Resa bokad!

Jag och Alex har en regel att vi måste komma iväg på en veckas semester om året bara han och jag. 
Alex jobbar som han gör, vi är ifrån varandra mycket. När han väl är hemma är det många som vill träffa oss, honom. Så den veckan vi kommer iväg på semester är helig för oss. 

Jag har snörat in mig på Skiathos (en grekisk ö) av någon anledning. När jag tittar på alla bilder och läser om det blir jag helt förälskad. 
Så nu tog jag tag i allt och bokade en resa till oss :). 
Hade egentligen velat åka i början av september som vi gjorde förra året. Men fick inte till det med våra ledigheter, så blir att vi åker i mitten av augusti. 
Åh, längtar! 



Äntligen!

Åh äntligen är jag frisk, okej kanske inte helt hundra, men tillräckligt. Fick halsfluss i måndags och har kämpat igenom hela denna veckan med feber, sjukliga halssmärtor och ingen mat i magen, så noll energi (har haft noll aptit). Nu är jag helt feber fri och känner mig som en ny människa. Har lite halsont kvar, men gemnför man med hur det har varit är detta a piece of cake! 
Har en ledig helg framför mig och det jag mest ser fram emot är att få lägga mig utan att behöva ställa någon väckarklocka! 

Mitt första MUA jobb!

Igår hade jag mitt första jobb som MUA. Det var tillskärsakedemin som skulle ha sin modevisning och vår klass var deras MUAer. 
Det var stressigt men otroligt roligt och lärorikt! Hann tyvärr inte ta några bilder på mina sminkningar, men där fanns en fotograf så vi ska få bilarna sedan när de är klart. 



Halv vägs.

Nu är jag halvvägs på min utbildning. Galet! Fattar inte vart tiden har tagit vägen men jag trivs verkligen som fisken i vattnet, jag har hittat helt rätt!
Här är bilder på några sminkningar jag har gjort i veckan. 
Vill ni ställa upp som modell är det bara att höra av sig! 








Love.

Dessa små (stora) varelser ger mig så mycket kärlek och lycka❤️




Lång ledig.

Förra veckan var jag långledig, Tors-Sön och det var så amazing, men dagarna bara flög iväg! 
Torsdagen började med morgon ridning sedan spenderade jag hela dagen i alex famn, för på fredagen åkte han iväg till båten och ska vara borta i 3 veckor :(. 

Fredagkvällen åkte jag upp till stan och käkade på Epicure med Sally, sedan gick vi till lilla torg och tog några glas vin. 
Lördagen bjöds det på skumpa och skratt. Vi var nämligen ett gäng som åkte hem till mandis och firade att hon fyllde 24 i veckan. 
Söndagen var seg och mest i lodrätt läge i soffan, men fick lite plugg gjort, så det är ju alltid något :). 





Purple smokey eye.

I onsdags hade vi delprov på fest sminkning. Vår lärare sa åt oss att våga lämna den neutrala skugg paletten och använda lite färg. Så bestämde mig för att göra en lila smokey eye som försvinner ut i rosa. La även eyeliner för att göra ögonen extra intensiva. 
Blev super nöjd med resultatet. 
Makeup artist: Jag
Modell: Lina





40 och 50 tals sminkning.

Idag gick jag i skolan från 8:45-17:30, så var lagom trött när jag kom hem. 
Men det var en rolig dag i skolan. Första halvan av dagen gick vi igenom 40 talet och gjorde en make. På eftermiddagen gick vi igenom 50 talet (Marylin Manroe) och avslutade även med en make.
Nathalie var snäll och ställde upp som modell hela dagen. Tack Chuffe! 

Hade på lösögonfransar på Marylin maken, men hann ta av dem innan jag kom på att jag skulle fota. 




Photoshoot.

Här är resultatet av fantasysminkningen jag gjorde. 
Makup artist: Jag
Modell: Cornelia Borgström 
Fotograf: Loke Roos



Should I go to the gym today?

YES! 





Lång dag.

Har haft en lång dag i skolan idag, var i skolan 8:30 och kom hem nu kl 18. 
På fm hade vi naturlig make. Sofia kom och ställde upp som modell. Vi hade 15 min på oss att göra en naturlig make och första gången gick väl inte så bra, hann inte med vissa moment och vissa moment glömde jag. Men andra gången satte jag den! 
Efter de 2 naturliga fick vi göra valfri och Sofia fick själv bestämma vad hon ville ha. 

På em hade vi fantasy make med fotograf. Hade Cornelia som modell och hon inspererade mig till att göra en Grekisk gudinna look. Blev nöjd med resultatet, och resultatet som fotografen tog blev också sjukt grymt! 

Nu blir det plugg för resten av kvällen, teoretiskt prov imorgon.. 





RSS 2.0