Glykos

Ligger just nu hos bm och gör glykostestet. Det är så himla vidrigt! Man ska vara fastande från kl 22 kvällen innan hit på tom mage och dricka det sötaste du kan tänka dig. 
Mår alltid illa på morgonen och kan ju säga att detta inte hjälper. 
Jag sa till min bm att jag mår väldigt illa på morgonen och det kan hända att jag spyr. Fick då ett eget rum jag kunde ligga i. Så ligger här inne nu och kämpar med att inte spy. Går upp och ner, har svalt lite uppstötningar som har kommit. Vill verkligen inte söt för då måste jag göra om detta testet😫 
Men nu kan det inte vara länge kvar.. 
Har förberett med mackor som jag ska äta så fort jag får!

Nattar

Sitter just nu och nattar Z. Den senaste tiden (dagarna) har det börjat ta ganska lång tid att natta honom. Först ska han snurra runt 20 varv, sätta sig, ställa sig, ja Gud vet allt. Sen när han väl kommer till ro tar det en stund för honom att somna, han ligger och tittar en hel del, SEN tillslut sluter sig ögonen.. 
Men det possitiva är att när han väl har somnat brukar han inte vakna till ngt. Inget på dagarna och kanske 1 max 2 ggr på kvällen natten. Och vaknar han till på kvällen är det oftast bara att stoppa in nappen igen sen är det klart. På natten om han vaknar till och ja har somnat bär jag bara över honom till vår säng sedan somnar vi båda om. 

Nu är det inte långt kvar till Grekland! På fredag åker vi och det är med lite skräckblandad förtjusning. Ska bli så kul/skönt att komma ner. Men vill att allt ska "lösa" sig med Z. Att han kommer sova bra, äta bra, ha kul osv. Men det kmr säkert gå hur bra som helst. Bara denna mamma hjärnan som går på hel varv..
(null)


11 år.

Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag är det min och Alex årsdag❤️ 
Wow vad tiden går fort! Tyvärr är Alex fortf på båten, så det blir inget firande. Han kommer hem imorgon, men han har saknat Z så mkt så jag vet att han inte kommer vilja göra ngt😂 plus att han alltid är så trött efter jobb. 

Men ja 11 år! Och jag tror, kan inte säga vet, men jag tror verkligen att vi kommer vara tsm hela livet, min magkänsla säger det. Jag kan inte tänka mitt liv utan honom, han är verkligen min allra bästa vän och jag älskar honom så det gör ont i min kropp. På dessa 11 år vi har varit tsm har det inte gått en ända dag vi inte har pratat med varandra, det är sant! Inte en ända! Och jag blir fort glad när telefonen ringer och jag ser att det är han. 
Mitt livs kärlek. 
(null)


Work work work

Idag har jag jobbat hela dagen. Åkte hemifrån vid 8 och hem igen vid 17. 
Jobbade på ett bröllop, sminkade bruden plus 2 tärnor. De är barndomskompisar, men mest Jessicas kompisar. 
Tycker det är så kul att sminka brudar (känns konstigt att skriva brudar, men det är ju det dem är) och få vara med när alla gör sig iordning.
Bruden frågade om jag kunde vara med ända fram till efter vigsel, då hon ville bättra på sminket därför det blev en hel dag. 

Zachi har varit med sin farmor som han älskar så mkt hela dagen. Han blev knappt glad när jag kom hem😅 
(null)

(null)



What a week

Puh det har varit en jobbig vecka, iaf jobbig start på veckan. I måndags vaknade jag och mådde skit. Var så illamående och kräktes, tänkte att det var pga graviditeten, men illamåendet brukar gå över efter frukost. Men det gjorde det inte, snarare blev det värre och värre desto mer tiden gick. Och jag började få såå ont i magen, smärtan kom och gick i vågor och jag började bli orolig att det var något med bebisen. 
Ringde in till KK och berättade hur jag mådde, de tyckte jag skulle åka in och bli undersökt. 
Såklart var inte Alex hemma så fick ringa Anastasia som fick åka hit från jobb. Sedan fick Simon komma och köra in mig till förlossningen. 
Blev undersökt av läkare som snabbt konstaterade att bebisen mådde bra och det inte var förlossningen. Och det var då jag kunde slappna av lite, det var det jag ville få konstaterat. 

Men de ville ändå hålla kvar mig eftersom att jag fort kräkte så mycket, typ hela tiden. Så fick dropp och stannade ett par timmar. Vid 18 tiden sa ja att jag ville åka hem. Må dåligt kunde jag lika gärna göra hemma, ville inte ta upp ett rum inne på förlossningen. Egentligen ville de inte skicka hem mig, men lovade att höra av mig om det skulle bli värre. 

Åkte hem och sov typ i 2 dygn. Alex kom hem från båten i tis och ta hand om Z (Anastasia hade honom fram tills dess). Han åkte tillbaka idag och ska jobba 1 vecka till. 

Idag känner jag mig helt återställd, kanske inte riktigt har samma energi, för jag har ätit lite den senaste veckan. Men puh vilken pers det har varit! 
(null)


Same week but different.

Är nu inne i v 26 i denna graviditet. Jag mår bra, men är fortf illamående på morgnarna innan jag har fått i mig frukost. Men så fort jag  har ätit så försvinner det. 
Magen växer och jag känner bebisen tydligt. 

På tal om mage så tittade jag på magbilder när jag var gravid med Z och var tvungen att ta en bild på denna gravid mage för att jemnföra, Gud vilken skillnad det är. Kan bero på många saker, att detta är min 2a graviditet, att det inte är långt mellan graviditeterna bla bla. Men denna gången tror jag att det är en flicka och de flesta säger att jag har en flickmage. Inte för att jag tror på sånt. Är helt omöjligt att magen skulle se annorlunda ut pga kön. Men ska bli kul att se vad som gömmer sig där inne!
(null)


Tyvärr så fotade jag bara magen med Z fram till v 27. Så kan bara jemnföra 1 vecka till.. 


Dina blå ögon

Zacharias har de vackraste ögonen jag någonsin har sett❤️
(null)


RSS 2.0