I don’t want to jinx it..

Måndag, ny vecka och det betyder även ny graviditetsvecka för mig, jag välkomnar nu v22! Jag mår toppen, har två krämpor som jag än så länge står ut med 
1) Halsbränna, vissa dagar är det värre än andra. Men klarar mig utan att ta någon medicin. 
2) Ryggen. Men jag får bara ont/blir trött i ryggen när jag har stått/ gått mycket. Försöker att inte anstränga mig för mycket. Men nu när jag håller på att packa ihop vår lägenhet är det svårt att undvika. 

Men en sak som har blivit bättre ÄNTLIGEN är min hud. Jag fick jätte dålig hud från dag 1 av min graviditet, finnar och knotter i hela ansiktet, axlar, bröstet och även lite på ryggen. Inte så trevligt och inget jag kan göra något åt.. 
Men i helgen tyckte jag det började vända och det har fortsatt med det. Vet inte om det bara är en bra period och det kommer komma tillbaka, men nu njuter jag och håller tummarna att min hud kan vara fin resten av graviditeten! 


Cirkus

Igår när jag gick och la mig så var det som om bebisen fick något spratt, det kändes påriktigt som om bebisen hade nägon cirkus föreställning i magen. Det var inte bara de vanliga buffarna som jag brukar känna utan det kändes som volter, sparkar, kullerbyttor, ja you name it. Så mycket action har jag aldrig känt innan. Så häftigt! Nu hoppas jag på cirkusföreställning varje kväll😄 

Jobbar nu, sista passet för denna vecka (torsdag idag) Ska bli skönt med ledig helg, men såklart jätte tråkigt att vara ledig i 3 dagar när Alex intr är hemma.. 
Har inte jätte mycket planerat denna helgen, så som det ser ut nu blir det nog en ganska lung helg, men det kan ändras snabbt. 

Hälften

Mer än hälften av graviditeten har nu passerat. Galet hur snabbt tiden går. Samtidigt som jag bara vill ha mars och bebisen här tycker jag det är så mysigt att vara gravid. Varje dag längtar jag tills när jag ska gå och lägga mig, lägga mina händer på magen och känna bebisens buffar. Jag är så nyfiken på vem det är som gömmer sig där inne, samtidigt som jag inte bryr mig det minsta, du är mitt barn och allt jag hoppas och önskar är att du är en frisk och stark bebis. 
(null)


Jaclyn Hill

Jag har länge följt Jaclyn Hill på youtube, hon är min favorit makeup artist på youtube. 
För ett tag sedan kom hon ut med en palette med morphe. Den släpptes bara i USA men efter ett tag så gick hon ut med att den skulle släppas på beautybays hemsida. Blev överlycklig över att jag kanske skulle få mina händer på den. Dagen den släpptes så jobbade jag så jag bad Alex försöka köpa den. Men tydligen på kraschades beautybays hemsida så kunde inte köpa den.. Men fick mejl någon timme senare att de hade fixat hemsidan så då fick jag tag i den! Bara några minuter senare fick jag mejl om den är slutsåld, så var nog bland de sista som lunde köpa den😅 
Har haft möjlighet att leka med den några gånger nu och jah älskar den! Min absolut favorit palett i min samling.
(null)


Det bästa jag vet.

Jag har en ny favorit sysselsättning. Det är på kvällarna när jag har gått har lagt mig så lägger jag mina händer på magen och känner bebisen buffar. Finns ingen bättre känsla❤️


Söndag

Dagarna springer iväg och det är redan veckans sista dag. Har nästan precis kommit till jobb, jobbar till kl 18 idag. Sedan ikväll ska jag och Alex bara ta det lugnt hemma och de behöver jag verkligen. Det har varit en intensiv vecka! 


Igår skulle Chickan och Valon iväg på bröllop och Chickan frågade mig om jag kunde sminka henne och såklart kunde jag det! 
Hon ville ha en fest sminkning med glitter, typ det roligaste jag vet att göra så jag blev såklart jätte glad. 
Sminkningen blev jätte bra, blev super nöjd själv så det kändes bra och jag tror även och hoppas såklart att Chickan också blev jätte nöjd! 
Tyvärr blev det lite stressigt i slutet så hann inte ta en ordentlig bild på sminket😔 Men Carro tog en bild under tiden vi sminkade. 
Men hade velat ha en närbild på ögonen med allt glitter✨

Sedan på kvällen skulle vi bjuda Anastasia, Corre och Elmi (Corres kille) på middag så vi körde till maxi och handlade. 
När vi kom hem så kom de intensiva dagarna ikapp mig och jag blev jätte yr, kunde inte fästa blicken i något och när jag blundade så bara snurrade allt. Det var jätte obehagligt. La mig och vilade och lyckades nog somna en liten stund. Var fort lite groggy när de kom (vaknade av att de ringde på porten) men sedan när jag hade vaknat helt måddd jag bra igen. 

