Underbar lördag

Alltså wow vilken dag/kväll/natt vi hade igår. 
Hade pratat m mandis om att hitta på ngt i helgen och lite spontant bestämde vi oss för att över till Köpenhamn. Mandis hade sprungit på Chickan och hon ville också m. 
Kl 12 träffades vi på centralen och åkte över. Gick på stöget, shoppade, drack öl, åt gott och bara njöt. 

Vid 18 var Chickan tvungen att ta sig tillbaka till Malmö för hon skulle vidare på fest. Då gick jag och mandis till köttbyn och drack vin, testade nog tre olika pubbar.  
På ett ställe träffade vi två killar från new york, de var jätte trevliga och det var kul att prata om de olika kulturerna. När den puben stängde tog vi med oss vårt vin och gick och satte oss på en annan pub. Killarna skulle vidare på en fest så vi sa hejdå till dem. 

Vid vårt bord satt det ett jätte stort gäng killar som såg lite nere ut, och med en hel del alcohol i kroppen var vi ju tvunga att fråga varför. Men det visade sig att de bara var trötta, de hade svensexa och hade druckit från kl 8 på morgonen. 
Men helt plötsligt tyckte vi att alla piggnade till och de var super trevliga allihopa. De bjöd t.o.m på fin sång😂 

Efter någon timme när den puben också stängde så bestämde vi oss för att ta oss hemåt. Då var väl kl 3 på natten och vi var ju lagom trötta. Lite klydd m tåg och så, så tog väl oss en timme att komma hem. Väl hemma deckare jag m ett leende på läpparna, wow vilken dag/kväll/natt. Roligaste på länge! 
Tack Mandis och Chickan, ni är guld❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0