syster cornelia. vi är så lika i sättet, vi tycker om ungefär samma saker o.s.v. fast att det är 4 års skillnad märks det knappt. hon är mer än en svåger till mig, hon är en av mina närmsta vänner som betyder så himla mycket för mig.

kärlek till er.


Jobb

Är på jobb, har 4 timmar kvar sedan går jag på helg. Can't wait! Jag har en känsla av att denna helgen kommer att bli galen.

Har lite dö tid på jobb och då är det skönt att ha en blogg och döda några minuter med. De ända som får lida är ni som måste läsa detta strunt :).

Har en sak och berätta som är heelt underbar, men det tar jag vid ett annat tillfälle.


ush.

har sovit as dåligt inatt på jobb. la mig i hyffsad tid men kunde inte somna. och när man väl har somnat ja då vaknar man till stup i kvarten. anledning? INGEN ANING. har väl ganska mycket som snurrar runt i huvudet.
 alex båt ringde honom igår och frågade om han kunde jobba ons-fre. så han åkte kl 5 imorse till karlskrona.

jag ska sticka och träna om en halv timme. sedan ska jag hem duscha och sedan SOVA.

fan vad tråkigt inlägg. det jag ville komma fram till med allt detta babbel hade kunnat förkortats med "Hej, jag är trött idag".

later

Jag ligger i sängen på jobb och har tusen tankar i mitt huvud. Jag älskar mina vänner i mitt liv. Jag önskar att jag kunde träffa er oftare. Ni vet vilka ni är och jag vill även att ni ska veta att ni betyder så mycket för mig. Jag kanske inte säger det till er så ofta och jag vet att jag borde det, men ni är så fina!

Jag förlorade en nära vän till mig en gång, det är något jag alltid kommer att få lida av, den smärtan kommer jag alltid att gå runt med och jag vill bara spola tillbaka tiden och ändra hela den morgonen, men det kan jag inte. Jag ångrar också att jag inte berättade för henne hur mycket hon betyder för mig. Det jag vill säga med detta är att livet kan ändras så fort och man vet aldrig hur morgon dagen ser ut.

Så detta inlägg vill jag dedicera till mina vänner, jag älskar er och ni betyder mer för mig än vad ni vet.


beacuse I love this picture


sommar

 denna bilden gör mig så glad. älskar färgerna, älskar klänningen, leendet, chanel, allt!



later

måste testa!


To die for


Lördag.

Middag, vin, drinkar och dans hemma hos syster just nu. Melodifestivalen är på i bakgrunden men ska jag vara ärlig så har vi bara kollat på loreen.

De andra ska ut men när de sticker så beger jag mig nog hemåt. Jobb imorgon..


Just nu.

Just nu sitter jag på min terass ensam med en flaska rose. Alex är iväg och ska hämta Emil, Sally, Anette och Johan är även de också påväg. Blir en chill kväll här hemma med vin, snack och gott sällskap. En bra kväll innan man går på jobb helgen.


Älskar!

Alltsåå Gud vad jag tycker om sommaren. Har nog aldrig riktigt uppskattat den som jag känner att jag gör nu. Allt är så mycket lättare.

Det är lättare att klä sig, lättare att hitta på saker o.s.v. Som idag t ex. Sally ringde och sa att hon ska ner till ribban med sin mamma och bror. Då var det bara att ta bilen och köra ner, sätta sig på filten så har man en underbar stund tillsammans.

Kärlek till detta!

Just nu är vi hemma hos Alex mormor och morfar, har käkat middag här.
Ikväll blir det nog några glas vin på pappas terass med Sally, Alex och Emil.


:)

Woho, det fixade sig. Mr S mamma tar natten. Får stanna i tre timmar extra men jag slipper iaf natten!

M.v.h En glad tjej.


Torsdag.