Måste lyssna på kroppen och inte köra i 190 nu, och äta ordentligt. Känner att jag äter mindre nu än innan jag var gravid och det är inte alls bra! 


RUL

Imorse var vi och gjorde RUL (rutin ultraljud). Var ganska lugn hemma på morgonen, men sedan när vi kom dit så blev jag riktigt nervös och när jag la mig på bristen så kunde man se mitt hjärta slå från bröstkorgen. 


Sedan gick vi igen alla organ och för varje organ hon såg sa hon att allt såg bra ut och allt eftersom släppte nerverna. Och tillsist sa hon att ALLT såg bra ut. Vilket lättnad, bästa känslan någonsin att allt ser ut som det ska med vårt barn. 

Vi sa innan att vi inte ville veta könet, men man kunde inte rå för att kolla lite extra när de filmade i de regionerna. Men varken jag eller Alex såg någonting. Och det tror jag mer betyder att vi inte fattar/ser vad man ska se än att det är en tjej😂 Jag tror fortf att det är en tjej och Alex pojke. 

Det blir faktiskt ett till UL för mig. För min moderkaka låg fram och nertill. Absolut ingen fara och med största sannolikhet så kommer den åka upp av sig själv. Men för säkerhets skull gör man ett UL till så att man kollar så det är fritt fram tills barnet ska ut. Det UL ska jag göra runt v30. 

En annan rolig sak som hände idag var att när vi kom hem la vi oss knä soffan och bebisen låg och buffade, sa till Alex att känna och han kände 2 st buffar! Det är första buffarna Alex känner😍


New chapter

Ny vecka, nytt kapitel i livet. 

Kl 8 imorse åkte vi iväg till Willhems kontor för att skriva kontrakt på en hyres lägenhet. 
Det fick bli en mellanlandning innan hus. Vårt lånelöfte blir mycket högre om vi säljer först. Sedan har vi ingen hiss där vi bor nu och det vill vi ha tills bebisen kommer. 

Blev en ganska stor lägenhet på hyllie, nära emporia, en 4a på 92 kvm. Det är inflytt 1/11 men vi kommer inte flytta in förrens vår lägenhet är såld. Vår lgh ska komma ut på hemnet idag och första visningen på sön. Så håll alla tummar och tår att den blir såld och helst för en bra peng med☺️🙊

Skriv inläggstext 


Friday night

Hade en underbar dag igår som började med en lång promenad med Alex och puppe i bulltofta parken. Tror hösten är min favorit årstid (när det är fint väder😜)


Vid 17 kom Jessica och Andy över för middag. Blev lite halv stressigt så när vi hade ätit upp åkte vi in till stan för att gå på Sherlocked. Det är att man blir instäng i ett rum så ska man lösa ett mysterium med massa ledtrådar, koder osv för att komma ut. Så kul! Och lagom svårt. Eller egentligen är det väldigt svårt, hade aldrig klarat det själv men vi 4a var ett dreamteam och kom ut när vi hade 4 minuter kvar av tiden😅 Kan varmt rekommendera Sherlocked! Vi har bestämt oss för att vi ska testa alla rum!

Glada över att ha kommit ut promenerade vi bort till boulbaren för en drink. 
Efter det körde vi bort till ”svartklubben” som vi kallar den. Haha ingen av oss vet vad stället heter. Jessica och Andy har aldrig testat shuffleboard så det var vi tvunga att göra och de gillade det! Det är som en mini variant av curling. 

Sedan blev det hemgång. Visst är det lite tråkigt att jag inte kan dricka (tolka mig inte fel, vill alla dagar i veckan hellre vara gravid än att dricka alcohål) Men det är såå skönt att bara kunna sätta sig i en bil och köra hem😊

Uppdatering om trollis (vi kallar hen det) så buffas det mer och mer och tydligare och tydligare. Behöver inte längre koncentrera mig att känna dem utan nu kan jag inte missa det. 
Men trollis är tillräckligt stark än för att Alex ska känna buffarna än. Men tror inte det är länge kvar☺️




Halsbränna

Har försökt blogga ex antal ggr, skriver långa inlägg om allt möjligt men sedan när jag ska publicera det så går det inte. Vet inte om det är någon bugg i appen elr vad. Men sjukt störigt iaf.. Nu har jag raderat appen och hämtat hem den igen så förhoppningsvis fungerar det nu! 


Har hänt ganska mkt sedan sist jag skrev. Jag har börjat känna lilla trollungen! Känner lite fladder och lite buffar men det är bara när jag ligger ner och koncentrerar mig. Det är så svagt så koncentrera jag inte mig på just det så känner jag inget. Det är så häftigt och underbart! 

En mindre rolig sak är halsbrännan som kommer då och då. Finns några knep att få bort det men tycker inte de hjälper, så det är väl bara att leva med det. 


RSS 2.0