Första rörelserna?

Jag tycker att jag har börjat känna lite rörelse i magen nu, det buffar till lite och ibland känns det som det är en fjäril i magen som fladdrar lite. 
Men det kan också bara vara lite bubbel i tarmarna, who knowes? Men jag tror nog att det är bebisen☺️

31/3

Sista mars, galet! Känns som det precis var julafton.. 
Är på jobb just nu och jobbar ett pass. Bra med lite extra pengar. Z är hemma med sin farmor. Saknar honom såå mycket. Men jag vet att han är i de tryggaste händerna. Förutom mig och Alex så är hans farmor hans abslout favorit, han lyser upp när hon ser honom☺️ 

Puuuh vilken natt vi har haft.. Z har varit lite hostig och snuvig de senaste 2 dagarna, men inget super jobbigt. Igår kväll när han skulle somna så var han jätte hostig. Sen inatt så vaknade han och var ganska ledsen och hostade jätte mycket och klöktes, men det kom aldrig upp något och han var såå varm. Tog tempen på honom och han hade 39,3. Gick upp och så fick han lite vatten och en alvedon. Tog ett tag för honom att komma till ro och så fort han lugnat sig så kräker han.. så får ta och byta pyjamas på honom. Låg orolig länge och ville ligga som ett plåster på mig. 

Jag var knappt människa när kl ringde och såklart så ställs kl fram inatt så fick minus 1 h där också. Men men😴☕️ 
(null)

(null)


3 blir 4❤️

Jag kan knappt fatta att jag skriver detta, elr nu gör jag. Men när det hände på morgonen som jag inte alls trodde skulle hända (men som jag lite hoppades på) så kunde jag inte tro det, i blandad chock/panik känsla sprang jag in till Alex och Z i sovrummet och skrek "jag är gravid!!". 
Både jag och Alex hade lite panik och var väääldigt chockade. Vi båda visste att vi aldrig kommer göra en abort, vi visste om att vi vill ha minst ett syskon till Z. Men inte trodde vi att det skulle gå så snabbt och vi försökte verkligen inte. 
Det tog ganska lång tid för oss att bli gravida med Z. Så när BM frågade om vi ville börja med något preventivmedel så var vi överens om nej det vill vi inte. 
Jag har super oregelbunden mens, asså nu snackar vi super oregelbunden! Så har NOLL koll på när jag har ÄL och tanken var väl att det skulle vara något år emellan syskonen. 
Så när folk frågar var det planerat så är svaret nej, det var inte planerat. Men vi skyddade oss ihäller inte.. 

Nu när chocken är över så är vi så lyckliga om att vår lilla familj ska bli större, nu tror jag inte ens att det räknas som en liten familj😅 
Men nu har jag börjat bli orolig.. orolig för att bebisen i magen mår bra/lever/växer, ja allt. 
Gick tillbaka i mitt blogg arkiv och hittade inlägg om oro när jag var gravid med Z. Och det vet jag att jag var. Och jag vet att jag sa till mig själv att nästa graviditet ska jag njuta av mer och inte vara så orolig. Men nej, är exakt lika orolig denna gången. Men ska försöka att stänga ute alla hjärnspöken och tänka att det finns inget jag kan göra för att påverka det, så det är lika bra att tänka positivt och längta efter bebis. 
Nu blev det ett super långt inlägg, men var tvungen att skriva av mig lite. 

Ska försöka att uppdatera mer, så kul att gå tillbaka och läsa😊
(null)


RSS 2.0