Kom till jobb idag och fick reda på att hon som ska jobba natten idag har sjukat sig (fast att jag inte tror på att hon är sjuk). Jag ville verkligen inte stanna och jobba natten också, ska jobba hela helgen sen också.
Linus som jag jobbar med idag ville heller inte stanna och jobba. Så vi fick gå old school och slingra slant.. Jag förlora såklart (otur i spel, tur i kärlek) och får alltså stanna och jobba till kl 9.00 imorgon bitti. Vill inte!

Varför har vi ca 6 st tim vikarier som aldrig vill jobba?!

M.v.h En arg tjej


Onsdag.

Jag och Alex började dagen med träning. Fy fan vad det var svettigt! Men det som är ännu tråkigare är att fast att man precis har duschat känner man hur svett dropparna kommer fram på pannan. Sommar = tre duschar om dan. Men jag klagar INTE (fast att det lät som klagomål..).

Nu sitter jag och väntar på att pastan ska koka färdigt. Sedan vad vi hittar på idag än ännu oklart. Men det är super fint väder även idag så det blir nog att vi hittar på något utomhus. Kanske åker och tar någon glass någonstans :)


this is it what it's all about.


Måndag.

Hade egentligen tänkt sticka till gymmet idag. Men vaknade upp och insåg vilket underbart väder det var. Så jag och Alex knöt på oss gympa skorna och körde ut till bokskogen med hulken. Tog den längsta rundan, 10 km och det var så härligt! Njöt av varenda km! Mycket härligare än att stå och svettas i ett gammalt gym och man får ju passa på nu när det är så fint väder.

Sitter nu på terassen, har precis käkat frukost, sitter och sippar på mitt te innan det är dags för dusch. Sedan blir det jobb resten av denna dagen. Men oj vad den har börjar bra :).


Amanda.

Igår hade jag en sjukt underbar kväll med de finaste människorna. Började med att vi förfestade/ firade Amanda hemma hos henne med massa dricka, snack och en del dans.

Vid halv ett drog vi oss in till stan, blev Harrys (förvånade?). När vi kom in så var där inte så jätte mycket folk men en timme senare var där fullt! Dansade så att benen värkte, hade helt ärligt mjölksyra i benen ett tag..

Drog från Harrys en stund innan de stängde för att slippa kaoset i garderoben. Gick vidare till McDonalds där vi träffade Emelie och Mac som jag sedan tog taxi med hem.

Tack för en underbar kväll/natt Amanda. Hoppas att du hade lika kul som jag :)


Underbara spontan kvällar.

Det hela började med att Sally undrade vad jag och Alex skulle hitta på ikväll, om vi skulle käka tillsammans. Och det hela slutade med att Sally, Amanda, Anna, josse, Alex, Anna och Vojan grillade här hemma hos pappa.

Så jäkla underbart att bara sitta och käka, snacka, dricka och mysa tillsammans. Det behöver inte vara utgång varenda gång. Sådana här kvällar kan vara minst lika underbara!

Tack ni alla. Ni är såå underbara! (jäkla massa "underbart" men hittar inget annat ord som beskriver känslan).


fredag.

vaknade kl 9 idag av att jag var vrål hungrig. försökte väcka alex och ville få honom att följa med ner och äta. men efter att ha försökt i 15 min gav jag upp och gick ner och käkade själv.
gick upp och la mig igen, med min man sovandes bredvid mig. låg med datorn i knäet ibland, kollade Tv ibland o.s.v. sjukt lång tråkigt att vänta på att någon ska vakna.

men vid halv 11 fick jag liv i honom. men vi låg kvar i sängen och sappade runt på TVn.

klockan 12 dags det dags för träning, cirkel gym idag med billy. fy fan säger jag bara. efter träningen var jag så jäävla trött och dygn sur av svett. när vi kom ut på parkeringen spydde alex tre gånger. snacka om att ta ut sig själv. men FUCK vad det är härligt efteråt.

när vi kom hem käkade vi frukost (nr 2 för mig) och nu har jag precis duschat och vill typ lägga mig i sängen och sova en stund för att jag fortfarande är helt slut i kroppen

later

true


HELG.

