Månadens naglar

Var och fixade mina naglar i måndags hos bästa Nhung. Kände för en riktig höstfärg och valde denna mauvelila (vet inte vad den heter, men det är så jag skulle förklara den). Som vanligt blev jag super nöjd! 



West coast

jag och alex har alltid haft en dröm att åka till USAs västkust, san francisco, los angeles och las vegas. och igår bestämde vi oss för att vår dröm ska bli verklighet. vi köpte nämligen flygbiljetter. 
vi flyger till san francisco där ska vi vara i 4 dagar, sedan kör vi till los angeles, är där en vecka sedan tar vi bilen till las vegas, är där i 4 dagar sedan flyger vi hem. 
det är länge tills vi åker, sommaren 2016. men det känns skönt att ha flygbiljtterna inte bara bokade utan t.o.m betalda. nu har vi nästan ett år på oss att leta bra hotell och en bra bil ha under resan :) och framför allt spara pengar.
 
 
 

Ibland får man ett ryck.

Okej tänker inte ens börja bortförklara varför jag inte har bloggat på eeehm? Månader? 
Jag bloggar när jag känner för det, that's it! 
Något nytt i mitt liv då? Jaa! Jag har blivit moster till världens finaste liten pojke! Jag är helt förälskad i honom! När jag inte är hos honom som saknar jag honom, vill bara ha honom i min famn, gosa och lukta på honom. Imorgon blir han 2 veckor och jag vill stanna tiden och ha honom som en liten groda resten av livet (nej inte egentligen). Han heter Loui, men går under namnet Pyret☺️





RSS 2.0