Vad gör man?

Idag lämnade Alex Z på förskolan. När han kom hem så började vi båda två att gråta. Känns så konstigt att han är där, att han ska gå där nu i 5 år.  Har inte fattat det än, utan känns som han är på öppna förskolan, att man får komma och gå lite hur man vill. Men nej, så är det ju inte. Han har ett schema som han ska gå där. Min stora kille, vad hände med min lilla bebis? 

Efter några gråt-omgångar hemma så åkte vi iväg, först till Nilssons i svedala för att kolla utemöbler och nu är vi på Ikea för lunch och lite smått. 
Alex ska vara på förskolan igen vid 13 tiden. De vill att han ska vara där när han vaknar. 
Imorgon kommer nog vara samma som idag, sen nästa vecka är tanken att han ska vara där själv mellan 9-14 mån-fre.. jag och Alex kommer inte veta vad vi ska göra med tiden?

Mitt Allt
(null)


Förskola.

Så nu har Z gått två dagar på förskola. Igår var både jag och Alex med och vi var där mellan 9-12. Gick så mycket bättre än vad jag trodde. 
När Z och jag har varit iväg på öppna så har han inte velat lämna min sida, så trodde det skulle vara lite samma här. Men icke, det tog ca 30 min sedan var det precis som han hade glömt bort mig och Alex😂 Stack iväg på egna äventyr och tittade knappt åt vårt håll. 

Idag var Alex där själv m honom och det hade också gått hur bra som helst. Idag var det även dags för att sova där, hade tagit 30 min för honom att somna men lärarna sa att det var bra för att vara första gången. 

Så konstigt det var att vara hemma själv. Har inte hänt sen Z föddes. 
Åkte en sväng till empan, visst det var skönt att kunna gå runt där i lugn och ro, inte för att jag hittade något för det.. jo blev ett par gummistövlar till Z. 
Ingen aning vad jag ska hitta på de andra dagarna.. imorgon tänkte jag packa BB väskan. Hög tid för det! Är så redo för att den lilla ska komma nu!


Underbar dag.

Hade egentligen inga planer på fm. Så tänkte att jag skulle gå bort till öppna förskolan. Men då hörde pappa av sig och undrade om vi skulle käka lunch. Bestämde att vi skulle köra ut till Vellinge. 
Var där tills det var dags för Z att sova. 
Efter hans nap gjorde vi oss iordning för att åka upp till stan och möta Petri tjejerna. 
Vi träffades på Saluhallen och köpte med oss mat. Blev vietnamesisk för mig, men blev tyvärr väldigt besviken på maten. Nudlar och en bit fläsk.. hade kunnat fixa det hemma själv för under 50 kr, men här kostade det 130 och var inte ens så gott..
Satte oss i parken, åt och snackade i flera timmar. Blev en hel del barn snack, vi är 6 st tjejer i gänget och 3 av oss är gravida och en fick sitt andra barn i mars. Babyboom i detta gänget🥰
Stannade tills det var dags för Z att sova. En helt underbar dag och det kändes som sommar igen. Trodde sommaren var över, men skönt när man får några extra dagar!
(null)


1 månad

Idag är det exakt 1 månad till mini är beräknad❤️ Jag börjar längta mer och mer efter dig och jag är så nyfiken vem du är som gömmer dig där inne. Än så länge vet jag att du är väldigt aktiv, MYCKET mer än din storebror som var en liten latmask i magen. 
Jag vet att du är en kvällsmänniska, alltid mest aktiv vid 22 tiden. Men mycket mer än så vet jag inte. 

Du får gärna komma tidigare, men helst inte innan pappa kommer hem från jobb. 

Senaste UL. Såg inte så mycket, men de sa att du är normal stor och allt ser bra ut❤️
(null)


Kan inte vara hemma.

Denna dagen blev väldigt bra fast att vi inte hade något planerat. 
Hörde av mig till Jessica när vi vaknade och hon och Elisabeth skulle till folkets park vid 11 så tänkte att vi skulle hänga på där. 
Strax efter 10 (och ganska gnälligt hemma) så hörde hon av sig igen och sa att de inte skulle ses förens vid 12. Zachi brukar äta lunch vid 12 och sedan sova så tyckte inte det var så lönt att åka dit. Men ville heller inte vara hemma. Så satte oss i bilen och körde bort till öppna där Z fick leka av sig. Fast han ville inte lämna min sida 1 sek.. 

Sedan hem, lunch, sova. Sova för mig nu betyder plugg.. Z sov bara 1 h idag så blev inte super mkt plugg, men bättre än inget. 

Jessica och co var fort i folkets park så åkte dit och hängde med dem en stund😊 
Så dagen blev väldigt bra fast att vi inte hade något planerat när vi vaknade
(null)


Sista 2 veckorna.

Så nu har de sista två veckorna kommit då jag är själv med Z och han inte går på förskola..
Alex åkte ut till jobb igår. 
 Väldigt blandade känslor. Känns konstigt på ett sätt och det har gått så sjukt fort. Men å andra sidan ska det även bli lite skönt måste jag erkänna. För som jag skrev i förra inlägget så är Z inne i en ganska jobbig period. Känns som han är konstant missnöjd.. Så jag tror att det är väldigt bra för honom att börja förskola där han blir stimulerad och får leka med andra barn. 

Men även fast han är gnällig ska jag ändå försöka att njuta av den "sista" tiden då det bara är han och jag❤️ 

Mitt hjärta. Han kommer alltid vara min lilla bebis. 
(null)



Gnälligt.

Z är inne i en riktig gnällig period. Elr han är sjukt bestämd och får han inte som han vill blir han så förbannad! Går man med honom och man ska svänga vänster men han ville höger är det ett tredje världskrig.. 

Han har även börjat slåss, vilket jag hatar. Säger till honom varje gång och blir sur på honom, men känns inte som om något hjälper. Men det är väl förhoppningsvis bara en fas och det ända jag kan göra är att fortsätta säga till honom vad som är rätt och fel.
 

Back to school

Happ då ska man sätta sig i skolbänken idag. Tänkte läsa upp matte B för jag behöver det för att komma in på sjuksköterska programmet. 
Det är en distanskurs på 3 månader och mitt i dessa 3 månaderna ska jag få barn😂 Så vi får se hur det kommer gå. Men eftersom att jag kom in nu vill jag ge det en chans. 

Jag har super svårt för matte, så jag har inte så jätte höga krav på mig. Men jag ska verkligen ge allt och förr elr senare måste jag ju klara det! 
Som tur var så har jag många runt omkring mig som är duktig på matte och denna gången har jag en helt annan vilja och motivation. 
(null)


RSS 2.0