så skönt med helg nu.

när jag kom hem hade pappa lagat hem gjorde hamburgare och min syster var också här och käkade. sedan körde vi till o´learys och kollade på MFF och drack vin :)

när vi kom hem slängde vi oss i soffan, öpnnade en chips påse och varsin Ben och Jerrys och kollade på hockeyn. en halv lek kvar och hockeyn. känns inte som om det kommer att gå så bra för sverige så jag väljer att hellre kolla BB. blir nog sängen sen. är ganska trött.

later

Världens bästa Viktor.

Grattis världens bästa Viktor! Hoppas att du får en helt underbar födelsedag ❤


Grattis!

Grattis Cornelia till ditt körkort!

Har varit ute och crusat med henne någon timme. Sedan körde vi ut och köpte varsin glass på lilla glassfabriken (den andra bästa glassen i världen, efter B&J).

Nu är vi ute hos Borgström. Blir nog att vi går ut och äter för att fira corre :)
Måste bara hem och byta om. Har mjukiskläderna på mig..


Ben&Jerry.

Haft en mysig dag hos sallsan. Vid 4 kom mitt hjärta också upp till sallsan. Var sedan och hämtade Matilda sedan körde vi till maxi och handlade hem tacos som vi alla sedan satt och avnjöt hemma hos sall.

Sedan skulle hon iväg och dansa. Då körde jag och Alex ut till Willys och handlade en av de tre nya smakerna av B&J. Den var god men cookie dough är fortfarande favoriten.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2193101/images/2012/pic_202735930.jpg" class="image">


världens bästa tisdag

denna dagen, eller denna stunden har jag längtat efter. äntligen har man gått av ett jobb pass och är ledig mer än 12 timmar. det är nästan så att jag vill ha ett glas vin, men jag nöjer mig med ett stort glas juice med en massa is.



later


måndag.

äntligen är det en ny vecka. förra veckan tog kål på mig. tur att man har fina vänner som man kan avsluta den med. blev tacos, godis, bb mys hos sallsan igår och det var så behövligt!

tyvärr börjar denna veckan så som den förra mestadels bestod av, dvs jobb. men jag står ut, för imorgon kommer min andra halva hem. åh vad jag längtar efter dig.

later

Amanda.

idag fyller finaste spaninen-kompisen år. grattis amanda på din 21 års dag. hoppas att du får en underbar dag och på lördag festar vi som om det vore den sista dagen i våra liv.

en massa kärlek till dig.




later


När ska man sluta bli förvånad?

Man tror att man känner någon, men det visar sig att den personen var någon helt annan. När ska man sluta bli förvånad?


This shoes

Dessa skorna ska jag gifta mig i. Just so you know. ❤


Heart skips when I'm with you

detta är sista gången det är en "trea" framför. för idag har du och jag varit tillsammans i 3 år och 11 månader mitt hjärta. nästa månad är det fyra år. jag fattar inte vart tiden tar vägen?!

jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. du är det bästa som har hänt mig och jag vill spendera hela mitt liv hand i hand med dig. jag älskar dig alex.





later

Beautiful Rihanna






HOME.

äntligen hemma efter att ha spenderat 26 timmar på jobb. nu är det bara 8 h kvar att jobba denna veckan. men de 8 timmarna börjar inte förrens imorgon kl 9 på morgonen.

idag ska jag inte göra något spec. har inte lust eller ork. vill bara vara hemma, ligga i sängen och kolla på TV med glass och chips i min famn. är så jävla sugen på glass och chips. glass är jag alltid sugen på. men jag är nästan aldrig sugen på chips. men just idag är det jag så jag ska slå på stort och sticka till maxi och handla hem båda!

later

Love this dress!


Word.

Jag ångrar aldrig mina misstag. Jag lär mig från de.


