9e juni

 
Tänder, tänder, tänder. Leo som alltid är så glad annars går igenom en ganska kämpig period nu med 2 framtänder som vill fram. Det har hållit på så länge nu känns det som och ändå är de inte ens framme. Vi ger honom Alvedon när han verkar vara jätte beskymrad, men vill heller inte ge för ofta.. 
Men förutom tänderna är allt bra. Han sover mycket bättre i eget rum och framförallt lite längre på morgonen. Han får en flaska om natten och sedan vaknar han någon gång mellan 6-7. 

Nu när han sover längre har han ju nya rutiner som vi inte riktigt har fått kläm på än. Han sover första gången vid 10 och då får han sova hur länge han vill. Brukar vara allt mellan 1 1/2 h till 3 h. Idag sov han i 3 h och bäst gång han skulle sova då var 16:30, ganska sent så han fick bara 30 min. 
Nu sitter jag inne och nattar hobom och kl är 19:15 och han verkar inte över trött.. vet inte hur man ska göra där på em..han behöver ju vila för han hade inte klarat att vara uppe till 18. Men kan inte ge honom för länge heller.. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0