Jag saknar dig

Jag saknar dig varje dag min ängel. Du förtjänade inte det ödet som du fick och jag hade gjort vad som helst för att göra något åt det, men det kan jag inte, hur gärna jag än vill.

Du inspirerar mig. Du ville ha en förändring och du förändrade det du ville förändra. Jag önskar att jag var lika stark som du. Jag vill vara lika stark som du. Jag undrar var du hittade den styrkan? Vaknade du bara upp en dag och var en annan person?

Jag har så många frågor till dig och det tär på mig att jag aldrig kommer att få svar på de.

Du var så lycklig, så stark, så modig. Främst av allt, du var så vacker. Både till utsidan och insidan. Jag saknar dig varje dag.


pure, white, beauty.


TGIF?

jag brukar alltid vara ledig på fredgar. men inte idag. idag börjar jag kl 15 och slutar kl 17 på lördag. 26 h arbete, here I come! men det kommer att klirra fint i kassan.

hela denna veckan har bara bestått av jobb. men eftersom att vädret har varit kass, min pojkvän är i kalmar och mina kompisar jobbar eller har annat för sig så känns det faktiskt inte så dumt.

bloggen har väl lidit, när man bara jobbar så finns det inte så mycket att skriva om förutom just jobb. inte så kul att läsa om, därför inte så många updateringar..

nu ska jag sticka och träna. skivstång/intervall står det på schemat idag :)

later

torsdag.

efter att ha jobbat i 24 h var jag helt slut i kroppen. jag kom hem och upptäckte att nya ELLE hade dimpat ner i blevlådan. så jag slängde på mig "hemma kläderna", la mig i sängen och började läsa.

sedan var det derby match, MFF-HIF. jag och hulken satt nervösa i soffan och kollade. satan i gatan vad malmö spelade bra och utklassade HIF med 3-0. gööött.

nu är det BB sedan bingen.

later

Dior.


onsdag.

idag vaknade jag av att en jävla geting hade lyckats komma in i mitt rum. jag har alltid fönstret öppet, men det är bara en liten springa och där hade getingen lyckats ta sig igenom. jag är livrädd för getingar. vet inte riktigt varför. jag har blivit stucken en gång och då tyckte jag inte ens att det gjorde ont men är ändå frukstansvärt rädd.

först gömde jag mig under täcket och hoppades på att den skulle hitta ut igen. men efter 10 minuter under täcket fattade jag att det var en trög geting som inte skulle hitta ut. så med täcket omsvepat om mig gick jag ut och blev glad över att se att pappa fortfarande var hemma. så han fick gå in i rummet och öppna fönstret helt och då hittade getingen ut..

ja så började min morgon..

sedan dess har jag hunnit med träning (cirkelfys, LOVE IT), dusch och lunch. sitter nu i sängen mätt och belåten. ska snart gå ut med min lilla hulk sedan väntas ett 24 h arbetspass.

saknar min bästa vän, min soulmate, min pojkvän så fruktansvärt mycket. ge mig tisdag tisdag tisdag!


later


me






later

möte.

nu ska jag ta min cykel och cykla upp till jobb, idag väntas det trivselmöte. ja, det är att vi har ett vanligt möte sedan går vi ner tillsammans och äter på elysee. hade varit jättemysigt om man var sugen, men är tyvärr motsatsen. egentligen vill jag bara tvätta bort allt smink och krypa ner i sängen. men jag måste ju ha mat och elysee är ju ganska gott. så vad gör man inte för gratis middag?



later

Jobb och åter jobb

Såhär rolig ser min vecka ut. Har tagit ett extra pass på fredag så jag börjar kl 15 och slutar kl 17.00 på lördag. 26 h wooohoo. Men det är bra pengar, bra pengar att ha till sommaren :)


I think I just died and went to shoe heaven



later

Tisdag.

Detta är nog ett slags rekord på hur dåligt jag har sovit på jobb inatt. La mig i hyfsad tid men kunde INTE somna!?

Är fortfarande kvar på jobb. Har någon minut kvar och jobba sedan är det rätt hem till min säng och få sig en liten tupplur innan det är dags för träning kl 11.

Känns som jag går på extra batteri för tillfället..


B.


Twisted heart


måndag 7/5-2012




ensam.

detta är nog första söndagen jag sitter ensam i min säng och kollar BB. känns konstigt och inte alls som en söndag. föredrar att hänga med vännerna på söndagar!

blev ingen träning idag, jag hade kollat fel på tiden så den fick ställas in. men ist gick jag och alex en timmes promenad i det härliga vädret. sedan var det hem och duscha och fixa sig snabbt för att sedan bege sig ut till svärfar som bjöd på födelsedags middag. kunde tyvärr inte stanna så länge för att alex skulle köra upp till kalmar redan vid kvart i sju.

när jag kom hem var mamma och syster här. de lagade indiskt till middag och jag tog en portion sådan med. till efterrätt hade pappas flickvän Ann bakat rabarberpaj som jag unnade mig två stycken bitar med MYCKET vaniljsås :)

btw, vill tipsa om en chips smak som jag testade idag, varma mackor. sjukt god faktiskit!

later

Soliga söndag.

Jag och Alex vaknade sent som strand idag. Blev sent igår så det är väl inte så konstigt egentligen.. Vi båda vaknade upp hungriga så vi bestämde oss för att åka och handla bullar. Bull-frukosten avnjöts ute på altanen i det härliga vädret. Det är här jag fortfarande sitter i skrivande stund och njuter.

Om en stund väntas träning, cirkelgym står på schemat och vi ska få med oss Cornelia också så jag kan få en ny tränings kompanjon :).

Sedan ikväll blir det kalas ute hos Borgström :)


Hos svärmor igen.

Denna dagen har bestått av träning, stan häng, glass och nu har vi grillat hemma hos svärmor. Helt underbart!

Nu väntas det äppelkaka till efterrätt och en massa drinkar :). Me like!


Pancakes

Är just nuhemma hos Anna och corre. Håller just nu på att steka pannkakor och vi har hur mycket som helst vi ska stoppa i de. Bland annat nutella, glass, snickers.. Och mycket mer :)


fredag.

klockan ringde kl 10 imorse. efter 10 h sömn var jag fortfarande trött.. denna pollen alltså.

men jag gick upp iaf och käkade frukost sedan stack  jag iväg till friskis och körde ett skivstång/intervall pass som gick jätte bra.

när jag kom hem var jag så jävla hungrig, för hungrig för att sticka till maxi och handla så fick rota fram lite här hemma och det blev en konstig blandning. två pölsekorvar, köttbullar, ägg och en macka. aja, man tar var man har.

nu ligger jag helt utslagen i sängen. vill sova, men har en miljon saker som måste fixas innan alex kommer hem. men liiiite hinner jag nog vila innan jag måste sätta igång.

later


Hemma

Nu är jag hemma igen efter en UNDERBAR em och kväll. Jag är så lycklig över det fina vädret så jag tror jag spricker! Som jag har längtat!

När jag kom hem slängde jag på den nya ansiktsmasken som jag fick med från prosctiv paketet. Får se om den gör underverk :).

Nej nu är jag så trött så ögonen går i kors. Godnatt på er!

Men innan jag lägger mig och innan kl blir över 24.00 måste jag passa på att gratta världens bästa svärfar som fyller år idag. Hoppas att fin dag har varit underbar och på lördag slår vi klackarna i taket som du sa ;).


Viktor på Victors

Sitter just nu på Victors med Viktor. Vi har delat en flaska rose och är nu inne på öl. Fan vad jag älskar sådana här kvällar.

Viktor är nu på toa, så jag passar på att uppdatera lite :).

Men nu är han tillbaka så nu får jag återgå till att vara social.


torsdag - HELG!

hello you! det är tordag, jag har slutat mitt arbetspass och det är nu HELG för mig. så otroligt skönt. tyvärr ska inte det fina sommar-vädret hålla i sig i helgen som det ser ut nu, man kan inte få allt. men förhoppningsvis har metrologerna fel och det blir stålande sol.. man kan ju alltid hoppas.

ska upp till lilla torg nu för att träffa viktor och njuta av den solen som är här nu iaf men ett glas rosé :)

ha det bra.



later

L.o.v.e

Har de bästa vännerna i världen. Ville mest bara säga det.

Och att det blev en underbar dag i dag med kaffe i stan, grillning och mys kväll hos sallsan. Underbart!

Håller mig kortfattad för det är en tidig dag imorgon och den jävla pollen allergin tar kål på mina ögon så jag vill inte hålla de öppna längre.

Godnatt ❤


Proactiv

Fick hem mina proactiv produkter idag som jag beställde för en vecka sedan. Det ska bli spännande att testa det.

Jag vet att vissa tycker att de är super bra produkter och sedan har jag läst om de på olika forum och där är det väl hälften som älskar de och andra hälften som är jätte miss nöjda. Hoppas såklart att jag tillhör den första hälften.

Jag lovar att skriva vad jag tycker om de efter några veckor.


Onsdag.

Idag har jag sugaah hangover deluxe. Levde inprincip på socker igår. Kanske inte sådär jätte smart och det var inte speciellt gott i heller, men what to do?

Sitter nu i solen och väntar på att ftj ska hämta mr S. Det är så härligt väder! Så alla som är lediga, ut med ett och njut!

Själv funderar jag på om jag ska slänga på mig en bikini när jag kommer hem och lägga mig i trädgården :) premiär!


1a maj.

första maj, låter helt fel i mina öron. var det inte precis julafton? tiden bara rusar iväg och man hinner knappt blinka..

vädret har levererat de senaste dagarna, vilket gillas skarpt. hoppas nu att detta håller i sig och att det så småning om blir sommar. längtar så!

hade en underbar kväll igår. det ända som jag hade velat ändra på var att alex också hängde med ut, men man kan inte få allt och man ska inte klaga, för förutom det hade jag en underbar kväll med min josse. mina ben värker fortfarande, det säger en hel del.

idag har varit en riktig slappe dag. åt glass och kolasås i sängen till frukost (och en kexchoklad på det). en timme senare satt jag på max och åt mat och glass på det :) gotta love it.

nu sitter jag på jobb och ska jobba natten, känns väl sådär. hade hellre velat legat i trädgården om man säger så.

later

Pix


valborg.

valborg blev inte som jag hade tänkt mig, men ändå sjukt bra.

jag och alex hade inga planer alls för dagen. vi tog den mest som den kom. avnjöt en god lunch på tusen 2 med varsin hamburgare sedan fixade vi lite ärenden. ringde sedan runt lite samtal och det hela slutade med att jag, alex och emil grillade här hemma hos pappa.

efter vi hade käkat kom sally, nathalie och josse. och efter ytterliggare ett tag kom fille, johan och tobbe. ringde sedan taxi och jag, josse, emil och alex åkte till klaffbron (där vi även mötte upp "min" josse) där timbuktu var DJ. jag tyckte om musiken han spelade. men folket, lokalen och lite annat fall inte i smak. så jag, josse emil och alex bestämde oss för att dra till F. där var tydligen bara "listan" som gällde, så där kom vi inte in.

alex och emil tackade då för kaffet och jag och josse promenerade vidare till skeppsbron (tack våran längd, klackar och utseende för vi kom in ;) ) och hade en underbar kväl.. dansade tills de stängde kl 4.

nu är klcokan 5 på morgonen, alex ligger och sover bredvid mig, josse sover i källaren och jag sitter här och bloggar full som jag e..

nej nu skajag stänga datorn. kommer skratta åt detta inlägget imorgon. men va fan gör de.

orkar inte ens läsa igenom detta skitet. är för trött för det.

godnatt!

later

RSS 2.0